2. kez burun ameliyatı ve sonuç hüsran

SuicideSquad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
26
7
1
33
KBB Güven Yıldırım isimli bir doktora burun ameliyat oldum. Doktor 2 kez paramı aldı ve burnumdan nefes alamaz hale geldim. Hem maddi hem manevi kaybım oldu. Bu tip doktorlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. İyi araştırın. Bu gibi benzer konularda başka mağdur olan varmı? (edit...)

Son düzenleme:
KBB Güven Yıldırım isimli bir doktora burun ameliyat oldum. Doktor 2 kez paramı aldı ve burnumdan nefes alamaz hale geldim. Hem maddi hem manevi kaybım oldu. Bu tip doktorlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. İyi araştırın. Maddi durumunuz kötüyse ameliyat olmayın. İyi para iyi doktor demektir. (İstisnalar hariç) Bu gibi benzer konularda başka mağdur olan varmı?
Iyi para iyi doktor değildir çok yanlış bir düşünce.iyi doktor her koşulda başarılı ameliyatlar yapar.

Devlette Kbb doktoruna ucretsiz ameliyat oldum hem estetik hem nefes problemim icin.
Gayet memnunum. Yani iyi para iyi doktor degil

Evet benim.
[/QU
Bu işte şansınız yaver gitmemiş üzgünüm. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız dava açtınızmı? Ben o kadar vermedim ama maddi manevi çok çile çektim. Şimdi ki aklım olsa bu şahsa hayatta ameliyat olmam. Bu doktorlara yaptırım olması gerek.

Bu doktoru tanımlıyorum ama “iyi para, iyi doktor” yazmışsınız, buna katılmadığımı belirtmek isterim. 4000 Euro ve sonuç hüsran. Eğri, büyük ve iyi nefes alamadığım bir burnum var. İnsanları bu konuda yanıltmayalım. Şans faktörü diye bir şey de yok. Burnunuz elverdiğince düzgün yapılabilir. Dolgu randevusuna yetişmek ve tembellik yaptığı için doktorun ameliyatı kısa kesmesi şans değil, mesleki ayıptır. Bazı iyi doktorların ücreti makul olabiliyor ve hastaları için bu doktorlar ellerinden geleni yapabiliyorlar.

Istisnalar haric deyip linc yemissin :) o degil de gercekten bazen komplikasyonlari da dr hatasi diye yuklememek lazim ,ama hakikaten her dr hata yapabilir yani bu bir oran sana iyidir baskasina kotu gibi,sunu anladim ki dogal olab biseyi bozmamak lazim

Bu doktoru tanımlıyorum ama “iyi para, iyi doktor” yazmışsınız, buna katılmadığımı belirtmek isterim. 4000 Euro ve sonuç hüsran. Eğri, büyük ve iyi nefes alamadığım bir burnum var. İnsanları bu konuda yanıltmayalım. Şans faktörü diye bir şey de yok. Burnunuz elverdiğince düzgün yapılabilir. Dolgu randevusuna yetişmek ve tembellik yaptığı için doktorun ameliyatı kısa kesmesi şans değil, mesleki ayıptır. Bazı iyi doktorların ücreti makul olabiliyor ve hastaları için bu doktorlar ellerinden geleni yapabiliyorlar.

Bu tip doktorlar tecrübe edindikçe hastası yani müşterisi artar. Bu durumda fiyatları yükselir. Yüksek fiyatı daha fazla tecrübe olarak görerek yazdım. Zaten yüksek fiyatlı doktor tercih eden birinin amacı da doktorun tecrübesi nedeniyledir. Doktorun eserini düzgün yapmaması elbette mesleki ayıbıdır. Bunun nedeni dediğiniz gibi tembelliği veya tecrübesizliği olabilir. Ortada bir mesleki ayıp varsa ve bu doktorun ayıbı ise , kişi x farklı doktora ameliyat olsaydı aynı problemi yaşamayabilirdi diyebiliriz. O halde bu durum mağdur olan hasta için şanssızlık olmuş olur.

Istisnalar haric deyip linc yemissin :) o degil de gercekten bazen komplikasyonlari da dr hatasi diye yuklememek lazim ,ama hakikaten her dr hata yapabilir yani bu bir oran sana iyidir baskasina kotu gibi,sunu anladim ki dogal olab biseyi bozmamak lazim
Bazı komplilasyonlar da hariç yazmalıyım o zaman. :) ama benim bahsettiğim durum doktorun tecrübesizliğinden kaynaklı. Doğal olanı mecbur hissetmedikçe bozmamak lazım tabi.

Bürün ameliyatı estetik alanında turkiyede tek bir isim var bence tamamen sorunsuz kusursuz sonuç.emre ilhan bence bu isin üstadı duayeni.randevu alabilirsiniz taniki?;)

Iyi para iyi doktor değildir çok yanlış bir düşünce.iyi doktor her koşulda başarılı ameliyatlar yapar.
Mesleğindeki en iyi doktorlar diğerlerine göre en yüksek fiyatlılar olmuyor mu peki. Ünvanları tecrübeleri yükseliyor. Bu durum da fiyatlarını yükseltiyor. Yeni mezun doktora mı daha çok güvenirsin profosöre mi? gibi.

Mesleğindeki en iyi doktorlar yüksek ücretli demeyelim de yani kısmen doğru olsa da reklamını güzel yapan doktor yüksek ücretli

Yaaa çok guzel bende tekirdagda kbbye gittim ameliyat yapmak istemediler bizim isimiz degil diye
Plastik cerraha yaptiricam o yuzden sormustum fiyatlar ne kadar diye foruma bakiyorum baya degisken fiyat araliklari var bakalim hayirlisi
Nasil isleri degil kbb de estetik yapiyor sans isi biraz
Devlet hastanesinde kbb nefes alma egrilik vs problemlerden ucret almiyor genelde 1000.1500 arasi fiyat istiyor estetik icin
Plastik cerrahilerde 2000 3000 arasi asagi yukari yani boyle

Nasil isleri degil kbb de estetik yapiyor sans isi biraz
Devlet hastanesinde kbb nefes alma egrilik vs problemlerden ucret almiyor genelde 1000.1500 arasi fiyat istiyor estetik icin
Plastik cerrahilerde 2000 3000 arasi asagi yukari yani boyle
Kesinlikle haklısın bence başından atmak istedi sadece
Bakalım yarın estetik cerrahına gideceğim fiyat sorayım inşallah dediğiniz aralıktadır fiyatlar

Back
X