2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
73
Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terketti:( sebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim :(( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler :( asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...

Kismet. Vardir bunda da bir hikmet. Benden sana bir tavsiye mukafatini bekleme, cunku bekledigin zaman gelmez akisina birak.

Facebookum yok benim ama annemden bakiyorum arada suan tatilde mutluluk pozlari veriyor.. Bense hala kapanmayan yaramla bas ediyorum..

cnm ilk olarak kaç yaşındasın zipzip sormadan sorayım

ikincisi boşver onlar kaybeder evlenip ayrılmaktansa böylesi daha iyi olmuşşş

beyaz atlı prensin bir yerlerde seni bekliyor karşına çıkacak merak etme. sabır et ki mükafatını alasın. bende zor günler yaşadım ama şu an 13 yıllık evli ve mutluyum nazar değmesin :nazar:

Aynen oyle zamana biraktim dua ediyorum namaza basladim hep dua ediyorum.. Gecmiyo ama gecmiyo

evlensen dahada vahimdin. toparlanamazdın...
dua et yat kalk...
evlendikten sonra bunları ögrensen dahamı iyiydi...

iki eski nişanlında ailelerinin eteklerine sarılmışlar...
yaşlarıda 16 olmalı sanırsam:KK14:

Kurtulduğuna dua et adam seni sevmiyormuş ki zaten bahane arıyormuş bitirmeye.

Evet oda var lafimi ettiler genemi ayrildin kiz duye dalga gectiler hep sustum icimi bilmiyolar ki cok agladim tek kaldigim zamanlarda

ya canım evet çok zor birşey yaşadıkların ama şöyle düşün bu insanla evlenseydin daha daha zor olacaktı, başta sana böyle davranan evlendikten sonra nasıl davranırdı düşünsene bi , sağlam dur yapmaktan hoşlandığın şeyleri yap, kafanı meşgul et

Her bitiş yeni bir başlangıçtır canım üzülme.
2. kez nişandan ayrılmak kötü değil aksine sevin ki gerçek yüzlerini evlenmeden göstermiş.
Hakkında hayırlısı olsun.

Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terketti:KK43: sebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim :KK43:( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler :KK43: asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...

Sanslisin... Allah iki kere bakmis yüzüne bu adamlarin eline düşmeden...

Bundan sonra mantikla hareket et... Acaba dediğin hiç kimseye evet deme...

21 yasindayim arkadaslar.. Allah razi.olsun hepinizden

Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terketti:KK43: sebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim :KK43:( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler :KK43: asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...

tutulacak tarafı yok :KK14:

2 kez nişandan ayrılmak bir şey değil.
nişanlılık tanıma dönemi işte.
evlenirsen nasıl yaşayacaksın bu aile ile??
:KK12:

Back
X