Ama çocuklarıyla ilgilenmeyen görüşmeyen biriydi ve şimdi bunu bahane ederek orda yaşamayı teklif ediyor ve yaşamak istediği yer köy ben Öğretmenim ve çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım imkansızı istiyor
Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur, ikinci defa aldatırsa bilin ki suç sizindir demek yeterli olur mu bilmiyorum ama tam da öyle.
Hele bir meslektaşımın zaafı sevgi açlığı olmamalı.Kontrol edebilmelisiniz.
Biri sizi bir defa aldatırsa suç onundur, ikinci defa aldatırsa bilin ki suç sizindir demek yeterli olur mu bilmiyorum ama tam da öyle.
Hele bir meslektaşımın zaafı sevgi açlığı olmamalı.Kontrol edebilmelisiniz.
Her türlü maddi manevi güce sahibim çok şükür ama sanki boşanmak dünyanın sonuymuş gibi işte kızım babasız olacak benim bir ailem olamıycak bu yaşta böyle oldum diye saçma salak kendimi yiyorum
Ama çocuklarıyla ilgilenmeyen görüşmeyen biriydi ve şimdi bunu bahane ederek orda yaşamayı teklif ediyor ve yaşamak istediği yer köy ben Öğretmenim ve çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım imkansızı istiyor
Şimdi niye istiyor biliyor musunuz çocuklarına bakacak bir kadın buldu. Ayrıca çocuklarını görmeyen ilgilenmeyen bir adamla aynı masada oturulmaz, siz gidip evlenmişsiniz. Mesleğiniz geliriniz var. Evlilik hayali desem evlenmişsiniz, anne olma hayali desem olmuşsunuz. Bırakın gitsin bu adamı. İlk andan planı fikri niyeti buymuş sizi kıvama getirmeye çalışıyor. Boşanınca ne kaybedersiniz evli kalınca ne kaybedersiniz siz söyleyin. Öğretmensiniz eğitimcisiniz, ailesinin okutmadığı genç yaşta zorla evlendirdiği biri değilsiniz.
Her türlü maddi manevi güce sahibim çok şükür ama sanki boşanmak dünyanın sonuymuş gibi işte kızım babasız olacak benim bir ailem olamıycak bu yaşta böyle oldum diye saçma salak kendimi yiyorum
Eşinizin köyde bıraktığı bakmadığı ilgilenmediği babalık yapmadığı diğer çocukları da babasız yalnız. O çocukların hali hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor? Aman benimkinin yanında dursun diğerlerinden bana ne mi diyorsunuz? Onlar da çocuk sizinki de. Babalık vasfı taşımayan beş para etmez birinden ne çok beklentiniz var. Yarın da sizi ve sizden olan çocuğu bırakır başkasını bulur.
Eşinizin köyde bıraktığı bakmadığı ilgilenmediği babalık yapmadığı diğer çocukları da babasız yalnız. O çocukların hali hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor? Aman benimkinin yanında dursun diğerlerinden bana ne mi diyorsunuz? Onlar da çocuk sizinki de. Babalık vasfı taşımayan beş para etmez birinden ne çok beklentiniz var. Yarın da sizi ve sizden olan çocuğu bırakır başkasını bulur.
Vicdanımı sızlatmıyor çünkü buna ben sebep olmadım ayrıca çocukların biri gelmiş 21 diğeri 17 yaşına bu zamana kadar böyle gitmiş benim çocuğum daha 1yaşında sizce hangisine daha çok üzülmeliyim
Vicdanımı sızlatmıyor çünkü buna ben sebep olmadım ayrıca çocukların biri gelmiş 21 diğeri 17 yaşına bu zamana kadar böyle gitmiş benim çocuğum daha 1yaşında sizce hangisine daha çok üzülmeliyim
Aslinda tam olarak sorun bu.
Bazi davranışlara toplum olarak bizim tepki vermemiz lazim.
Bir baba 2 çocuğu ile görüşmüyorsa cocuklarina kötülük yapiyordur. Bunun hukukta bir yaptırımı yok. E biz ne yapalim? Samimiyet kurmayalim, o kisiyle evlenmeyelim, yeni bir cocuk dünyaya getirmeyelim. Bu yuzden kandirildiginizi düşünmüyorum. Adamin 2 cocuguna hayri yokken 3.ye neden olsun ki?
Cocugunuzla kendinize ayri bir hayat kurun. Zorla kimseye babalik yaptirtamazsiniz
Sebep sizsiniz yazmadım zaten. 21-17 yaşında doğmadılar değil mi? Bebek çocuk ergen oldular. Bu yaşa kadar niye babalık yapmamış? Onları atmış köşeye sizinkini de atacak, siz farklı mı düşünüyorsunuz? Adam geziyor işine geleni avlıyor, işine gelmediği yerde de bırakıyor. Köye gitmezseniz tamam karıcığım demiyor demeyecek. Babalık vasfı taşımıyor bu adam.