slm arkadaşlar bende yeni üye oldum benimde başımdan geçenleri anlatayım ilk hamileliğimde 4 aylık bebeğimi kalbi durdu.2 inci hamileliyimde pramatöre yani 7 aylık sezaryan doğum yaptım kızım 52 gün kuvözde kaldı şimdi maşallah sağlıklı kardeş istiyor şu anda 4 yaşında , 3 hamile kaldığımda 2 aylıkten kalbi durdu hastaneye gittim protein s eksikliği olabilir dediler kanda pıhtılaşma sonuçlar 20 gün sonra çıkacak bakalık hayırlısı şimdi çocuk aspirini kullanıyorum allahım hayırlısını versin inşallah ne yapmam gerekiyor böyle başından geçen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
bugün doktora "gittiğimde bana gebe kalırkalmaz iğne ye başlayacağını söyledi ve bu iğne""yi 9 ay boyunca kendim yapacağımı söyledi doktor. Birde bebek aspirini kullanmamı söyledi ve bölelikle bebeğin düşmesine ve erken doğmesını engellediğini söyledi %90 sağlıklı bir bebek olacağını söyledi. bu iğneyi yapıpda sağlıklı bebek sahibi olanların fikirlerine danışmak istiyorum lütfen bana cevap yazın şimdiden teşekkürler
bugün doktora "gittiğimde bana gebe kalırkalmaz iğne ye başlayacağını söyledi ve bu iğne""yi 9 ay boyunca kendim yapacağımı söyledi doktor. Birde bebek aspirini kullanmamı söyledi ve bölelikle bebeğin düşmesine ve erken doğmesını engellediğini söyledi %90 sağlıklı bir bebek olacağını söyledi. bu iğneyi yapıpda sağlıklı bebek sahibi olanların fikirlerine danışmak istiyorum lütfen bana cevap yazın şimdiden teşekkürler[/QUOTE
canım sakın ümitsiz olma senin gibi olan o kadar çok kişi varki. benimde kanımda pıhtılaşma sorunum var. bu konuyu biz "kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı" nında konuşuyoruz istersen bir oku orayı.
benim 2 düşüğüm oldu..
pıhtılaşma tedavisi için asprine gebelik düşünmeden önce mi başlanıyor?bana dr gebe kalırkalmaz başlıycaz dedi.ne kadar önce başlamak gerekiyor ki?
gecmis olsun cnm bende 5 düsük yasadim 4.cüsünde protein s eksikligi oldugu anlasildi aspirin kullandim ama yeterli olmadi yine bebegimin kalbi durdu allah herseyin hayirlisini versin insslm arkadaşlar bende yeni üye oldum benimde başımdan geçenleri anlatayım ilk hamileliğimde 4 aylık bebeğimi kalbi durdu.2 inci hamileliyimde pramatöre yani 7 aylık sezaryan doğum yaptım kızım 52 gün kuvözde kaldı şimdi maşallah sağlıklı kardeş istiyor şu anda 4 yaşında , 3 hamile kaldığımda 2 aylıkten kalbi durdu hastaneye gittim protein s eksikliği olabilir dediler kanda pıhtılaşma sonuçlar 20 gün sonra çıkacak bakalık hayırlısı şimdi çocuk aspirini kullanıyorum allahım hayırlısını versin inşallah ne yapmam gerekiyor böyle başından geçen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
tam olarak yazarmısın bulamadım o paylaşım alanını
çok geçmiş olsun kız kardeşimdede aynı problem var malesef 2 düşük ve 5 aylık ölü dogum sebebi protein -s aspirin kullandı ama protein-s yükseltemedi hamile kalmadan 3 ay evvel hamilelilğinin 9 ayı boyunca karnından igne yaptı şimdi çok şükür sağlıklı bir oğlu var geçmiş olsun
mrb bende de protein s düşük çıktı iki kez kalbi durdu bebeklerimin nasıl tedavi olacagımcanım benim protein-s kandaki pıhtılaşma olayı hamile kaldığında aynı zamanda plazanteye yani bebegin içinde bulunduğu sıvıya beslenme özelliği kazandırıyor senin kanınla proteinler vitaminler bebegin plazentesine geçiş yapıyor pıhtılaşma gerçekleşmediği içinde malesef bebek yeteri kadar besin alamıyor ve malesef kalbi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?