2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Kaç yaşındasın? acele etme dengesiz insanlara denk gelmişsin ama yaşın ufaksa insaları tanıyamıyor olabilirsin..dengesiz adam kendini belli eder ki etmiş sinemada orda burda..
bunları görünce bırakman lazımdı..neden bu kadar acele edersiniz anlamamki evlenince bu adamlar melakeye mi dönüşcek sanıyosunuz

Yılbaşını ailesiyle geçirmek isteyen bir konu sahibine yargılamıyorum yanlış anlamayın diyerek yargının dibine vurduğunuz hatta kendi yaşam tarzınıza uysun diye dua ettiğiniz yorumdan sonra, insanların sizi yargılayacağı için endişelendiğiniz bir konu açmanız çok ironik gerçekten.
İyi niyetli gibi yaklaşıp bir parçası olduğunuz 'toplum baskısı' dönüp dolaşıp sizi de bulmuş, adalet desem çok mu acımasız olur ?
Her neyse, bu iki adamdan birisiyle evlenirseniz çok mutsuz olacaktınız ömrünüz boyunca, o yüzden önünüze bakın.Verdiğiniz kararın arkasında dimdik dırursanız kimse size bişey söyleyemez.Bir de size tavsiyem, ilk önce ailesinin sizi beğendiği, sizi istediği bir ilişkiye başlamayın.Umarım çok sever ve çok sevilirsiniz bu günler aklınıza bile gelmez.

Ah arkadasim.. O kadar inancli bi insanim ki en cokta kul hakkindan korkarim hep ortada birakildim hep iyi niyetim suistimal oldu dayanamiyorum artik
canim fazla iyi niyetli olmak ahmakliktir
inancli ol tabiki ama inancli olman kendini ezdirip ,karsi tarafin suistimal etmesine izin vermen demek degil
musluman uyanik olmali,kimden zarar gorebilecegini bilmeli,ona gore davran
kul hakki yemeyim diye kendi hakkini da yedirme kimseye,
birak gitsin ,demekki sana layik degilmis ,evlilikten sonra inan daha zor olurdu
bundan sonra daha dikkatli ve secici davran ,insallah karsina senin gibi hassasiyetleri olan temiz biri cikar

Canım canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki senin durumunun benzerinin daha kötüsüünü ben yaşadım rabbim beterinden korusun. Bu arada aynı yaştayız. Bende yarı yolda bırakıldım hemde çok kötü bi şekilde ilk günler üzüldüm ağladım hayatta değildim sanki sonra yavaş yavaş kendime geldim şimdi iyi ki olmamış Allahım o kadar büyük ki beni ondan korumş diyorum. Şükrediyorum namaza başladım bana yaşattığı şey sayesinde değiştim daha da olgunlaştım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun beni ondan korudu kötü bi evlilik yapmama engel oldu. Birlikteyken aşktan gözüm kör olmuştu hayırlısını bile isteyemiyodum hep o olsun o olsun diyodum ama Allah sevdiği kullarını korurmuş benide korudu. Eğer istediğim kötü bişeyse rabbim affetsin beni ama ben onun pişmanlığını, herkesin gerçek yüzünü görmeyi o kadar çok istiyorum ki tek dleğim bu rabbimden sadece bu. Bu istediğimde olunca içim rahatlayacak üstümden koca bi yük kalkacak aptal yerine konuldum çünkü ezilen gururum için bi kez pişmanlığını görmek o zaman da ben pişman etmek istiyorum inşallah rabbim bana o fırsatı verir ben sabrediyorum. Sende üzülme daha yaşın küçük Allah seni koruyo bunun farkında ol..Hepsi imtihan, evlilik kader kısmet işi sakın üzülme isyan etme bol bol dua et namaz kıl rabbim hayırlısını karşına çıkaracak inşallah. :)

Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terketti:KK43: sebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim :KK43:( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler :KK43: asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...
bu iki eski nişanlılarınla görücü usulü mü tanıştın?

Back
X