2. Kez resmi nikah

Digerlerindede yazmistim ev tutulmadi hazir degil ailesiyle yasiyor suanda tazminatla ben kendi alacagim esyalari alacagim

Sen daha iyi bilirsin tabi ablacım ama adam yaşça büyük, 2 çocuklu, evi barkı da yok... Sen ev kurcam eşya alıcam diyorsun adam da çantasını sallaya sallaya eve gelecek 5 kuruş katkısı yok. Yani böyle bir evlilikten sen her türlü maddi manevi zarara geçiyorsun. Adam yaşça büyük diyorsun, dikili ağacı yok ben bu kızın tazminatın konmaya utanırım der insan.
Bu evliliği yapma sebebin nedir? Ben olsam paramı vermem, kredi çeker üstüne araba alırım.

Aslinda evide arabasida var evinde annesi babasi kaliyo onlarda satilcak size para veririr alirsiniz ev diyolar ama ev hemen satilicak gibi degil orasi satilsa cok rahatlicaz ama o kadar beklemek istemiyorum

İkinci nikaha gelene kadar ,ohoooo. Mayin tarlasi gibi evlilik.

Su an çok şaşırdım çünkü büyük cesaret ya
Bu ülkede hangi işi hakkıyla yapar olduk nikah memurluğu mu kaldı gerçi..
"Nikah akti yapılmış, resmi olarak evlenmiş çiftlerin temsili nikah töreni yapmalarında yasal olarak hiç bir sakınca yoktur. Temsili bir nikah memuru kiralayarak yada esprili, ağzı laf yapan bir arkadaşınızı kullanarak, bu anı resmi nikahtan daha çok hatırlanır kılabilirsiniz."
Hanımefendi olayı karıştırıyorsunuz inatla :) resmi nikahı yapılmış kişiler ortada evrak olmadan bunu yapıyor.
"Temsili nikah da denilen tiyatral nikahı; resmi nikah tarihi dışında yapılan, yasal geçerliliği olmayan, eğlenceli bir tiyatro ile nikah etkinliğinin gerçekleştirilmesi olarak tanımlayabiliriz."
Hatta en son Dila Tarkan da yapmıştı düğünde çok da eğlenceliydi. Ortada yasal olmayan bir durum yok.Buyrun bunlar da basit araştırmalarla bulabileceğiniz açıklamalar.

Yahu içinde yaşadığım seyi tekrar neden basit araştırma ile bulayım, sizin yok dediğiniz durum da yanlış. Yetki olmadan tiyatro adı altında hiç bir kamu görevi yürütülemez bunun şu an gözardı edilmesi olabilecekleri değiştirmiyor iş çok farklı yerlere gider alınabilecek bir risk değil.

İçinde yaşadığınız sey bu değilmiş demek ki öğrenin diye diyorum. Neyse uzatmaya gerek yok öğrenmeye açık da değilsiniz ben böyle yaşadım böyle bu diyorsunuz her olayı ona uyarlıyorsunuz. Siz bilirsiniz.

Ajanstan oyuncu birini tutun 1 saat için
Sembolik yeniden nikah kıyıyor gibi yapsın
Öyle de yapan var

2019'da kokteyl vermistik biz, nikah o kokteyl esnasinda olmustu ama tuttugumuz mekan oncesinde bize 'sov nikah' ayarlamamizi ister misiniz demisti, yani sizinki gibi once kiyilan nikahlar icin oyle bir formatlari vardi. Bence siz kokteyl icin ayarladiginiz mekana bile sorsaniz size yardimci olurlar.

Biz düğünden ayrı bi gündüz nikahı yapmıştık bir mekanla anlaşıp mekan zaten sahte nikah memuru ayarlıyor cüppeli falan işte meyve suyu çerez vs vermişlerdi ama tabii buna da bi bütçe ayırmanız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…