2. kese diğerine küçükmüş

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
Arkadaşlar merhaba 4+3 Tüp bebekle hamileyim sabahleyin kese görmek için gittik 1 kese gayet belirgin ancak ikinci kese diğerine göre küçük doktorum tecrübelerime göre muhtamelen bu ikinci kese yok olacaktır dedi. Bu şekilde olup ikizlerini kucağına alan var mı ? diğer kese sonradan büyür mü tecrübeli anneler bir fikir verin hele

Arkadaşlar merhaba 4+3 Tüp bebekle hamileyim sabahleyin kese görmek için gittik 1 kese gayet belirgin ancak ikinci kese diğerine göre küçük doktorum tecrübelerime göre muhtamelen bu ikinci kese yok olacaktır dedi. Bu şekilde olup ikizlerini kucağına alan var mı ? diğer kese sonradan büyür mü tecrübeli anneler bir fikir verin hele

canım hayırlı olsun öncelikle. Benim de keseler arasında fark vardı en başta ama sonradan bebekler büyüdükçe yetiştiler birbirlerine. Fark çok fazlaysa dr'un dediği gibi olur ama. Kalp atışı almdıysan daha ikiz ya da tek demek için çok erken.

Canım son durum ne merak ettim benimde ikinci kese küçük

Üç gün önce doktor bana da aynısını dedi.Bir hafta sonra konttolüm var bakalım ne diyecek.Bu şekilde kaybolan da var kaybolmayan da var.Hayırlısı olsun hepimiz için.

Üç gün önce doktor bana da aynısını dedi.Bir hafta sonra konttolüm var bakalım ne diyecek.Bu şekilde kaybolan da var kaybolmayan da var.Hayırlısı olsun hepimiz için.
Amin canım sizin normal yolla mı oldu

Arkadaşlar bugün doktora gittim.İkinci kese iyice küçülmüş .Çok şükür diğer kesede bebeğin kalp atışlarını duyduk.Herkes için hayırlısı olsun.

Back
X