2 kez kürtaj oldum. Ben de anne olmak istiyorum...

lallle

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
5
0
16
İzmir
2010 anneler gününde bebeğimin kalp atışı duyulmadı ve 7 haftalıkken kürtaj oldum. 2012 şubat ayında bebek 7 haftalık olduğunda kalp atışı önceden duyulmasına rağmen 7. haftada kalbi durdu ve yine kürtaj oldum. çok çaresizim. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. araştırma yapılıyo ama doktorlar da kan vs. normal diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım. tabi ki anne olmak istiyorum ama hamilelik süreci bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum. Ankara da önerdiğiniz kadın doğumcu varmı? başından birden azla kürtaj geçip şu an çocuğu olan var mı?

canım çok geçmiş olsun... peki genetik tahlilleri de yaptırdınız mı? bi de eşinin sperm kalitesine baktırdınız mı?benim bir arkadaşımın öyleydi bebekler hep küçük haftalarda ölüyordu eşinin spermlerinde sıkıntı vardı tedavisi de çok basitmiş tedavi oldu ve şimdi 2 çocuğu var. Allah sana da nasip etsin inşallah Allah hepimizin yüzüne gülsün...

canım geçmiş olsun...
ankara da gitmediğim dr. kalmadı neredeyse. özeller de dahil. asla devlet hastanesine gitmem diyordum. durumumun acil olduğunu ameliyatımı etlik kadın doğum ya da zekai t.b. deki dr.ların yapabileceğini söylediler. doğumumu asla gitmem dediğim ztb de oldum. iyiki de orada olmuşum adamlar hayatımı kurtardılar!
sen özel mi düşünüyorsun yoksa devlet mi? bir de maddi durumunu söylersen ona uygun dr.lar önerebilirim canım...
allah kucaklarımızı bir an önce doldursun inşallah...

maddiyat sorun değil yeterki derdimi anlatabileceğim ve kürtajların sebeplerini söyleyecek bi dktr olsun. ya o kadar çaresizim ki en azından bi tedavi mümkün olsa da ona göre hamile kalsam . o kadar kötü bi şey ki 2 kez 7. haftada bebekleri kaybettim ama neden olduğu konusunda kimse bişey demiyo.

canım geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bende 2011 haziran 1 2012 mayıs 15 de 2 bebek kaybettim biri 15 haftalık biri 9+5 di ankaralı ark var konuşursam sana yardımcı olurum ankaralı bi arkadaşım var 3 düşük yaptı 4.ye hamile şimdi çok güzel gidiyo sana tavsiyem testlerini yaptır özellikle kan pıhtılaşması testleri ben yaptırdım temiz çıktı birde eşnle ikinize genetik test

Gecmisolsun, Allah sabırlar versin. Testleri yaptırmadan kesinlikle hamile kalmayı düşünme, insallah kolay tedavi edilebilecek bir durumdur.
Ben 3 kere düşük yaptım. 2 şinde kalp atımı da duyulmuştu. 3 düşükten sonra da kürtaj oldum. Simdi 4. Hamileyim şükürler olsun gayet guzel gidiyo yariladim bile .
Cok sayıda kürtajın tek dezavantajı yapisikliga neden olabiliyor bende olmuştu ve histereskopi ile açıldı.
Bana kalırsa bir rahim filmi de çektir.

gecmıs olsun gercekten cok kotu bı durum allah kımsenın basına vermesın..
o psıkolojıden kurtulmaya calıs,ve kendını dogucak bebegıne ada.yanlız bı psıkologa gıdebılırsın sana en azından yardımcı olur moralını duzeltebılır :/

canım bende senın gıbı aynı seylerı yasadım,ılkı altı haftalıktı aldılar gelısemedı ıkıncısı 9 haftalıktı kalbı dahı duyuldu ama oda buyuyemdıgı ıcın alındı, bebekten parca alınıp genetık ıncelemeye gııttı sonu kromozom bozuklugu cıktı bebekte, sımdı beklıoyruz test yapılacak tekrar annedenmı babadnmı kaynaklı dıe,sanada buyuk ıhtımal genetık test yapacaklardır cok kafana takma uzumememye calıs bende cok etkılendım hala hastaneye gııtımde aglıoyryrum ama allahın takdırı

Kadın olmak çok zor allah bütün acı çeken kardeşlerimin yardımcısı olsun bende aci çekiyorum 8+5 günlük hamileyim dün neşeli girdiğim doktor odasından ağlıyarak çıktım bebek gelişmemiş cuma günü bikez daha bakıp alıcaz dedi doktor.emin olamk için bugunde özele gittim oda aynısını söyledi diğer doktorumun teşhisinin doğru olduğunu istersem bugun bebeği alabileceğini söyledi.bende kendimi hazır hissetmiyorum yarın olur dedim.ağladım çok şimdide kürtajdan çok korkuyorum.devlette yaptırcam cuma günü bayıtlamadan yaparlarsa özele gideceğim.bugun öğleden sonra işe geldim şuan dünya dar geliyor bana ((

1 si kalbi atmadıdığı için alındı 2 sine 4 ay sonra kaldım oda boş gebelikti 2 side 8 haftalıkken alındı 21 ekimde kürtaj oldum allah bidaha yaşatmasın patolojiye giden parçada temiz çıktı doktor bu bi işe yaramaz genetik test yaptırın dedi yarın araştırma hastanesine gidip gereken testleri yaptıracağım umarım temiz çıkar bu arada ben bi adet olduktan sonra korunmayacam Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende iki kere kürtaj oldum ilki 29 ocaktaydı boş gebelkti ikincisi ise kalbı durdu 29 mayısta yıne kurtaj oldum test yaptırdık kan pırtılasması cıktı smdı ılac kullanıorm hamıle kalınca ıgne olcakmısım hergun. gecen tekrar doktora gttım 3 aydr denıorz olmuodu doktor bu seferde adet donemı arası kısa yumurtalıkların catlamıo olabılır dedı. çok korkuorm acıkcası baska bı sorun vardır dıe.s

meraba cnm bende aynı şeyleri yaşadım yaptırdığın testler ne kadar sürede sonucunu aldın bende bugün araştırma hastanesine gittim sonuçlar bi ay sonra çıkacakmış bide merak ettim kalbi atıyomu bebeğinin yoksa hiç atmadımı rabbim yardımcımız olsunnn

ne kadar benziyor her şey bende ikinci bebeğimi bugün kaybettim içim parça parça doktorlar bir şey diyemiyorlar evet kesin şu yüzden denilmiyor her şey temiz çıkıyor bugün çift rahimden şüphelenildi gitmediğim kapı kalmadı Allah'ım güç versin bize yalnız ben ruhsal olarak çöktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…