2 Kaset test pozitif erken gebelik negatif

vampirenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2025
21
4
1
24
Kızlar acil yardım edin iki farklı marka kaset test çizgi çıktı erken gebelik testi tek çizgi hamilelik var mıdır yoksa fazla mı gelmiş kuruma çizgisi falan mıdır dün yaptım bi gün geçti

Eklentiler

• IMG_0379.webp
    IMG_0379.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 707
Kızlar acil yardım edin iki farklı marka kaset test çizgi çıktı erken gebelik testi tek çizgi hamilelik var mıdır yoksa fazla mı gelmiş kuruma çizgisi falan mıdır dün yaptım bi gün geçti
Var gibi duruyor. Test markaları güvenilir ise kan verip teyit edebilirsiniz. Bata ne kadar var?

Aciller de olur mu acaba yada bayramdan sonra direk kadın doğuma mı gideyim çıkmama ihtimali olabilir mi kanda 4 gün geçtiği için
Geçmeden 2-3 gün önce bile kanda çıkabilir. Erken dönem olduğu için kesin sonuç adına reglin geçmesini bekleriz. Regl 4 gün geçmiş, teste göre de hamile olma ihtimalin çok yüksek. Acillerde alırlar mı bilmiyorum. Salı gününe kadar bekletip kadın doğumdan randevu alabilirsin. Kese de görünür belki gebelik varsa

Geçmeden 2-3 gün önce bile kanda çıkabilir. Erken dönem olduğu için kesin sonuç adına reglin geçmesini bekleriz. Regl 4 gün geçmiş, teste göre de hamile olma ihtimalin çok yüksek. Acillerde alırlar mı bilmiyorum. Salı gününe kadar bekletip kadın doğumdan randevu alabilirsin. Kese de görünür belki gebelik varsa
Ayyyy inşalllahhh çıkar çok teşekkür ederim en kısa sürede kan vereceğim bakalım

Belkide alır aslında belirti sayılır mı bilmiyorum ama kasığımda bıçak gibi ağrı oluyor ara ara midem aşırı yanıyor ve bulanıyor iştahım çok açık
Bunlar hamilelik belirtileri zaten özele giderseniz direkt alıyor aclde devlete giderseniz ilaç kullanıyorum hamilelik var mı öğrenmem lazım vs diyin

Aaa fark ediyor mu
Özel hastanenin acil bölümünde hamilelik testi için geldim deyin 175 lira gibi bir ücret ödersiniz 1 saate sonuç çıkar kan testiniz pozitifse hamilesiniz demektir kese gözükmez ondan kadın doğum doktoruna gitmeyin hemen bayramdan sonra gitseniz kese görünür kan testi emin olmak içindir

Özel hastanenin acil bölümünde hamilelik testi için geldim deyin 175 lira gibi bir ücret ödersiniz 1 saate sonuç çıkar kan testiniz pozitifse hamilesiniz demektir kese gözükmez ondan kadın doğum doktoruna gitmeyin hemen bayramdan sonra gitseniz kese görünür kan testi emin olmak içindir
Çok teşekkür ederimm

Bide 2 gün artışla kontrol edin beta hgc değerinizi 2 günde 2 katından fazla artması gerekiyor düzgün artıyorsa hiç bir sıkıntı yok demektir erken gebelik testinde çıkmaması benim kafamı karıştırdı
Yaaa öyle takip edeyim o zaman bende pek anlamadım çünkü testleri

Back
X