kızlar bugün tüm gün tirtir titredimde anca size yazmaya zamanım oldu.benim uzu süreli bir birlikteliğim vardı.şuan ayrı şehirlerdeyiz.okul döneminde beraberdik.beni çok sever ve değer verirdi bende çokca şımarıkca davranıp onu üzerdim ama ses çıkarmazdı neyse böle devam ederken bunun telinde başka kızdan gelen msjı gördüm şokoldum kendini savunmaya çalıştı.benim suçum yok musallat oldu gibi klasik laflar etti.neyse okızla alakasını kestiki zaten kızda malum kızlardandı.sonra aramız bir türlü düzelmedi yanıma gelcekti hatta size soruyordum nasıl davranayım falan diye.neyse bana beni sevdiğini bensiz yapamayacağını benim ondaki değerimi anlatırken meğer başka bir çıktığıda varmış bikaç aydır.ve ben yeni öğrendimm.ikimizide idare ediyoryani.bi arkadaşımdan duydum ki kanıtladıda bişekilde.zaten bi iyi bi kötü davranmasından anlamıştım vardı bişeler..şimdi ben napayım..sevgilim aynı anda başkasıylada çıkıyor.ve bikaçgün sonra yanıma gelecek.ne yapayım geldiğinde bana bunu yaptığına pişman etmek istiyorum..ben onu çok sevmiştimm çok benimle düzelmeye çalışırken nasıl yapar çok üzgünüm kızlar bana öle bişe diyinki onu mahfedeyimmmm
Nasıl kanıtladı canım bunu arkadaşın ? bence o geldiğinde ona öyle bir ders ver ki,hem seni hem yaptığını hiç unutamasın,bence bu kadarı fazla,normal bir ayrılık olsa çekilip gitmen doğru olur tabi ama bu durumda değil bence ..
Eğer hala durumu bildiğini bilmiyorsa yapıcağın en iyi intikam şu olur.Git başka birisiyle çıkıyormuş gibi yap.Aslında sen onu aldatıyormuşsun gibi yap bunu gözüne gözüne sok.Anlaş bir arkadaşınla onunlayken sana mesaj atsın ya da erkek bir arkadaşın arasın seni.Bile bile yakalan aldatılmanın ne demek olduğunu öğrensin kendisini aptal gibi hissetsin.Bu ona ders olur
Başkasına aşık oldum de.Birkaç aydır aklımda başkası var de.Onun sana yaptığını sen yapmışsın gibi anlat.Ne yaşadıysan aynısını yaşasın hissetsin.
Rosencim aklıma ne geldi,o senin yanına gelsin,sonra buluşun,buluşunca onu hiç sallama umursama,sonra da ona deki senden ayrılmak istiyorum de..neden derse senden sıkıldım biz birbirimize göre değiliz,sevmiyorum galiba seni de..çok şasırır hem de şok etkisi yapar..aldatılmayı hiç karıştırma,kendi isteğinle ayrıldığını düşünsün,çok yücelirsin,seni unutamaz bunu yapmalısın bence ..
fikirleriniz çok güzel ama kızlar şöyle bir durum varki ailesi beni aşırı seviyo.ilkini duyduklarında onu evden kovdular hiç abarmıyorum.böle yaptığımda kendini haklı beni suçlu gösterip gördünüzmü uğrunda beni kovduğunuz rosens ın çıktığı varmış der ve ailesi hakkımda öle düşünsün istemiyorum yani bu nekadar alçak olsada ailesi değerli benm için onların gözünden düşmeden bişe yapsam
çok üzgünüm kızlar bana öle bişe diyinki onu mahfedeyimmmm
işte nasıl olacak bu napayımm??kızlar bende tam böyle düşünüyorummm.evet normal bişe olsa sessiz sedasız gideyim ama bi ders vermeliyim.sessizce gidişim onun umrundamı saki yedeklemiş o orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?