- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
- Konu Sahibi mylifemorr
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaşım 18 bu yıl üniversite sınavına 2. girişim oldu ve liseden beri türkçe öğretmenliğini deli gibi istedim.Ve emin olun kazanmak için elimden gelen her şeyi yaptım dershaneye yazıldım ders aldım vs. Ama bir türlü kazanamıyorum. Bu yıl ki sınav puanım geçen yıldan 50 puan falan yüksek ama yine de gelmiyor türkçe.Ve kızlar gerçekten çok yoruldum ailem önüme çeşitli meslekler sundu ben ısrarla türkçe istiyorum dedim 2 yıl direttim ve ulaşamadım,kazanamadım.Başka meslek düşünmediğim için matematik fen hiç çalışmadım. Bundan dolayı ancak önümüzde ki yıl kazansam kazansam besyoyu(Beden eğitimi spor yüksek okulu)kazanırım ki oda garanti değil tabiki sıkı antremanlar eşliğinde.Bu yıl da kazanamicam eminim çünkü sınav kötüydü.Üniversiteye gidenleri görünce çok üzülüyorum onlar adına seviniyorum ama artık iyice ev kızı gibi hissetmeye başladım.Şimdi soru şu kızlar : Siz olsanız 3.yılda da türkçe için savaşır mısınız? ya seneye de gelmezse ne yaparım.Kızlar psikolojim bozuldu resmen okul hayatım yok diye.Ben artık yapamicam ÇOK yoruldum besyoya hazırlanıp girmeyi düşünüyorum seneye türkçeden vazgeçicem yani olmadı olmadı olmadı .Siz olsanız yine hazırlanır mıydınız aynı bölüme?Sizce gitmeli miyim besyo ya? okuduğunuz için çok teşekkür ederim yardıma tavsiyeye çok çok ihtiyacım var.Her yorum altın değerin de
Selam kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaşım 18 bu yıl üniversite sınavına 2. girişim oldu ve liseden beri türkçe öğretmenliğini deli gibi istedim.Ve emin olun kazanmak için elimden gelen her şeyi yaptım dershaneye yazıldım ders aldım vs. Ama bir türlü kazanamıyorum. Bu yıl ki sınav puanım geçen yıldan 50 puan falan yüksek ama yine de gelmiyor türkçe.Ve kızlar gerçekten çok yoruldum ailem önüme çeşitli meslekler sundu ben ısrarla türkçe istiyorum dedim 2 yıl direttim ve ulaşamadım,kazanamadım.Başka meslek düşünmediğim için matematik fen hiç çalışmadım. Bundan dolayı ancak önümüzde ki yıl kazansam kazansam besyoyu(Beden eğitimi spor yüksek okulu)kazanırım ki oda garanti değil tabiki sıkı antremanlar eşliğinde.Bu yıl da kazanamicam eminim çünkü sınav kötüydü.Üniversiteye gidenleri görünce çok üzülüyorum onlar adına seviniyorum ama artık iyice ev kızı gibi hissetmeye başladım.Şimdi soru şu kızlar : Siz olsanız 3.yılda da türkçe için savaşır mısınız? ya seneye de gelmezse ne yaparım.Kızlar psikolojim bozuldu resmen okul hayatım yok diye.Ben artık yapamicam ÇOK yoruldum besyoya hazırlanıp girmeyi düşünüyorum seneye türkçeden vazgeçicem yani olmadı olmadı olmadı .Siz olsanız yine hazırlanır mıydınız aynı bölüme?Sizce gitmeli miyim besyo ya? okuduğunuz için çok teşekkür ederim yardıma tavsiyeye çok çok ihtiyacım var.Her yorum altın değerin de
yok sınav daha açıklanmadı ama sorular açıklandı sonucu tahmin edebiliyorum yani kazanamayacağımı tercih vermicem puanım kırılmasın diye.şimdi bu seneki sınav açıklandı mı? tercih yapacak mısınız? anlamadım orayı tam. ama ben olsam 3.ye denemezdim sanırım. yine de çok iyi düşün. istemediğin bi meslekte çalışmak zordur.
