• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kadın

Merhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
Bizde de var aynı mevzu

Al da gör gününü diyorum valla aranizi berbat eder birinizi dogerinizr hallettiririm dedim
İstiyorsan bı dene dunyan başına yıkılır dedim .
Her seferinde gülerek ben seninle baş edemiyorum bı tane daha alıp niye kendimi yakayim der ;)

Merhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
2. Ciyi nasıl alacaksın, 2.yi alırsan senin donuna kadar alırım deyin bakalim, şöyle bı gözleri devrilsin.

eşek şakası mı yapıyorsun derdim?
böyle gereksiz şeylerin konuşulması bile gereksiz ,yıpratıcı.
bana yapılsa asla ve asla pazılısından kaslısından bahsetmezdim.
seviye indirmeye ironi diye gereksiz konuşmaya gerek duymazdım.
erkek erkek olsa bunu yapmaz zaten

biz böyle şeylerin şakasını bile yapmayız. ben ikinci bir koca istiyorum dersem eşim beni terk eder diye düşünüyorum, haklı da derim.
o da böyle bir imada bulunmaz, bulunamaz.

Bozmuş niyeti geçmiş olsun canım

Aklinda öyle birisi veya öyle bir niyet mi var da yol yapiyor acaba?
Böyle kiskandirmak mi olur yahu!
Hey tanrim bana üc tane,üc de yetmez bes tane,bes de yetmez yedi tane.Ver ver ver ver ver Allah'im ver!! Sürekli bu sarkiyi söyleyin.
Öyle ise böyle :))

Valla babam da anneme şakayla karışık sen ölürsen hemen evlenirim diyordu. ve annem vefat edince 40 ı çıkmadan evlenmek istediğini söylemeye başladı. Şu an evlenmek için hatun bakıyor. Yani eşiniz gayet ciddi bence şaka fln yapmıyor.

Back
X