• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Kedi

Arkadaşlar malumunuz bir kedim var artık. Biz kardeşim kızım ben ve kedimiz bir aile olduk. Herşey şahane. Ama aileyi büyütmek istiyoruz.
2. Bir kedimiz daha olsa neler değişir hayatımızda. Bakımı çok zor olur mu?
Aynı tuvalet ve yemek kabını kullanır mı? (Sakın gülmeyin bu ikinci bebek olacak :) acemiyiz)
Bu kısırlaştırılmış bir erkek sahiplensek ne alalım?
Anlaşabilirler mi 2 kedi çok sıkıntı olır mu? Annem ve babam çok tırsıyor. Bize geldiklerinde çok problem yaşar mıyız :)
Benim iki kedim var. Farklı zamanlarda sahiplendik. Biri erkek, kısırlaştırılmış. Diğeri dişi. Birbirlerine aşıklar. Aynı tuvaleti kullanıyorlar. Ayrı mama kapları var, ama dişi olan erkek yerken kafasını onun mama kabına sokmaya bayılıyor. Beraber yiyorlar. Hiç kavga etmediler. Birbirlerini yalayıp temizliyorlar. birbirlerini koruyorlar. Koşup oynuyorlar. Şişmanlama derdi yok.

Zorlukları, masrafı daha fazla. Kum kabını günde en az iki kez temizlemek gerekiyor. Daha fazla tüy dökülüyor. Ama ben hiçbirini sorun etmiyorum. Çok mutluyum onlarla.

Back