• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Kere yeniden tüp bebeğe başlıyorum yarın

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
388
112
23
28
Yarın ikinci kere baştan tüp bebek sürecime başlıyorum. Hala kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. Önerileriniz var mı?

Kızlar 1.denemede 5.gün iyi kalitede çift transfer tutmamışken , 2.denemede dondurulmuş 3.gün embriyosu çift transfer yaptırmak sizce mantıklı mı

Kızlar 1.denemede 5.gün iyi kalitede çift transfer tutmamışken , 2.denemede dondurulmuş 3.gün embriyosu çift transfer yaptırmak sizce mantıklı mı
Benimde çift 5. Gündü ama biri iyi kaliteydi kimyasal oldu. Aynı gün çift transfer 3. Gün orta olan birinin tutmuştu. Bu iş bir süre sonra Allahın taktiri oluyor. Umarım bu sefer olur 💕

Benimde çift 5. Gündü ama biri iyi kaliteydi kimyasal oldu. Aynı gün çift transfer 3. Gün orta olan birinin tutmuştu. Bu iş bir süre sonra Allahın taktiri oluyor. Umarım bu sefer olur 💕
İnşallah 🙏 3.gün embriyolar 8 hücreli 850 kalite dediler.5 gün tutmayanlar 4ab ve 3ac ydi

İnşallah 🙏 3.gün embriyolar 8 hücreli 850 kalite dediler.5 gün tutmayanlar 4ab ve 3ac ydi
Merhabalar 3.gun kaliteli sizinki de ümit var bencede. Benimde 3.gun çift embriyo idi 10 hücreli oldu ama kimyasala döndü maalesef genetikten dediler. Ben cok okudum 3. Gün tutan inşallah sizinkiler de tutunur🤲

Back
X