- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
-
Boş gebelik değilde sonlanmış gebelik sizinki başlamadan bitmiş genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırın genelde bu durum ile ilgili oluyor birde d vitamini ve b12 vitamininiz ne durumda baktırın
Sonlanmış gebelik derken konu sahibi düşük mü yapmış yaniBoş gebelik değilde sonlanmış gebelik sizinki başlamadan bitmiş genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırın genelde bu durum ile ilgili oluyor birde d vitamini ve b12 vitamininiz ne durumda baktırın
Hayır düşük değil bebeğin kalp atışı başlamadan gelişimi durmuşSonlanmış gebelik derken konu sahibi düşük mü yapmış yani
hayır kese var diye bebek olcak diye birşey yok. kalp duyamadı diyo bebek gözükmüyormuş anladığım kadarıyla. boş gebelikte kese olur ama içinde bebek olmaz. bi tanıdığımda yaşamıştı aynı şeyi.Hayır düşük değil bebeğin kalp atışı başlamadan gelişimi durmuş
Ben Akdeniz tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım SSK karşılıyor özel hastanelerde fiyatlar değişiyor 500 den başıyor özellerde fiyatı Ve her hastane yapmıyor genetik pıhtılaşma testi.ben 3 kez kaybettikten sonra böyle bir test olduğunu doktorum Ve sadece tıp fakültesi yapıyor dedi iki genimde heterozigot çıktı dr önemli değil dedi ayrıca sedim ve crp değeri yani romatizma çıktı dr günlük kan sulandırıcı iğne verdi iğne içinde tıp fakültesinden rapor çıkarttım çünkü ayda 300 tl yapıyor iğne için de ücret ödemedim son gebeliğimde kızım doğdu. Benim ilk gebeliğimde 7+3 de durmuştu hiç kalp atışı olmadı diğer iki gebeliğim 12-13 haftada kalbi durdu dr lar herşeyi ilk başta söylese bu kadar acı çekmezdimB b12 duymamıştır teşek ederim onada baktiricam bu testler sigortada yaptırılıyor mı bilginiz var mı aceba
O haftalarda bebek çok zor gözükür benim son gebeliğimde bebek Yok dedi dr ama sesi açtığında kalp atışı vardı vajinal ultrasonda da göremedi bebeği iki hafta sonra gördükhayır kese var diye bebek olcak diye birşey yok. kalp duyamadı diyo bebek gözükmüyormuş anladığım kadarıyla. boş gebelikte kese olur ama içinde bebek olmaz. bi tanıdığımda yaşamıştı aynı şeyi.
bende 5 haftalıkken göründü bebek ama evet kesem ve bebeğim küçüktü geç döllenmeden dolayı. yani kesenin sata göre hesaplanan gebelikten küçük olması gebeliğin sonlandığını göstermez. yani hassas konu olduğu için hemen yazmak istedim gebelik sonlanmış falan diyosunuz konu sahibi belki yanlış yönlenebilir. yani belki sonlanmamıştır ve sağlıklı bir bebeği vardır. burdan teşhis koyma olmasın diye yazdımO haftalarda bebek çok zor gözükür benim son gebeliğimde bebek Yok dedi dr ama sesi açtığında kalp atışı vardı vajinal ultrasonda da göremedi bebeği iki hafta sonra gördük
Ben Akdeniz tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım SSK karşılıyor özel hastanelerde fiyatlar değişiyor 500 den başıyor özellerde fiyatı Ve her hastane yapmıyor genetik pıhtılaşma testi.ben 3 kez kaybettikten sonra böyle bir test olduğunu doktorum Ve sadece tıp fakültesi yapıyor dedi iki genimde heterozigot çıktı dr önemli değil dedi ayrıca sedim ve crp değeri yani romatizma çıktı dr günlük kan sulandırıcı iğne verdi iğne içinde tıp fakültesinden rapor çıkarttım çünkü ayda 300 tl yapıyor iğne için de ücret ödemedim son gebeliğimde kızım doğdu. Benim ilk gebeliğimde 7+3 de durmuştu hiç kalp atışı olmadı diğer iki gebeliğim 12-13 haftada kalbi durdu dr lar herşeyi ilk başta söylese bu kadar acı çekmezdim
bende 5 haftalıkken göründü bebek ama evet kesem ve bebeğim küçüktü geç döllenmeden dolayı. yani kesenin sata göre hesaplanan gebelikten küçük olması gebeliğin sonlandığını göstermez. yani hassas konu olduğu için hemen yazmak istedim gebelik sonlanmış falan diyosunuz konu sahibi belki yanlış yönlenebilir. yani belki sonlanmamıştır ve sağlıklı bir bebeği vardır. burdan teşhis koyma olmasın diye yazdım
inşallah görünür canım ama uzun süre görünmeyenlerde var. kese şeklinden rahm şekline kadar herşey etkiliyor. sen gönlünü ferah tut. eğer içinde şüphe kalırsa başka doktora da görün derim bence.Merhaba yok doktor pazartesi gel yine gorunmezse kürtaj yapalım dedi inşallah görün ur benim küçüğüm de aynı şeyleri yasamayız
BEnde ilçede oturuyorum 240 km yol gittim gittiğim gün genetik pıhtılaşmayı yaptılar ama kromozom analizi için beş ay sonraya gün verdiler kromozom analizinde eşiniz ve sizin kromozomunuzu incelerler ama genetik pıhtılaşma da sadece size bakarlar bu pıhtılaşma testleri nerelerde yapılıyor araştırın en yakın nerde yapılıyorAynen bugün eşimde ona çok sinir oldu sanki çok kolay da gebe kalmak da bide 2 3 tane kaybetmeyi bekliyorlar ne yasadigimizi bilmiyorlar ki onlara
Bu testler için başka şehire gitmem lazım bulunduğum yerde yok gittiğin gün yapıyorlar mı yoksa başka gun mı oluyor bide esimin nasıl oluyor bana yardım ci olursan çok sevinirim. Detaylı bilgi şekilde izin alması da sıkın ti oluyor oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?