2 Kaset test pozitif erken gebelik negatif

Canım yaa teşekkür ederim benim durumum cok karısık oldu valla ama yok yani cunku en son dün test yaptım ben sabah ve tertemiz negatif cıktı al bi marka kaset test ile ama elimde bi rane daja böyle tesr var onuda yarın sabah denicem adetime 1 gün kalmış oluyor yarın sabah yaparsam testi cunku tekrarlıcam icimden bi ses var diyor ama testler bunu doğrulamıyor ben yanlıs bi ses dimliyorum icimdeki galiba 😂
Yine de nolur nolmaz geçmesini bekleyin erken yapılan testlerde bthcg seviyesi algılanmıyormuş

Valla 3 tane farklı marka yapmıştım en son hatırladığım comfortta silik çıktı öbür markalarda hiç yoktu
Diğer markalar neydi hatırlıyor musun acaba. Benim henüz reglim geçmedi yarın regl günüm. Bende awox yaptım çok silikti 4 gün öncesinde. Bugün erken gebelik yaptım çıkmadı. Belirtilerim adete belirtilerine benziyor ama daha öncesinde bu kadar uzun süren bel ağrım olmamıştı. Ve kasıklarıma batma oluyor sende de böyle olmuşmuydu

Diğer markalar neydi hatırlıyor musun acaba. Benim henüz reglim geçmedi yarın regl günüm. Bende awox yaptım çok silikti 4 gün öncesinde. Bugün erken gebelik yaptım çıkmadı. Belirtilerim adete belirtilerine benziyor ama daha öncesinde bu kadar uzun süren bel ağrım olmamıştı. Ve kasıklarıma batma oluyor sende de böyle olmuşmuydu
Ben hepsini günüm geçtikten sonra yapmıştım hemen hemen öbürü frelydi bende bu belirtiler yoktu mide yanması olmuştu çok fazla bide göğüs hassasiyeti çok aşırı fazlaydı bunların haricinde belirtin var mı

Ben hepsini günüm geçtikten sonra yapmıştım hemen hemen öbürü frelydi bende bu belirtiler yoktu mide yanması olmuştu çok fazla bide göğüs hassasiyeti çok aşırı fazlaydı bunların haricinde belirtin var mı
Mide yanması bende de oldu 4 gün önce falan bir kaç gün mide yanması çektim. Ve midem de ağrıyordu. Göğüs hassasiyetim çok az bir şekilde oldu

Back
X