2.kez deneyecek olanlar nerdesiniz

arkadaslar bıyokımyasal gebelık ne demek ılk kez duyuyorum?

bildiğim kadarı ile kesenin içinde bebek bulunmuyo.bizim dr lar boş kese diyo buna.gnelde erken dönemde düşük ya da mecburen küretajla sonlanıyo..

arkadaslar bıyokımyasal gebelık ne demek ılk kez duyuyorum?

Gebelik hormonunun beklenildiğinden az artması yada belli bir değere geldikten sonra düşmesi diye biliyorum.
Arkadaşlar bu denememiz hepimiz için güzel son olur ve bu topik bizlere uğurlu gelir inşallah

dervis gecmiş olsun canım polip olduğu nası anlaşıldı

Gulencim, polip anladığım kadarıyla sivilce, etbeni gibi birşey rahimde oluşan.. ultrasonla baktığında polip var demişti, sonrasında adetten sonra yokolmuş dedi doktor, sonra birkaç kez daha görüldü, şu an var mı yok mu ben de bilmiyorum, 2. denemeye kadar doğum kontrol hapı vermişti, onu kullanıyorum haziranda da nasipse başlayacağız...

buarada kızlar 2. denemeden önce yaptığınız birşeyler var mı? ben incir kürüne devam ediyorum, belki yumurta kalitesi artar diye.. beslenmenizde falan dikkat ettiğiniz bişeyler var mı başka?

Merhaba, ilk bebeğimin kalbi atmamıştı.Aldırmak zorunda kaldım. Toparlanmam için 1 ayım kaldı haziran gibi Allah kısmet ederse tabi 2. denemeyi yapıcaz.
merhaba arkadaşalar ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun (plum12)benimde ilk tüp bebek denememde bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmıştım ikincisi için haziranın sonu gibi düşünüyorum ben bebeğimin kalbinin neden atmadığını çok araştırdım elbette allahın takdiri ben yinede bir sürü kan tahlili yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kalbi atmamış diğer tedavilerimde olumlu sonuç almış olsam bile bu tahlilleri yapmadığım için aynı şeylerle karşılaşacaktım sadece sende araştırdınmı diye merak ettim çünkü herşeyi en başta bilmek eniyisi doktorumu arayıp tahlil yapmak istiyorum dedim hayır eğerki iki veya üç düşük olursa o zaman yapın dedi iyiki yapmışım doktoru dinlememişim diyorum çünkü bizlerin yaşadıkları şeyler çok kolay değil o yüzden bizi en baştan bilinçlendirmelerini bekliyoruzama malesef bazen iş işten geçmiş oluyor. biraz uzun oldu biliyorum ama ne yapayım yaşadıklarımı hatırladıkça insanlarıda bu konuda bilinçlendirmek istiyorum kusura bakmayın belki yanlışda yapıyor olabilirim ama ne yapayım insan okadar zor bi süreçten geçiyorki bildiklerini kendisiyle aynı durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyor inşallah birgün hepimiz anne oluruz...

çok çok geçmiş olsun, anlamadığım birşey var, doktorlar hemen hemen heryerde aynı şeyi neden söylüyorlar, yani baştan neden bu tetkikleri, tahlilleri yapmıyorlar da biz böyle üzücü, yorucu şeyler yaşamak zorunda kalıyoruz, 2., 3. denemeden sonra bu tahlliler diyorlar ama bu arada yaşananlar ne olacak ona üzülüyorum, hepimiz farklı farklı sıkıntılar çekiyoruz.. bu tahliller maddi yönden mi ağır?

sevgili kardelen öncelikle geçmiş olsun sana da ben de bebeğimin kalp atışı olmadığından aldırmak zorundayım son bi şans cumaya kadar 4 gun daha bekliyoruz ama dr şans vermedi ama ben hala huzursuzum senin ne zaman bakılıp alınmaya karar verilmişti yardımcı olursan sevinirim

maddi yönden çok ağır olduğuna inanmiyorum çünkü tüp bebek tedavisinde ödediğimiz paraların yanında lafı bile olmaz sağlık güvenceniz yoksa araştırma hastanesinde 160 liraya yapıyorlar ben çok fazla pahalı bir tahlil olduğuna inanmıyorum. ödediğimiz diğer paraların yanında...

canım inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın benim 7+6 hafkalıkken kalp atışlarını alamadığımız için aldırmıştık ama inşallah senin bebeğinin kalbi atıyordur güzel haberlerini bekliyoruz

iyi fena bi sonuc almışsınız bende hiç gebelik olmadı 20 yaşımı doldurmuştum tüp yaptırırken üzerinden sadece 1 sene gecti.. bi srunda yok bende inşallah olur ya valla inşallah hepimizin olsun Yüce Allahım bağrımıza taş bastırmasın gözümüzü yaşlı koymasın

Teşekkür ederim.Patoloji sonucum geçen hafta geldi. Bir şey çıkmadı.Gayet sağlıklı başlayan bir gebelikmiş kalp atışı hiç başlamadı. Şimdi ben yaptırıcam testleri. Hz sonu gibi toparlanmam bitiyor.İkinciyi denemeden yaptırmak istediğimi söyledim. Evet keşke hiç başlamadan yapılsaydı bu genetik taramalar önlem alınır belki bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdık. Ama malesef kimseye düşük olayı gerçekleşmeden yapılmıyor. Hemde en az iki düşük olmadan.Allah hepimize sağlıklı bebekler versin.

Canım sen bize bakıp benimde olacak diye düşünme sakın 4 gün verdiyse vardır bir bildiği doktorunun.O dört günde neler değişebilir. Şu anda senin en stressiz olman gereken dönem. Allah büyük içini ferah tut o küçük kalbi pıt pıt atacaktır.

canım ya çok sağol :uhm:

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde ilk denemem ekim ayındaydı. sonuç negatif ve bir sürü üzüntü. Herşeyin hayırlısı tabi ama napıyım. şimdi yasmin kullanıcam temmuz gibi 2. deneme yapılabilir

Hayırlısı olsun. Artık hepimiz daha tecrübeliyiz. Ama az ama çok fikir sahibi olduk. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Benimde ilk denemem ekim ayındaydı. sonuç negatif ve bir sürü üzüntü. Herşeyin hayırlısı tabi ama napıyım. şimdi yasmin kullanıcam temmuz gibi 2. deneme yapılabilir

amin canım hepimiz için hayırlısı ama inan negatifi yeğlerdim kaybetmek çok zor...... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…