2.kez aldatıldım

edememişim işte ben öyle sanıyordum. benle ilk tanıştığında çocuk gibiydi. ona erkek gibi davranmayı giyinmeyi konuşmayı ben öğrettim

Ve tekrar söylüyorum: Siz annesi degilsiniz. Erkek kadin iliskilerde böyle iliskilere kalkisirsaniz ilerde her zaman sorun olur.

şuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Bi yapan birdaha yapar diye bir söz var bu kaçıncı kez kanıtlandı bilemiyorum. Uzulme bosver kurtulduğuna sevin

1 kez aldatan 2 kez de 3 kez de aldatır

Yani yani aynı kişiyle aldattı diyorsun belli ki adamın gözü artık diğer kızda. Adam çok karaktersiz ve şerefsiz, istemiyorsan dürüstçe söyle, ayrıl ve beriki kıza git. Sen de yakaladığında ayrılcaktın konu sahibesi, aklı başka birinde olan bir erkeğe yapışıp kalmakta inan fayda yok.

Aldatan adam defalarca aldatır.

Küfür eden adam gittikçe daha ağır küfürler eder.

Bir tokat atan adam bir dahakine tekme tokat döver.

Adam edilemezler. Sadece defedeceksin!

Geliyorum gidiyorum. Sevgilisi aldatmış kadın değil de, oğlunun yaramazlıklarından yılmış komşu teyze enerjisi alıyorum.

şuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Daha önce aldatılmış biri olarak affetmeyin! Affetmek tekrar yapmaya davet etmektir pişman olmazlar devam ederler 5 sene emek verdiğinize üzülmeyin bir ömrü heba etmeyin yeter. Aldatıldım affetmedim dinlemedim bile kendinize saygı duyun bırakın gitsin zaten gidicek...

Geçmiş olsun

Zararin neresinden donsen kardır gecms olsun yapan bida yapar ztn affetmycktnz huylu huyundan vazgcmzz

Back
X