2.kez anne oluyorum

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Meraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum (:

Eklentiler

• 20200509_111711.webp
    20200509_111711.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 47
Gözünüz Aydin Olsun
Genelde 10 günlükse Erken test de cikiyor.
Şimdi 10 Günlük veya 2 Haftalik yada 4 Haftalik demek yanliş olur.
Test zaten positif cikmiş, doktora gidip kan testi ve ultrasonla baktirdizda söylicektir.
Ihmalde etmeyin gidin...

Gözünüz Aydin Olsun
Genelde 10 günlükse Erken test de cikiyor.
Şimdi 10 Günlük veya 2 Haftalik yada 4 Haftalik demek yanliş olur.
Test zaten positif cikmiş, doktora gidip kan testi ve ultrasonla baktirdizda söylicektir.
Ihmalde etmeyin gidin...
Tskr ederim yarin gidecegim insallah yasak olunca gidemedim 💕

Meraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum :-)
Gebelik var kan verebilirsin inşallah çıkar

Meraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum :-)
Şimdi gördüm 😍 öncelikle tekrardan hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah miniğimiz.
Benimde 10 gün geçince test yapmıştım doktora gittigmde 4 haftalık demişti bana ama senin çizgin benimkinden koyu ;) 4 5 vardır bence ;₺

Meraba kizlar 2 yaşında kizim var bebek düşünmüyordum fakat bu ay 10 gun adet olmadim supelendim test yaptim pozitif idrarda bebek kac haftalikken belli olur cunku testi yapar yapmaz ikinci cizgi cok belirgindi bulantim olacak diye cok korkuyorum bütün duygularim birbirine karıştı rabbim isteyenlere de nasip etsin istemiyordum fakat iki cizgiyi görünce cok mutlu oldum (:
Ne mutlu sana 🤗😇

Şimdi gördüm 😍 öncelikle tekrardan hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah miniğimiz.
Benimde 10 gün geçince test yapmıştım doktora gittigmde 4 haftalık demişti bana ama senin çizgin benimkinden koyu :KK66: 4 5 vardır bence ;₺
Cok tskr ederim adelim cok iyi tespit ettin 😁🥰❤❤

Back
X