Besyoya giderim ama üniversite sınavına girmeye de devam ederim türkçe için zaman kaybetmemiş olurumSelam kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaşım 18 bu yıl üniversite sınavına 2. girişim oldu ve liseden beri türkçe öğretmenliğini deli gibi istedim.Ve emin olun kazanmak için elimden gelen her şeyi yaptım dershaneye yazıldım ders aldım vs. Ama bir türlü kazanamıyorum. Bu yıl ki sınav puanım geçen yıldan 50 puan falan yüksek ama yine de gelmiyor türkçe.Ve kızlar gerçekten çok yoruldum ailem önüme çeşitli meslekler sundu ben ısrarla türkçe istiyorum dedim 2 yıl direttim ve ulaşamadım,kazanamadım.Başka meslek düşünmediğim için matematik fen hiç çalışmadım. Bundan dolayı ancak önümüzde ki yıl kazansam kazansam besyoyu(Beden eğitimi spor yüksek okulu)kazanırım ki oda garanti değil tabiki sıkı antremanlar eşliğinde.Bu yıl da kazanamicam eminim çünkü sınav kötüydü.Üniversiteye gidenleri görünce çok üzülüyorum onlar adına seviniyorum ama artık iyice ev kızı gibi hissetmeye başladım.Şimdi soru şu kızlar : Siz olsanız 3.yılda da türkçe için savaşır mısınız? ya seneye de gelmezse ne yaparım.Kızlar psikolojim bozuldu resmen okul hayatım yok diye.Ben artık yapamicam ÇOK yoruldum besyoya hazırlanıp girmeyi düşünüyorum seneye türkçeden vazgeçicem yani olmadı olmadı olmadı .Siz olsanız yine hazırlanır mıydınız aynı bölüme?Sizce gitmeli miyim besyo ya? okuduğunuz için çok teşekkür ederim yardıma tavsiyeye çok çok ihtiyacım var.Her yorum altın değerin de
haklısın teşekkürler .Evet maddi durumumuz şükür iyi onlar hiç sıkıntı yapmadılar masraftan da kaçmıyorlar. Ama ben utanıyorum resmen bu durumdan etrafta çoğu kişi kazandı kazanamayanlarda var ama korkuyorum ya seneye de olmazsa ne yaparımailemin durumu iyiyse yani zenginse destek oluyorsa keyfimden tekrar denerim ama aksi söz konusu ise başka bir mesleğe yönelirim. Çalışıp yapılamayacak şey yok. Bence çalışma şeklinize bir göz atın derim.
inşallah :) ama yoruldum psikolojik olarak çöktümSakın pes etme.. İnan,çalış zafer senin olacak..
edebiyat fikri için teşekkürler sanırım yöntemi bilmiyorum evet çok haklısın.Mesleğiniz, ömrünüzü etkileyecek bir seçim.
Bir şeyi 3 kez "aynı yolu kullanarak" denemek aptallık olabilir. Belki de hedefinize ulaşmak için yöntem değiştirmelisiniz.
Hala eskisi gibi fen-edebiyattan formasyonla öğretmenliğe geçiş imkanı var mı? Araştırın. Eğitim fakültelerinden daha düşüktür ana bilim dallarının puanları.
Açıköğretimden 4 yıllık edebiyat seçerek, sonra formasyon alınabiliyor mu, bunlara da bakın.
3. ye denerdim şahsen. Belki 4. ye vazgeçerdim.
Ve daha yüksek puan için, matematik ve fen de çalışın. Bilhassa matematikte çok iyi bir hale gelin.
bende artık başka yollar denemek istiyorum canım emin ol çok yoruldum teşekkür ederimFarklı alternatifler deneyebilirsin. Sevebileceğin ve puanının yettiği başka bölüm yaz. Bu arada açıköğretimden ikinci ünv olarak edebiyat oku. Bitirdiğinde formasyon da alırsın. Hem de ili ünv bitirmiş olursun. Bazen diğer alternatifleri değerlendirmek hakkımızda hayrlı olabiliyor.
haklısın teşekkürler .Evet maddi durumumuz şükür iyi onlar hiç sıkıntı yapmadılar masraftan da kaçmıyorlar. Ama ben utanıyorum resmen bu durumdan etrafta çoğu kişi kazandı kazanamayanlarda var ama korkuyorum ya seneye de olmazsa ne yaparım
çok sağol canım o konuda hiçs ıkıntım yok çok şükür arkamdalar ama artık gerçekten kazanmak başarmak istiyorum bazı şeyleriNefret ettiğim bir bölüm okudum,keşke şansımı zorlasaydım derim hep. Bence pes etme,inş. ailen de arkanda olur olumsuz bir yorum yapmazlar.