2 kez boşanmış iki çocuklu erkek....

Ogretmensın. Kendı ayakları ustunde durabilen bir kadınsın.
Sımarık oglu eglensin diye bebegını yıkamak istemisti usur diye ızın vermemistın ve seni bu sebeple Bosanmstı bu adam.
Tum bunlara ragmen bebegını kardesıne bıraktın adamın. Kıyın kıyın evlerinden çıkmadın, gurur yapmadın canınız cehenneme demedin. Barısma sansınız yok diyen uyeye neden barısmayalım diye sordun hala umudun oldugunu o msjda gormus konundan cıkmistım.

Kendine bunu neden yapiyosun? Neden on planda kendin bebegın ve gururun yok?
Sen bu adamı sevip evlendıysen baskası da sevip evlenebilir. Mutlu olur olmaz bilemeyiz.
Sanane tum bunlardan?
Bu psikolojınle bebegıne karsı umarım verımlısındır.ıkı gunde bir bu sıfatsız adam icin konu acıp duruyorsun.

Evlenır mutlu da olur, sende evlerinden cıkmadıgınla kalırsın bu gıdısle haberin olsun
Canım mesajın suratıma tokat gibi indi.karar aldım asla görüşmicem ailesiyle.bebeğimin bu apartmandan bakıcısı hazır.çok teşekkür ederim mesajın için.ama bişey sormak istiyorum.şimdi ben onların numaralarını silmeli miyim?daha iki gün öncesine evlerindeydim.şimdi pat diye tüm numaraları silersem dengesiz falan derler mi bana?

Canım mesajın suratıma tokat gibi indi.karar aldım asla görüşmicem ailesiyle.bebeğimin bu apartmandan bakıcısı hazır.çok teşekkür ederim mesajın için.ama bişey sormak istiyorum.şimdi ben onların numaralarını silmeli miyim?daha iki gün öncesine evlerindeydim.şimdi pat diye tüm numaraları silersem dengesiz falan derler mi bana?
Dayanamadım eksiledim. Hala iki gün önce evlerindeydim dengesiz derler mi diyorsunuz ? Birincisi sizin o evde ne isiniz var,ikincisi onların dedigi neden umutunuzda ?

Dayanamadım eksiledim. Hala iki gün önce evlerindeydim dengesiz derler mi diyorsunuz ? Birincisi sizin o evde ne isiniz var,ikincisi onların dedigi neden umutunuzda ?
Çünkü adam benden ayrılırken bunun psikolojik sorunları var demişti.onaylamış olurum şimdi tüm numaralarını silersem?

Diger konunda da tokat gibi inmişti yorumlar herkese gozumu actınız sagolun dıyıp gıtmıstın uc gun falan oldu, gene ayni adam gene benzer konu. Neyse

Evet herseylerını sılmelısın. Bebegı gormeleri gereken tarihte gelir alır gorur geri getirirler.
Her an evlerinde durursan degerın olur mu sen karsıdan bak soyle.
Boyle Bosanma olur mu, zaten sen boyle evlerine giderek ben bosamadım hala burdayım bakın dıyosun bu insanlara dolaylı yoldan bu adam sen elinin altındayken seninle ve bebeginle ilgili vicdan azabı ceker mi sence?

Diger konunda da tokat gibi inmişti yorumlar herkese gozumu actınız sagolun dıyıp gıtmıstın uc gun falan oldu, gene ayni adam gene benzer konu. Neyse

Evet herseylerını sılmelısın. Bebegı gormeleri gereken tarihte gelir alır gorur geri getirirler.
Her an evlerinde durursan degerın olur mu sen karsıdan bak soyle.
Boyle Bosanma olur mu, zaten sen boyle evlerine giderek ben bosamadım hala burdayım bakın dıyosun bu insanlara dolaylı yoldan bu adam sen elinin altındayken seninle ve bebeginle ilgili vicdan azabı ceker mi sence?
ALLAH SENDEN BİN KERE RAZI OLSUN.TÜM NUMARALARINI SİLDİM. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek isterim diyormuş sağa sola.
Şimdi bu adam geride bıtaktığı 2 enkazla ve 2 çocukla füzgün bir evlilik yapabilir mi?aylık geliri 10 binin biraz üstünde.
Tabiki ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez ama evlenip mutlu olduğunu görürsem de üzülmem desem kendimi kandırmış olurum.
sizi ilgilendiren bir durum, kendi hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanmak yerine eskiye takılı kalırsanız tabiki mutlu olamazsınız.

Kızlar merhaba.
Bu kili benim boşandığım insan.bugün tesadüfen yeniden evlenmek için bayan aradığını öğrendim.
Biz boşanalı 6 ay oldu henüz ben hala atlatamadım ama o hiç etkilenmemiş demek.
Ortak bir arkadaştan öğrendim bunu da.hatta uygun birisi varsa görüşmek
Yok ben kötü anlamam zaten.anladım şaka yaptığınızı.o kadar maaş alıyor evet ama ihtiyaçlarımı benim kendimin karşılamam gerektiğini söylüyordu.senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam diyordu mesela.bebeğim 4 aylıkken bana boşanma davası açtı.ilk konumda anlattım.
Iyi de 10 bin geliri var eşine para vermiyorsa yine evlenir yine boşanır ne mutluluğu..

Etrafta busuru para avcisi kadin varken vede karaktersiz adam varken 2 de olur 3 de olur 4 te olur.Siz bosanmissiniz sizi enterese eden bir durum kalmamis zaten.Kendi hur iradesi istedigini yapablr.

Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama sonuçta bir geçmişiniz var ve ayrılalı henüz çok kisa bir zaman olmuş böyle hissetmeniz çok normal. Ama bırakın ne yapacaksa yapsın, maaşı iyiymiş sırf parası için evlenecek kadınlar olabilir malesef.. ama siz kendi önünüze bakın boşverin

Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama sonuçta bir geçmişiniz var ve ayrılalı henüz çok kisa bir zaman olmuş böyle hissetmeniz çok normal. Ama bırakın ne yapacaksa yapsın, maaşı iyiymiş sırf parası için evlenecek kadınlar olabilir malesef.. ama siz kendi önünüze bakın boşverin
Parasını yedirecek bir tip değil canım malesef

Back
X