2. Kez resmi nikah

Catlovecat

Cat love 😍
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
373
139
53
Hayirli aksamlar herkese benim bi sorum olcakti
Ben bu ay sonu nikah yapacagim ama herkesi cagirmadik aile arasinda ama sonrasinda 3 4 au sonra evlencem dugun istemiyorum tekrar salonda bi ucretle nikah olurmu oyle bisey yapan varmi yada dugun yapmadan yarim saatlik bi davet olsa fikir verebilecek olan varmi

Ben bu ay sonu nikah yapacagim ama herkesi cagirmadik aile arasinda ama sonrasinda 3 4 au sonra evlencem dugun istemiyorum tekrar salonda bi ucretle nikah olurmu oyle bisey yapan varmi yada dugun yapmadan yarim saatlik bi davet olsa fikir verebilecek olan varmi
düğün yapmıyorsanız niye nikaha çağırmıyorsunuz ki herkesi? ben de nikahı önden hallettim kimseye söylemeden sadece aile içinde ama benim düğünüm var orda oyuncu bir nikah memuru olacak gerçekten nikah kıyıyormuş gibi yapacak davetlilerin tamamı düğünde olacak. nikah dairesi resmi bir yer ve seri seri 15 dk da nikahı kıyıp geçtikleri bir yer. Öyle bir şey yapcaklarını sanmam.Normal nikah davetlilerini bile nikah bittikten sonra 15 dk bittiği an hemen çıkartıp ötekileri sokuyorlar.

Olmuyor diye biliyorum , sonuçta resmi devlet memuru ikinci kez olan sahte olmuş oluyor . Bı arkadaşım arkadaşına rica etti aralarında öyle eğlencesine ikinci nikahı kıydılar

düğün yapmıyorsanız niye nikaha çağırmıyorsunuz ki herkesi? ben de nikahı önden hallettim kimseye söylemeden sadece aile içinde ama benim düğünüm var orda oyuncu bir nikah memuru olacak gerçekten nikah kıyıyormuş gibi yapacak davetlilerin tamamı düğünde olacak. nikah dairesi resmi bir yer ve seri seri 15 dk da nikahı kıyıp geçtikleri bir yer. Öyle bir şey yapcaklarını sanmam.Normal nikah davetlilerini bile nikah bittikten sonra 15 dk bittiği an hemen çıkartıp ötekileri sokuyorlar.
Abi delirdiniz mi madem direkt düğünde kıyaydınız.

Nikah resmi ve bağlayıcı bir işlemdir. Kanunen nikah tazeleme işlemi yoktur.

Kanunla şekil şartları belirlenmiş işlemlerin birilerini tutarak "gerçekmiş gibi" yapılması da cezaya tabi esasen.

Düğün daveti vermeyi düşünmüyorsanız nikahınıza insanları davet edebilirsiniz.

Davetiye bastırmak istemiyorsanız ; bilgisayarda davetiyenizi hazırlayıp whatsapp veya diğer uygulamalardan mesaj atarak davet edebilirsiniz.

Sizi seven ve sayan insanlar davetiye görseli olmasa dahi , yazdığıniz mesajı davetiye sayıp gelirler.

Düğünlerde nikah töreni işlemi nadiren yapılıyor artık. Resmi nikahınız kıyılmış , düğünde mizansen yapmasanız da kimse aramaz ki.

Memur cüppesi ve defter benzeri kullanmanız durumunda cezaya tabi durumlar , bilginiz olsun.

Is yerinden tazminatimi almak icin erken yapacagim ama hazirlik yok baska bi yer beni bekliyo bayramdan sonrasina dugunde yapmak istemiyorum arada kaldim oyle

Nikah resmi ve bağlayıcı bir işlemdir. Kanunen nikah tazeleme işlemi yoktur.

Kanunla şekil şartları belirlenmiş işlemlerin birilerini tutarak "gerçekmiş gibi" yapılması da cezaya tabi esasen.

Düğün daveti vermeyi düşünmüyorsanız nikahınıza insanları davet edebilirsiniz.

Davetiye bastırmak istemiyorsanız ; bilgisayarda davetiyenizi hazırlayıp whatsapp veya diğer uygulamalardan mesaj atarak davet edebilirsiniz.

Sizi seven ve sayan insanlar davetiye görseli olmasa dahi , yazdığıniz mesajı davetiye sayıp gelirler.
Tek problem davetiye olsa keske :))
Isyeri sagolsun tazminatimi vermeyi kabul rtmisti vazgecti bende baska isyerine gidicem parada kalsin istemiyorum ama suanda ev falan hazir degil herkesi cagirsam tekrar baba evine doncem sacma olcak

Tek problem davetiye olsa keske :))
Isyeri sagolsun tazminatimi vermeyi kabul rtmisti vazgecti bende baska isyerine gidicem parada kalsin istemiyorum ama suanda ev falan hazir degil herkesi cagirsam tekrar baba evine doncem sacma olcak

İlgili işyerinde ne kadardır çalışıyorsunuz ? Yasal şartları sağlıyorsanız işyeriniz kafasına göre tazminat ödememezlik yapamaz.

İlgili işyerinde ne kadardır çalışıyorsunuz ? Yasal şartları sağlıyorsanız işyeriniz kafasına göre tazminat ödememezlik yapamaz.
10 yildir evlenmeden cikinca para odemiyo kendim cikmis sayiliyorum baska biyerle isgorusmesi yaptim orasida beni bekliyo

Ben düğünden önce nikah yaptım
5 ay sonrada formalite bir nikah daha yaptık şekilli sukullu
Düğünun içindeydi tabi bu defa
Özellikle istedim ama ♥️

Nikahınızı yapıp evlilik nedeniyle ayrılınca tazminatınızı ödeyecekler zaten. Neye dayanarak ödemeyeceklerini söylüyorlar ?
Evlilil nedeni ile cikinca odemek zorunda o yuzden.simdiden nikah olcak zaten ben konustugumda nikahtan once verecegini soylemisti simdi konustum cikartmicagini soyledi
Verseydi tazminati sadece nikahtan evlenicektim

Ben düğünden önce nikah yaptım
5 ay sonrada formalite bir nikah daha yaptık şekilli sukullu
Düğünun içindeydi tabi bu defa
Özellikle istedim ama ♥️
Mustakbel esim dugun istemiyo aramizda biraz yas farki var insanlardan cekiniyo onuda zorlamak istemiyorum nikah olsa hemen olup biticek dugun oyle olmuyo :(

Mustakbel esim dugun istemiyo aramizda biraz yas farki var insanlardan cekiniyo onuda zorlamak istemiyorum nikah olsa hemen olup biticek dugun oyle olmuyo :KK43:
Düğün yaomayin tabi ki zaten
Şık bile değil düğün olayları

Formaliteden nikah kiyabiliyorsuniz kısacasi...kokteylli oluyor ♥️

Evlilil nedeni ile cikinca odemek zorunda o yuzden.simdiden nikah olcak zaten ben konustugumda nikahtan once verecegini soylemisti simdi konustum cikartmicagini soyledi
Verseydi tazminati sadece nikahtan evlenicektim

Her koşulda nikahtan evlenme niyetinde iseniz , gelmesini istediğiniz insanlara haber verip nikahınızı yapın ; nikah sonrası 1 yıl içinde işten ayrılma hakkınız var.

Yasal evlilik izninizi (balayı izni ) ve önceki yıllardan kalan izin haklarınızı
kullandıktan sonra şartlara göre ne zaman ayrılacağınıza karar verirsiniz.

Back
X