Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terketti
sebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim
( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler
asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...