2.kese bebekmi?

hayalot

MUTLUYUM Kİ BEN :)
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
13.343
121
413
İstanbul
Sorum ikiz annelerine.cumartesine günu vajinal kontrolde 4+5 gunluk bi kese gördük cok sukur yanliz doktor hemen yaninda bi kese daha gördu bebekte olabilir kaybolabilirde dedi.ikiz hamileliklerinizde doktorunuz bu sekil bi heyecan icinde biraktimi sizi?:eek:birdahaki kontrolun ayin 31inde meraklandik ailecek :dua:

Ben ikiz hamile kalmadim ama denk geldim çift keseli gebeliklerde bir kese digerinden 1 hafta daha sonra olusabiliyormus allah gönlüne göre versin insallah

Ben ikiz hamile kalmadim ama denk geldim çift keseli gebeliklerde bir kese digerinden 1 hafta daha sonra olusabiliyormus allah gönlüne göre versin insallah
amin insallah darisi tum isteyenlere insallah .aslinda bakarsan bi oglum var 4 yasinda .oglum 2 yaşındayken korunmayi birakmstim simdiye nasipmis 2 .kese supriz oldu eger ikizse ilerim 3 cocukla nasil gecer bilmiyorum ama merakta ediyorum

Sorum ikiz annelerine.cumartesine günu vajinal kontrolde 4+5 gunluk bi kese gördük cok sukur yanliz doktor hemen yaninda bi kese daha gördu bebekte olabilir kaybolabilirde dedi.ikiz hamileliklerinizde doktorunuz bu sekil bi heyecan icinde biraktimi sizi?:eek:birdahaki kontrolun ayin 31inde meraklandik ailecek :dua:
Maşallah kuzumm ikiz gebelik ha rabbim hayırlısını versin..haberdar er bizi..ben ikinciyi yaprim 3. Düşünüyorum bile:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Doktorlar bu konuda çok net konuşmuyor aynı denilen gibi bizede kesin değil kalp atışı duyulana kadar diye ama şükür 12 haftalık ikizlere hamileliğim devam ediyor :) kalp atışları iyi , rabbim inşallah gönlünüze göre versin ,

A
Doktorlar bu konuda çok net konuşmuyor aynı denilen gibi bizede kesin değil kalp atışı duyulana kadar diye ama şükür 12 haftalık ikizlere hamileliğim devam ediyor :) kalp atışları iyi , rabbim inşallah gönlünüze göre versin ,
min insallah canim sagol cevabin icin beklemedeyim bakalim cumartesi belli olucak

Benim bitane olmuş kese sağlam olan kese duruyor cok sukur icindeki minik kuşuda dün gördük çok sukur kalp atimi var ama küçük olduğu icin dinleyemedik bunada şukur darisi tum istiyenlere cevap veren arkadaşlar tesekkurler:KK37:

merhaba bende dün kontrolde 4+3 te dr a gittiğimde dr %1 ihtimalle ikinci kese olabilir dedi. haftaya bir daha gideceğim bende merak içindeyim

Hayirli olsun benim suan 9 aylik ikizlerim var benim iki kese gorundu 1 bostu doktor ikiz dediginde cok sasirdim bir kese bostu 1 hafta sonra tekrar gittim onda olusmaya baslamisti doktor bile sasirdi ben koybolacak dusunmustum dedi aralarinda hep 1 hafta gelisim farki vardi insallah saglikla kucagina alirsin

Merhaba bende bugün dr gıttım 6 haftalık çıktı bebeğim kalp atışıda başlamış çok az dedi yanındada bir küçük kese daha gördü kanama alanıda olabılır dedi tüp bebek benımkı kahve leke var dünden beri cuma kendı dr gıdıcem kese bebekse 3 gün içinde bellı olurmu siZce bebekmı oldugu

Merhaba bende bugün dr gıttım 6 haftalık çıktı bebeğim kalp atışıda başlamış çok az dedi yanındada bir küçük kese daha gördü kanama alanıda olabılır dedi tüp bebek benımkı kahve leke var dünden beri cuma kendı dr gıdıcem kese bebekse 3 gün içinde bellı olurmu siZce bebekmı oldugu
Canim hayirli olsun lekelenme varsa doktoruna danis canim bekleme bence cuma gununu

Back
X