Merhaba kızlar
Erkek arkadaşımla 4 aydır birlikteyiz tanışmamız 10 yıl öncesine dayanıyor. Eniştemin dayısının oğlu ama ailesi hiç görmedi beni. Gel zaman git zaman oda bende evlendik farklı insanlarla kaderimiz yaşadıklarımız fazlasıyla aynı.. Yanlız o bekarken boşanmış biri ile evlenip kadın bunı kandırdığı için ayrılmışlar hikayesi baya uzun dolandırıcılık de ğil. Benüm bir oğlum var babası 6 kez göed yaklaşık 1 senedir hiç görmüyor.. Erkek arkadaşım oğlumla baba oğul gibi daha 4B yaşında.. Ailesine açıklar ı yani annesine sadece tanışmak istemiyorum onay vermiyorum demiş ama bizde bir çözüm arıyoruz ben borakamam sizi diyor . Halasını babasıyla konuşturmak istiyor ama korkuyorum ne yapsak bilemiyorum
Ne olmuş çocuk varsa. Çok kızıyorum böyle şeylere. Siz birbirinizi sevmissiniz çocuk kabullenmiş sevdiğiniz adam çocuğu kabullenmiş daha ne yani. Ne isterler seven insanlardan anlamiyorum.
İnşallah her şey gönlünüzce güzel olsun
Ne olmuş çocuk varsa. Çok kızıyorum böyle şeylere. Siz birbirinizi sevmissiniz çocuk kabullenmiş sevdiğiniz adam çocuğu kabullenmiş daha ne yani. Ne isterler seven insanlardan anlamiyorum.
İnşallah her şey gönlünüzce güzel olsun
Allah razı olsun güzel dileğimiz kabul olsun bungün gene bir kıyamet koparmış annesi.. Hep diğer oğlun yeter demiş evleniyorum napacaksınız demiş susmuş annesi