2. Kez kandırıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mtmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mtmk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
11
-2
6
31
Ben daha önce evlenip ayrılmış ve 3 çocuğu olan eğitim ve kültürel seviyelerimiz birbirinden çok farklı olan biriyle evlendim.Çok sevdiğine inandırdı bende bu olumsuzlukları görmezden gelip evlendim.Daha sonra yaşayacağımız yer için söz verdiği yerden vazgeçip kendi yaşamak istediği yeri istedi be birtakım sorunlar yüzünden boşandık Daha sonra tamam senin dediğin olsun istediğimiz yerde yaşayalım diyip barışmak istedi bende bir çocuğum olduğu için şans vermek istedim fakat ikinci hayal kırıklığı yine ben senin istediğin yerde yaşamam benim çocuklarım var falan filan derken yine bitti ve ben kendimi salak kandırılmış hissediyorum bunları haketmedim diye kendimi yiyorum bunun üstesinden nasıl gelebilirim

Ben daha önce evlenip ayrılmış ve 3 çocuğu olan eğitim ve kültürel seviyelerimiz birbirinden çok farklı olan biriyle evlendim.Çok sevdiğine inandırdı bende bu olumsuzlukları görmezden gelip evlendim.Daha sonra yaşayacağımız yer için söz verdiği yerden vazgeçip kendi yaşamak istediği yeri istedi be birtakım sorunlar yüzünden boşandık Daha sonra tamam senin dediğin olsun istediğimiz yerde yaşayalım diyip barışmak istedi bende bir çocuğum olduğu için şans vermek istedim fakat ikinci hayal kırıklığı yine ben senin istediğin yerde yaşamam benim çocuklarım var falan filan derken yine bitti ve ben kendimi salak kandırılmış hissediyorum bunları haketmedim diye kendimi yiyorum bunun üstesinden nasıl gelebilirim
Bir erkeğe bağımlı kalmadan hayalinizdeki hayatı yaşamak için çabalayin. işte o zaman o hayallere uyum sağlayan insanlar olacak çevrenizde.

İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur atasözünü unutmayın . Artık uzak durun o adamdan . Gerçekten çocuklarından vs uzak kalacağı bir yerde yaşamayı teklif ettiyseniz imkansızı istemişsiniz .

Ama çocuklarıyla ilgilenmeyen görüşmeyen biriydi ve şimdi bunu bahane ederek orda yaşamayı teklif ediyor ve yaşamak istediği yer köy ben Öğretmenim ve çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım imkansızı istiyor

Ama çocuklarıyla ilgilenmeyen görüşmeyen biriydi ve şimdi bunu bahane ederek orda yaşamayı teklif ediyor ve yaşamak istediği yer köy ben Öğretmenim ve çocuğumun geleceğini düşünmek zorundayım imkansızı istiyor
Ya hala adam bunu istiyor şunu istiyor diyorsunuz. 3. Kez de gelsin isterseniz siz yine kandırılırsınız.

Siz çocuklarınizdan başka ayrı bir şehirde yaşar miydiniz bacım?

Denenmisi denemekte amaç nedir? Bir kez olmuyorsa o olmaz zaten.

O da kendi çocuklarının geleceğini düşünmesin mi?

Bu kişiye bir şans daha vermeyerek. Ama çocuklarından başka şehire gitmek istememesi çok normal. Ben kandırılma için söyledim bu şans olayını.

Şöyle düşünün siz bir anne olarak çocuğunuzun babasına ve yine onun sözüne güvenerek bir şans daha verdiniz. Ancak yine olmadı. Siz elinizden geleni yaptınız. Eğer yapmasaydınız içinizde hep acabalar kalacaktı, belki kendinizi çocuğunuza karşı suçlu hissedecektiniz. Artık olaylar daha netleşmiştir ve siz kafa olarak yolunuza daha rahat devam edebilirsiniz.

Çocuklarını silip kenara atan görüşmeyen, hayırsız heriften gerçekten adam olacağını, başına düzgün koca olacağını mı düşündün? Kendi evladını silen, senin evladına neler yapar, nasıl rahatça hakkını yer düşünmedin mi?

Uzun süren bir ilişkiden çıkmıştım ve o kadar iyi oynadıki o kadar sevdiğine inandırdı ki o an sadece inanmak istedim en çokda bunun için suçluyorum kendimi ve affedemiyorum

Benim evladım onunda çocuğu bu arada ilk eşimdi kendisi ben daha önce evlenmedim

Siz çocuklarınizdan başka ayrı bir şehirde yaşar miydiniz bacım?

Denenmisi denemekte amaç nedir? Bir kez olmuyorsa o olmaz zaten.

O da kendi çocuklarının geleceğini düşünmesin mi?
Tabiki düşünmeli fakat normaldedir bınları düşünmeyen birisi ilgilenmeyen sadece kendi istediği orda yaşamak ve bunu bahane ediyor böyle yapıncada buradaki çocuğu yanında olmayacak ama bu arada kendisi sürekli yurtdışı şehir dışı çalışan birisi yani orda yaşasana zaten yanlarında olmayacak

Olmuşla ölmüşe çare yok bacım üçüncüden kendini koru yeter

3 cocugu olup, cocuklariyla gorusmeyen adami tekrar baba yapmaniz, 2.kez evlenmeniz kandirilmak olmuyor

Kendınızı sevın. Terapıye gıdın. Kandırılmayalım kadınlar olarak. Bunu ıstıyorum yüce mevlamdan bu mübarek günde. Hep kandırılıoruz malesef.

Çocuğunuzun geleceği mi?Siz bir eğitimci olarak böyle hata üstüne hata yaparsanız,diğer insanlar ne yapmasın?Herhalde diğer çocuklarıni silip,tüm hayatını size adayacağını düşündünüz ama çocuklarına bunu yapan adam size ne yapmaz ki?

Çocuğunuzun geleceği mi?Siz bir eğitimci olarak böyle hata üstüne hata yaparsanız,diğer insanlar ne yapmasın?Herhalde diğer çocuklarıni silip,tüm hayatını size adayacağını düşündünüz ama çocuklarına bunu yapan adam size ne yapmaz ki?
O kadar haklısınız ki bir eğitimci olarak idealleri olan bir kadın olarak nasıl bunları yaptım nasıl inandım hala aklım almıyor üzüntüm bitmesi gibi görüşmede değil aslında tüm öfkem kendime nasıl inandım diye

Back
X