- 7 Haziran 2025
- 21
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi vampirenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor. Test markaları güvenilir ise kan verip teyit edebilirsiniz. Bata ne kadar var?Kızlar acil yardım edin iki farklı marka kaset test çizgi çıktı erken gebelik testi tek çizgi hamilelik var mıdır yoksa fazla mı gelmiş kuruma çizgisi falan mıdır dün yaptım bi gün geçti
Bayramdan sonra gideceğim inşallah bata nedir ?Var gibi duruyor. Test markaları güvenilir ise kan verip teyit edebilirsiniz. Bata ne kadar var?
Beklenen adet tarihine ne kadar var?Bayramdan sonra gideceğim inşallah bata nedir ?
Bu gün tam olarak 4 gün geçmiş olduBeklenen adet tarihine ne kadar var?
Bence kan vermelisin direkBu gün tam olarak 4 gün geçmiş oldu
Aciller de olur mu acaba yada bayramdan sonra direk kadın doğuma mı gideyim çıkmama ihtimali olabilir mi kanda 4 gün geçtiği içinBence kan vermelisin direk
Geçmeden 2-3 gün önce bile kanda çıkabilir. Erken dönem olduğu için kesin sonuç adına reglin geçmesini bekleriz. Regl 4 gün geçmiş, teste göre de hamile olma ihtimalin çok yüksek. Acillerde alırlar mı bilmiyorum. Salı gününe kadar bekletip kadın doğumdan randevu alabilirsin. Kese de görünür belki gebelik varsaAciller de olur mu acaba yada bayramdan sonra direk kadın doğuma mı gideyim çıkmama ihtimali olabilir mi kanda 4 gün geçtiği için
Acilde kan alır gebelik şüphem var derseniz bence hamilesiniz belirtiniz var mkAciller de olur mu acaba yada bayramdan sonra direk kadın doğuma mı gideyim çıkmama ihtimali olabilir mi kanda 4 gün geçtiği için
Ayyyy inşalllahhh çıkar çok teşekkür ederim en kısa sürede kan vereceğim bakalımGeçmeden 2-3 gün önce bile kanda çıkabilir. Erken dönem olduğu için kesin sonuç adına reglin geçmesini bekleriz. Regl 4 gün geçmiş, teste göre de hamile olma ihtimalin çok yüksek. Acillerde alırlar mı bilmiyorum. Salı gününe kadar bekletip kadın doğumdan randevu alabilirsin. Kese de görünür belki gebelik varsa
Belkide alır aslında belirti sayılır mı bilmiyorum ama kasığımda bıçak gibi ağrı oluyor ara ara midem aşırı yanıyor ve bulanıyor iştahım çok açıkAcilde kan alır gebelik şüphem var derseniz bence hamilesiniz belirtiniz var mk
Bunlar hamilelik belirtileri zaten özele giderseniz direkt alıyor aclde devlete giderseniz ilaç kullanıyorum hamilelik var mı öğrenmem lazım vs diyinBelkide alır aslında belirti sayılır mı bilmiyorum ama kasığımda bıçak gibi ağrı oluyor ara ara midem aşırı yanıyor ve bulanıyor iştahım çok açık
Yaaa, çok teşekkür ederimBunlar hamilelik belirtileri zaten özele giderseniz direkt alıyor aclde devlete giderseniz ilaç kullanıyorum hamilelik var mı öğrenmem lazım vs diyin
Özele giderseniz bakarlar 1 2 saate de sonucunuz çıkar. Kadın doğuma giderseniz kese hemen gözükmeyebilir hamileyseniz bile .Aciller de olur mu acaba yada bayramdan sonra direk kadın doğuma mı gideyim çıkmama ihtimali olabilir mi kanda 4 gün geçtiği için
Aaa fark ediyor muÖzele giderseniz bakarlar 1 2 saate de sonucunuz çıkar. Kadın doğuma giderseniz kese hemen gözükmeyebilir hamileyseniz bile .
Özel hastanenin acil bölümünde hamilelik testi için geldim deyin 175 lira gibi bir ücret ödersiniz 1 saate sonuç çıkar kan testiniz pozitifse hamilesiniz demektir kese gözükmez ondan kadın doğum doktoruna gitmeyin hemen bayramdan sonra gitseniz kese görünür kan testi emin olmak içindirAaa fark ediyor mu
Çok teşekkür ederimmÖzel hastanenin acil bölümünde hamilelik testi için geldim deyin 175 lira gibi bir ücret ödersiniz 1 saate sonuç çıkar kan testiniz pozitifse hamilesiniz demektir kese gözükmez ondan kadın doğum doktoruna gitmeyin hemen bayramdan sonra gitseniz kese görünür kan testi emin olmak içindir
Bide 2 gün artışla kontrol edin beta hgc değerinizi 2 günde 2 katından fazla artması gerekiyor düzgün artıyorsa hiç bir sıkıntı yok demektir erken gebelik testinde çıkmaması benim kafamı karıştırdıÇok teşekkür ederimm
Yaaa öyle takip edeyim o zaman bende pek anlamadım çünkü testleriBide 2 gün artışla kontrol edin beta hgc değerinizi 2 günde 2 katından fazla artması gerekiyor düzgün artıyorsa hiç bir sıkıntı yok demektir erken gebelik testinde çıkmaması benim kafamı karıştırdı
İdrar testleri yanlış sonuç çıkarabiliyor kesin sonuç kan testi. Zaten gecikmeniz de varmış kesin çıkar kanda varsa eğerYaaa öyle takip edeyim o zaman bende pek anlamadım çünkü testleri