arkadaslar bıyokımyasal gebelık ne demek ılk kez duyuyorum?
arkadaslar bıyokımyasal gebelık ne demek ılk kez duyuyorum?
dervis gecmiş olsun canım polip olduğu nası anlaşıldı
merhaba arkadaşalar ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun (plum12)benimde ilk tüp bebek denememde bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmıştım ikincisi için haziranın sonu gibi düşünüyorum ben bebeğimin kalbinin neden atmadığını çok araştırdım elbette allahın takdiri ben yinede bir sürü kan tahlili yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kalbi atmamış diğer tedavilerimde olumlu sonuç almış olsam bile bu tahlilleri yapmadığım için aynı şeylerle karşılaşacaktım sadece sende araştırdınmı diye merak ettim çünkü herşeyi en başta bilmek eniyisi doktorumu arayıp tahlil yapmak istiyorum dedim hayır eğerki iki veya üç düşük olursa o zaman yapın dedi iyiki yapmışım doktoru dinlememişim diyorum çünkü bizlerin yaşadıkları şeyler çok kolay değil o yüzden bizi en baştan bilinçlendirmelerini bekliyoruzama malesef bazen iş işten geçmiş oluyor. biraz uzun oldu biliyorum ama ne yapayım yaşadıklarımı hatırladıkça insanlarıda bu konuda bilinçlendirmek istiyorum kusura bakmayın belki yanlışda yapıyor olabilirim ama ne yapayım insan okadar zor bi süreçten geçiyorki bildiklerini kendisiyle aynı durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyor inşallah birgün hepimiz anne oluruz...Merhaba, ilk bebeğimin kalbi atmamıştı.Aldırmak zorunda kaldım. Toparlanmam için 1 ayım kaldı haziran gibi Allah kısmet ederse tabi 2. denemeyi yapıcaz.
merhaba arkadaşalar ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun (plum12)benimde ilk tüp bebek denememde bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmıştım ikincisi için haziranın sonu gibi düşünüyorum ben bebeğimin kalbinin neden atmadığını çok araştırdım elbette allahın takdiri ben yinede bir sürü kan tahlili yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kalbi atmamış diğer tedavilerimde olumlu sonuç almış olsam bile bu tahlilleri yapmadığım için aynı şeylerle karşılaşacaktım sadece sende araştırdınmı diye merak ettim çünkü herşeyi en başta bilmek eniyisi doktorumu arayıp tahlil yapmak istiyorum dedim hayır eğerki iki veya üç düşük olursa o zaman yapın dedi iyiki yapmışım doktoru dinlememişim diyorum çünkü bizlerin yaşadıkları şeyler çok kolay değil o yüzden bizi en baştan bilinçlendirmelerini bekliyoruzama malesef bazen iş işten geçmiş oluyor. biraz uzun oldu biliyorum ama ne yapayım yaşadıklarımı hatırladıkça insanlarıda bu konuda bilinçlendirmek istiyorum kusura bakmayın belki yanlışda yapıyor olabilirim ama ne yapayım insan okadar zor bi süreçten geçiyorki bildiklerini kendisiyle aynı durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyor inşallah birgün hepimiz anne oluruz...
sevgili kardelen öncelikle geçmiş olsun sana da ben de bebeğimin kalp atışı olmadığından aldırmak zorundayım son bi şans cumaya kadar 4 gun daha bekliyoruz ama dr şans vermedi ama ben hala huzursuzum senin ne zaman bakılıp alınmaya karar verilmişti yardımcı olursan sevinirim
merhaba arkadaşalar ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun (plum12)benimde ilk tüp bebek denememde bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmıştım ikincisi için haziranın sonu gibi düşünüyorum ben bebeğimin kalbinin neden atmadığını çok araştırdım elbette allahın takdiri ben yinede bir sürü kan tahlili yaptım bende kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kalbi atmamış diğer tedavilerimde olumlu sonuç almış olsam bile bu tahlilleri yapmadığım için aynı şeylerle karşılaşacaktım sadece sende araştırdınmı diye merak ettim çünkü herşeyi en başta bilmek eniyisi doktorumu arayıp tahlil yapmak istiyorum dedim hayır eğerki iki veya üç düşük olursa o zaman yapın dedi iyiki yapmışım doktoru dinlememişim diyorum çünkü bizlerin yaşadıkları şeyler çok kolay değil o yüzden bizi en baştan bilinçlendirmelerini bekliyoruzama malesef bazen iş işten geçmiş oluyor. biraz uzun oldu biliyorum ama ne yapayım yaşadıklarımı hatırladıkça insanlarıda bu konuda bilinçlendirmek istiyorum kusura bakmayın belki yanlışda yapıyor olabilirim ama ne yapayım insan okadar zor bi süreçten geçiyorki bildiklerini kendisiyle aynı durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyor inşallah birgün hepimiz anne oluruz...
sevgili kardelen öncelikle geçmiş olsun sana da ben de bebeğimin kalp atışı olmadığından aldırmak zorundayım son bi şans cumaya kadar 4 gun daha bekliyoruz ama dr şans vermedi ama ben hala huzursuzum senin ne zaman bakılıp alınmaya karar verilmişti yardımcı olursan sevinirim
Canım sen bize bakıp benimde olacak diye düşünme sakın 4 gün verdiyse vardır bir bildiği doktorunun.O dört günde neler değişebilir. Şu anda senin en stressiz olman gereken dönem. Allah büyük içini ferah tut o küçük kalbi pıt pıt atacaktır.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde ilk denemem ekim ayındaydı. sonuç negatif ve bir sürü üzüntü. Herşeyin hayırlısı tabi ama napıyım. şimdi yasmin kullanıcam temmuz gibi 2. deneme yapılabilir
amin canım hepimiz için hayırlısı ama inan negatifi yeğlerdim kaybetmek çok zor...... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?