2.kez aldatıldım

şuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Bakin nolur kimseye emek verip de - hele ki 5 yıl- adam etmeye calismayin. Olmuşuna bakın.

evet barıştım isteyen istediğini desin afettim
Şu atarı sizin hayatınızı gram sallamayan üyeler yerine sevdiğiniz adama yapabilseydiniz belki sizi biraz ciddiye alıp aldatmazdı. Ne diyelim Allah akıl fikir ve birazcık bile olsa gurur ve kendine saygı versin. Dua edinde sevgilinizin bir türlü vazgeçemediği diğer kadın resti çekmesin, zira adam ondan vazgeçemediğine göre sizden vazgeçecek belli.

şuanda o kadar kötü durumdayım ki gece bir gram uyku girmedi gözüme yemek yiyemiyorum . erkek arkadaşıma tam 5 sene emek verdim adam ettim. beni 2.kez aldatırken yakaladım hemde aynı kişiyle. 4 ay önce konuşmaya başlamışlar yeniden. madem beni sevmiyordun ne diye söylemedin başka biri olduğunu gerçekten anlayamıyorum. ilk aldatışında niye affettin diye soracaksınız. çünkü çok seviyordum. pişmanlıktan ağladı karşımda. bende samimiyetine inandım. ama anladım ki o dökülen yaşlar timsah gözyaşlarıymış. kendime çok kızıyorum. gerçekten barışma diyen arkadaşlarımı dinlemediğim bir kere aldatan yine aldatır demelerini önemsemediğim için çok pişmanım. çok üzgünüm.
Geçmiş olsun..

Biri seni bir kere aldatırsa onun suçudur iki defa aldatıyorsa senin suçudur. Evet affettiğin için bu senin hatan. Ders olsun ve kendine acımayı bırakıp hayatına devam et artık hayatına geri alma.

Annesi degilsiniz..ne demek adam ettim? Esiniz olmayan bir insana bu kadari biraz fazla degil mi? Adam olmayani ne diye adam etmeye ugrasiyorsunuz, düzgün adam bulmak varken? Bundan sonra kendiniz icin daha saglikli adimlar atin
Adam edilen erkekler istisnasız her zaman hayatları düzene girince ilk iş aldatıyorlar. Aksini ben bugüne kadar görmedim/duymadım. Sanırım başta kötü durumda oldukları için o adam eden emek veren kadınlardan başkasını bulamıyorlar. Yalnız kalmamak için eldekiyle idare edip seçilen olmaya razı oluyorlar. Adam edildikten sonra gelen özgüvenle de kendi istedikleri insanlarla görüşüyorlar, seçen taraf olmaya başlıyorlar.

Annesi degilsiniz..ne demek adam ettim? Esiniz olmayan bir insana bu kadari biraz fazla degil mi? Adam olmayani ne diye adam etmeye ugrasiyorsunuz, düzgün adam bulmak varken? Bundan sonra kendiniz icin daha saglikli adimlar atin
Hayır bir de biz kimiz ki insanları adam edelim? Biz olduk mu? Biz ne sanıyoruz kendimizi? Ne saçma bir bakış açısı ya. Adam ettim sanıyorken ayakta uyutulmak...

Bize ne yahu, sanki bize affediyon.
He valla ben düz hayatıma devam edeceğim mesela, bize ne ayol.

Klasiktir bu konsept : birden fazla kez aldatılan tayfanın gelip gelip burda ağlaması - KK kadınlarının her seferinde bıkmadan usanmadan teselli etmesi, dil dökmesi - aldatılanın affetmesi ve gelip KK kadınlarına atar yapması - kapanış. Bir sonraki aldatılma konun hayırlı olsun konu sahibi. Şimdiden garantiledin bak.

Neden affettin ağladığı için mi? Çok üzüldüm senin adına, kimseye birsey olmuyor bu hikayede senden başka 😔 sevgilin başka kızlarla eğlendi, kendini mutlu etti, olan sana oldu.. kendini kıymetsizleştirdin.. ama hayat senin, karar senin..
hayır seninle evlenmek istiyorum dedi

hayır seninle evlenmek istiyorum dedi
Çok mu safsın, çok mu aşıksın anlamadım, ben hataların affedilmesi taraftarıyımdır herzaman , insanların 2. şansı hakettiğini düşünüyorum ama aldatmalar hariç!!!
Aldatma kadın içinde erkek içinde zayıflık, bencillik ve ahlaksızlık göstergesidir ve kalıcıdır değişmez!!!
Şunu asla unutma seninle evlenmesi seni aldatmasına engel değil maalesef.. Umarım en kısa zamanda doğru ve aklı selim kararlar verirsin, inanki seni hiç tanımasamda bir kere daha aldatılıp üzülmeni istemem.

Back
X