- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
-
Tskr ederim bn de öyle biliyordum aydinlatyiginiz icin tskr ederim10 gün adet olmadım diyor. Adeti 10 gün gecikmiş yani. Doktor hesaplamasına göre 5 hafta 3 günlük falan hamile kabul edilir. Tebrikler
Tskr ederim yarin gidecegim insallah yasak olunca gidemedimGözünüz Aydin Olsun
Genelde 10 günlükse Erken test de cikiyor.
Şimdi 10 Günlük veya 2 Haftalik yada 4 Haftalik demek yanliş olur.
Test zaten positif cikmiş, doktora gidip kan testi ve ultrasonla baktirdizda söylicektir.
Ihmalde etmeyin gidin...
Gebelik var kan verebilirsin inşallah çıkarMeraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum
Evet asiyem tskr ederim bugun gidecegim inssllahGebelik var kan verebilirsin inşallah çıkar
Bnimki 2 yasinda canim dogum yapana kadar 3 yasina yaklasmis olcakHayrlı olsun Rabbım nasıp ederse bnde 2. Yasasında dusunuyorum. 2. Yı
Şimdi gördümMeraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum
Ne mutlu sanaMeraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum
Cok tskr ederim adelim cok iyi tespit ettinŞimdi gördümöncelikle tekrardan hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah miniğimiz.
Benimde 10 gün geçince test yapmıştım doktora gittigmde 4 haftalık demişti bana ama senin çizgin benimkinden koyu4 5 vardır bence ;₺
Asiyem kanda cikti ama hastaneye 2 hafta sonra gidecegim insallah evettr bacimm bnimCnm gittin mmiiiiii çokkk merak ediyorum teyze olacam yıne huhuhuhuhu
Rabbim isteyen herkese nasil etsin canim bnimNe mutlu sana
Huhuhu yaşasın teyze oliremmmAsiyem kanda cikti ama hastaneye 2 hafta sonra gidecegim insallah evettr bacimm bnim❤❤
İnşallah canım benim Allah razı olsunRabbim isteyen herkese nasil etsin canim bnim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?