- 17 Şubat 2022
- 17
- 13
- 3
- Konu Sahibi busraaaaaydinnnn
Merhabalar,
3 hafta önce leep operasyonu geçirdim. Patoloji sonucum cerrahi sınırlar pozitif geldi ve tekrar leep yapılacağı söylendi. Bu durum bende ciddi bir stres artışı yarattı. 2.kez leep olup sürecin nasıl ilerlediğini anlatabilecek birisi var mı? ayrıca istanbulda özel devlet farketmez bu alanda iyi ve hastalarıyla ilgili doktor önerebilecek var mı? Henüz evli değilim ve ilerde çocuğum olsun istiyorum. Şuan gittiğim doktor ilerde erken doğum ve düşük yapma riskin oluşabilir deyip moralimi biraz bozdu açıkçası. Umarım birileri sorularıma cevap verebilir çok kafama takıyorum bu durumu.

3 hafta önce leep operasyonu geçirdim. Patoloji sonucum cerrahi sınırlar pozitif geldi ve tekrar leep yapılacağı söylendi. Bu durum bende ciddi bir stres artışı yarattı. 2.kez leep olup sürecin nasıl ilerlediğini anlatabilecek birisi var mı? ayrıca istanbulda özel devlet farketmez bu alanda iyi ve hastalarıyla ilgili doktor önerebilecek var mı? Henüz evli değilim ve ilerde çocuğum olsun istiyorum. Şuan gittiğim doktor ilerde erken doğum ve düşük yapma riskin oluşabilir deyip moralimi biraz bozdu açıkçası. Umarım birileri sorularıma cevap verebilir çok kafama takıyorum bu durumu.

geç cevap verdiğim için kusura bakmayın
 geç cevap verdiğim için kusura bakmayın  süreci şöyle anlatayım, en son 2022 mart ayıydı sanırım doktora gitmiştim ve doktorum bana 2.kez leep yapmayalm temmuz ayında en geç ağustos ayında kontrole gel tekrar bakalım çünkü gerileme olabiliyor ve bu ihtimal varken ileride hamilelikte boşu boşuna sorun yaşamanı istemem, bir şeyi düzeltmeye çalışırken var olanı yok etmeyelim dedi. 5 ay sonra ağustos ayında kontrole gittim ve hpv negatif çıktı :)) bu ay sonunda tekrar kontrole gidicem umarım o testim de negatif çıkar daha da rahatlarım. (bu arada bende hpv 16 pozitif çıkmıştı kolposkopi sonucumda CIN3 çıkmıştı ve leep işleminden sonra cerrahi sınırlarım pozitif idi. Ayrıca evli değilim ve çocuğum yok)
 süreci şöyle anlatayım, en son 2022 mart ayıydı sanırım doktora gitmiştim ve doktorum bana 2.kez leep yapmayalm temmuz ayında en geç ağustos ayında kontrole gel tekrar bakalım çünkü gerileme olabiliyor ve bu ihtimal varken ileride hamilelikte boşu boşuna sorun yaşamanı istemem, bir şeyi düzeltmeye çalışırken var olanı yok etmeyelim dedi. 5 ay sonra ağustos ayında kontrole gittim ve hpv negatif çıktı :)) bu ay sonunda tekrar kontrole gidicem umarım o testim de negatif çıkar daha da rahatlarım. (bu arada bende hpv 16 pozitif çıkmıştı kolposkopi sonucumda CIN3 çıkmıştı ve leep işleminden sonra cerrahi sınırlarım pozitif idi. Ayrıca evli değilim ve çocuğum yok) benim şu an hem rahim içinden hem rahim ağzından parça alındı doktor cin3 bile gelse leep ile hallederiz korkma dedi ama sonradan o da pozitif gelirse ne olacağını bilmediğimden korkuyordum içimi rahatlattı sizin yazınız
 benim şu an hem rahim içinden hem rahim ağzından parça alındı doktor cin3 bile gelse leep ile hallederiz korkma dedi ama sonradan o da pozitif gelirse ne olacağını bilmediğimden korkuyordum içimi rahatlattı sizin yazınız