teyzeni ara en azından seni yönlendirir canım
rica ederim
Peki tekrardan teskkur ederimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzeni ara en azından seni yönlendirir canım
rica ederim
Peki ablacik seni cok seviyorum iyi geceler <3Ablacım ben kapatıyorum dedikleri unutma çok farklı bir durumun olursa babana anlat saglık kuruluşuna götürsün...yarın bakarım nasıl oldun...özel mesaj kutusu bu akşam doldu boşalttım doldu anlamadım gitti...burdan yazdım bende...
Yine bu konuyla ilgili diye buraya yazmak istedim..
En son bu konuyu actigim zaman oldum ..
Agustosta olmadim .. eylul de 8 ini bekledim normalde 8 inde olurdum olmadim bu konuda dedigim gibi 2. Tekrarlandiginde 15. Inde oldum belki olurum 15 inde diye bekliyorum .. ama agustosta olmadim .. doktora mi gidilmeli ? Yoksa uzuntumden midir .. neden boyle olur ..?
bende genc kızlıga 14 yasımda girdim.senin yaslarında böyle sorunlarım oluyordu doktora gittiğimde genc kızlıga girildikten sonra ilk 2-3 sene içinde olur hormonlar ancak düzene girer demişti.ama sen yinede bir doktora git.
Ben 11 yasinda olmustum ilk ama hep duzenliydi taaaki 16 yasina kadar o zaman cok buyuk bi uzuntu yasamistim o zaman 3 4 ay olmadigimi hatirliyorum. O zaman akilda yokmus herhalde doktora fln gitmek hic gelmemisti aklima simdi sen uzuntulu bir donemdesin onunda etkisi olabilir kendi cok kasiyor olablrsn ama doktora gitmelisin babanla ustu kapali konus tamamini soylemene gerek yok anlicaktir ama en onemlisi ruh kuzum sakin ruhunu ihmal etme :) ama doktoru ihmal etme
:) ohh teyzecigine kavustun desene :) yok yok olman onemli hormonlarin icin her regl olusumuzda yumurta catlatyrz tavuk misaliyz her ay yumurtlyrz bebis yoksa ortada atyrz o yumurtyi bu sekilde hormonlarmz duzgun calisiyr teyzene anltmk dha kolay olur bunu teyzenle paylas :) bak basini solersen gerisi hopp geliyr
Canım benim konuşabileceğin teyze, yenge, hala gibi bir yakının var mı ? Onlarla bir konuş, önümüzdeki ay tekrarlanırsa onlar seni doktora götürsün.
Yoksa mecbur utansanda babanla konuşacaksın, bu sağlık ayıbı olmaz
Yavrum teyzene anlat vaziyeti, zor zamanlar geçirdin, bir sürü sıkıntı yaşadın, hormonlarında bir dengesizlik oluşmuş olabilir, fiziksel bir şeyde olabilir. Doktorun görmesi lazım, ağrı kesici ile olmaz ki. Babana ufaktan bir çıtlat anlayacaktır seni zaten gidersiniz doktora
Peki cok tesekkur ederimEsmacığım, teyzenle ne kadar yakınsın bilmiyorum. Ama ağrılı regl oluyorsun, günü şaşıyor.
Tabi ki korkulacak bir durum değil ama ağrı kesici tedavi değil, lütfen seni bir doktora götürsün.
benimde çok ağrılı olurdu, bilirim ne kadar zor olduğunu. en iyisi acile gidip iğne yaptırmak yoksa çok zorlar seni. geçmiş olsun![]()