- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
Ayy niyet etmiş buraya yazmış olayım. Allah büyüktür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetmemesinden korkuyorum bende 2 3 4 5 :))2,3,4... Kedi bakımı hiç zor değil aslında yaa... Maddiyat dısında zorlanmıyorsunuz.
Belki biraz da tüy sorununuz olur ama o da sevince alışılıyor (katlanılıyor).
Başta birbirlerine alışmaları için doğru adımlar atarak zaman tanırsanız bir süre sonra evdeki kediniz de daha mutlu olacaktır.
Siz evde yokken bile yalnız kalmayacak. Her an kudurup evi dağıtabileceği bir arkadası olacak yanında.
3 kedim var. Bugün bir ilan gördüm evim az daha büyük olsa onu da sahiplenecektim içim gitti. Bir süre sonra yetmiyor 2 kedi de yetmiyor
3 kum kabı var evimde hepsini ortak kullanıyorlar. Mama kaplarını da ortak kullanıyorlar. Hatta gidip köpeğimin de kabından yiyorlar. Keyifleri nasıl isterse yani. Ama tarakları farklı hepsine ayrı kullanıyorum. Başta aynı kaptan yedirirsin zamanla yetmezse yenilerini eklersin.
2,3,4... Kedi bakımı hiç zor değil aslında yaa... Maddiyat dısında zorlanmıyorsunuz.
Belki biraz da tüy sorununuz olur ama o da sevince alışılıyor (katlanılıyor).
Başta birbirlerine alışmaları için doğru adımlar atarak zaman tanırsanız bir süre sonra evdeki kediniz de daha mutlu olacaktır.
Siz evde yokken bile yalnız kalmayacak. Her an kudurup evi dağıtabileceği bir arkadası olacak yanında.
3 kedim var. Bugün bir ilan gördüm evim az daha büyük olsa onu da sahiplenecektim içim gitti. Bir süre sonra yetmiyor 2 kedi de yetmiyor
3 kum kabı var evimde hepsini ortak kullanıyorlar. Mama kaplarını da ortak kullanıyorlar. Hatta gidip köpeğimin de kabından yiyorlar. Keyifleri nasıl isterse yani. Ama tarakları farklı hepsine ayrı kullanıyorum. Başta aynı kaptan yedirirsin zamanla yetmezse yenilerini eklersin.
Benimki halen niyet, daha olamadı işte, arkadaşın vardı, çok hassas duyarlı ve genelde tıslıyoduÇok güzeller ben çok seviyorumyoo yukardaki hep miyavlıyor duyuyorum ben
az tombik oluncada daha güzel oluyorlar yumuş yumuş
![]()
Ay çok tatlılar ya
Benim kedim ne tarattırıyor ne başka birşey yaptırıyor bu yüzden traş ettirmek zorunda kalıyorum napim :/ bana da 1 kedi yetmiyor aslında ama hem ev küçük hem kızım çok huysuz kabul etmez hem de eşim istemez![]()
Oyy o miniko nerden çıktı
Yetmemesinden korkuyorum bende 2 3 4 5 :))
Tam uyutmuyorlar kas gevştici tarzı birşy yapıyorlar ama onuda sık sık değil en yakın 6 ayda bir canım ilaç sonuçta iyi değilBenim evim de küçük 2+1Ay bazısı cazgır oluyor taratmıyor bazısı da gelip taraklara sürtünüyor kendiliğinden
Tıraş da bozuyor sinirlerini. Uyutup mu yapıyorlar?
Seninkinin yaşı da büyüktü galiba değil mi bibi? Yaşı büyükse hiç istemez bu saatten sonra baska kediyi.
Köpekle kedi kadrolu. Biri 10,biri 4 yaşında. Diğer bebeği sokaktan bulup biberonla besleyip,azcık palazlandırıp yuvalandırdım. Kış boyunca yapıyorum böyle ben..Bu kış da 8 bebek yuva buldu.. Kışın doğanlar soğuğa dayanamıyorlar.. Bulup bulup eve getiriyorum ben de:)Oyy o miniko nerden çıktıhepsininin patilerini dişlerim
![]()
Tabi tabi Allah korusun. Çok büyük bir şey olması lazım vermem için. Allah esirgesin1 yaşına kadar yanlız yaşamış kediler 2. kedinin gelmesi konusunda sıkıntı yaratabiliyorlarmış. Bende düşünüyordum bir kedi daha ancak kötü deneyimleri çok okudum.
Güzel deneyimlerde var ama güzel deneyimlere bakarak belki sorun olmaz dıye alınmamalı başkalarında sorun olmadı diye sizde de olmayacağının bir garantisi yok. Kötü olursa başedebilecekmisiniz?
2. kedi geldikten sonra 1. kedide gelişen davranış bozuklukları, huy değiştirme, tuvalet sorunu, kavgaları??
Ben sahiplendikten sonra "anlaşamıyorlar" diyip geri atma taraftarı değilim. İyi düşünün ki böyle üzücü birşeyi yapmak zorunda kalmayın.
Ne güzel yuva bulabiliyorsun bende geçen sene bir tane yuvalandırmıştım ama senin çevren çok sanırımKöpekle kedi kadrolu. Biri 10,biri 4 yaşında. Diğer bebeği sokaktan bulup biberonla besleyip,azcık palazlandırıp yuvalandırdım. Kış boyunca yapıyorum böyle ben..Bu kış da 8 bebek yuva buldu..
2. Kediyi minik minik araştırmaya başladım. :)herşey 1 kediyle başlar:) kimse yanlış anlamasın tek kediyle sayısını sabit tutana saygım var ama bu birazda bencillik oluyor. düşünsenize hiç insan görmeden yaşadıgınızı.gerçi ben yaşarım insan olmasında heryer hayvan olsun :) onlarda oyun oynamak bıseyler paylasmak ıstıyorlar hatta bazen kavga bıle etmelerı lazım kendi türünden bi canlıyla. tek kedi bakımı cok zor. ılk kedımı tamamen cahıllıgımle tek buyuttuk.8 yasını bıtırecek hala el ayak görunce atlar ısırır 2. kedı 1.5 sene sonra yanına gelmıstı ama o karakter kaldı malesef.
suan evde dun gelen ufaklıkla 25 kedı var evet masrafları oluyor temızlık yapmak gunun 2 3 saatını alıyor zırt pırt tatıle vs gıdemıyorsunuz gezmeye gıderken 3 4 saatı gecırmemek zorundasınız ama ıyı olsunlar saglıklı olsunlarda herseye deger. 2. kedı ıcın kesınlıkle gec kalmayın akranı bır mınık edinin sokaktan :) masraf olarak belkı ayda sıze 40 50 tl fark edecek ama 2 kedının rahatlıgı cok baska:)
ıkısıde degıl malesef 80 mt kare 2 +1 bır evdeyiz sadece giriş kat arka cepheden yarı zemin oluyor:) nisan-ekim arası eve almasamda kapıda yada cevrede ıdare eden 6 kedımız var , 1 tanesı bızı komple terk ettı alt sokaktaki dönerciye yerlestı 2 senedir gelmiyor:) cok ısterdım bahcemız olsun hepsı topraga bassın ama böyle bı semtte zor.gecen yaz 46 yı görduk evde epey yuvalandırdım ama daha yuva bekleyen cok sıpa var tekir olunca kımse yuzlerıne bakmıyor:)2. Kediyi minik minik araştırmaya başladım. :)
Eviniz çok mu geniş yoksa bahçeniz mi var