- 7 Haziran 2025
- 21
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi vampirenses
İnşallahhİdrar testleri yanlış sonuç çıkarabiliyor kesin sonuç kan testi. Zaten gecikmeniz de varmış kesin çıkar kanda varsa eğer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhİdrar testleri yanlış sonuç çıkarabiliyor kesin sonuç kan testi. Zaten gecikmeniz de varmış kesin çıkar kanda varsa eğer
Bence var bende bugün prodictor early yaptım en güvenilir o dediler ilk idrarımla şuan böyle daha net görüyorum var mıdır sizce adete 6 7 gün falan var belirtim de varkızlar benim testimi de yorumlarmısınız 4 gün önce yatım adetim normalde dün olmalıydı ama olmadım
Kalite düşüyor ama ben görüyorum ince bir çizgi şeklinde görünüyorBence var bende bugün prodictor early yaptım en güvenilir o dediler ilk idrarımla şuan böyle daha net görüyorum var mıdır sizce adete 6 7 gün falan var belirtim de var
çok belirgin olmadığı sürece bide burda fotoğraf kalitesi düşüyor net değilBence var bende bugün prodictor early yaptım en güvenilir o dediler ilk idrarımla şuan böyle daha net görüyorum var mıdır sizce adete 6 7 gün falan var belirtim de var
Evet maalesef sizin bat ne zamançok belirgin olmadığı sürece bide burda fotoğraf kalitesi düşüyor net değil
2gün geçtiEvet maalesef sizin bat ne zaman
Test markanız güvenilir ise bence bir kan verin gecikme varsa gebelik de varsa kesin çıkar inşallah hamilesindir2gün geçti
aldım randevu salıya bakalım gideceğimTest markanız güvenilir ise bence bir kan verin gecikme varsa gebelik de varsa kesin çıkar inşallah hamilesindir![]()
Bebetime markası mı testler ben ilki hamileliğimi de onla öğrendim en net onlar gösteriyor erkenler o kadar net göstermiyor erken silik çıktı ama bebetime net çıktıKızlar acil yardım edin iki farklı marka kaset test çizgi çıktı erken gebelik testi tek çizgi hamilelik var mıdır yoksa fazla mı gelmiş kuruma çizgisi falan mıdır dün yaptım bi gün geçti
Al bi gibi bişeydi sanırım mavi bi şeyBebetime markası mı testler ben ilki hamileliğimi de onla öğrendim en net onlar gösteriyor erkenler o kadar net göstermiyor erken silik çıktı ama bebetime net çıktı
Brn baya görüyorum ama kimse görmğyor cevremde wp den attıgım kısılerEki Görüntüle 3603480 Arkadaşlar benım testimede bakaemısınız lütfennnn markası bebetime kaset test
Sonucunuz Ne oldu acaba?Kızlar acil yardım edin iki farklı marka kaset test çizgi çıktı erken gebelik testi tek çizgi hamilelik var mıdır yoksa fazla mı gelmiş kuruma çizgisi falan mıdır dün yaptım bi gün geçti
canım naptın bi daha test yaptınmı merak ettim seniBrn baya görüyorum ama kimse görmğyor cevremde wp den attıgım kısıler
Çok şükürSonucunuz Ne oldu acaba?
Tebrik ederimmmm sağlıklaa nutlulukla ilerlesin insallahÇok şükürhamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin Kan verdim beta 1490 çıktı kese henüz gözükmüyor küçük olduğu için dedi
Canım yaa teşekkür ederim benim durumum cok karısık oldu valla ama yok yani cunku en son dün test yaptım ben sabah ve tertemiz negatif cıktı al bi marka kaset test ile ama elimde bi rane daja böyle tesr var onuda yarın sabah denicem adetime 1 gün kalmış oluyor yarın sabah yaparsam testi cunku tekrarlıcam icimden bi ses var diyor ama testler bunu doğrulamıyor ben yanlıs bi ses dimliyorum icimdeki galibacanım naptın bi daha test yaptınmı merak ettim seni
Kan tahlili yaptınızmıEki Görüntüle 3603480 Arkadaşlar benım testimede bakaemısınız lütfennnn markası bebetime kaset test
Tebrik ederimm:)Çok şükürhamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin Kan verdim beta 1490 çıktı kese henüz gözükmüyor küçük olduğu için dedi