Yaş 25 üzeri. Sivilcelerim azdı yine. Yıllar önce roaccutane kullanıp şifa bulmuştum ama tamamiyle değil. Yine tek tük çıkıyordu. Bi ara kusursuzdu. Lavanta çayı içtim, kuruyemisi bıraktım yine cikmaya devam ediyor. Sorum şu: doktor tekrar roaccutane verirse kullanmalı miyim? 2.kez kullanan var mı
ben 6 ay kullandım ve mükemmel bir cilde kavuştum. bundan 4-5 yıl önceydi birdahada çıkmadı.Yaş 25 üzeri. Sivilcelerim azdı yine. Yıllar önce roaccutane kullanıp şifa bulmuştum ama tamamiyle değil. Yine tek tük çıkıyordu. Bi ara kusursuzdu. Lavanta çayı içtim, kuruyemisi bıraktım yine cikmaya devam ediyor. Sorum şu: doktor tekrar roaccutane verirse kullanmalı miyim? 2.kez kullanan var mı
Tam hatırlamıyorum üzerinden 7 yıl geçtiTekrar cikmasi garip..kac ay ne kadar dozda kullanmistiniz?
Çok ağır bir ilaç bence tekrar yazsana kullanmayın ben 1 ay kullanıp bıraktım. Clindoxly i önerebilirim size şu an benim cildimde iz miz hiç bişey yok
Ben 3 kez kullandım.
Hala sivilce sorunum oluyor (yoğun değil stres kaynaklı)
İşin aslı kullandığım dönemde gerçekten faydasını görsem de cildimi ciddi derecede hassaslaştırdığını, derimi incelttiğini söylemek zorundayım.
Çok yoğun bir problem yoksa harici ilaçlarla idare edin derim.
ben 6 ay kullandım ve mükemmel bir cilde kavuştum. bundan 4-5 yıl önceydi birdahada çıkmadı.
eğer evlilik bebek düşüncen varsa kesinlikle kullanma derim. ama yoksa bilemiyorum belki 1 ay falan kullanabilirsin. aslında çok etkili neden tekarar çıktı anlmadım
Cildin incelmesi hassaslasmasi falan sonradan düzeliyor. Sizde kalıcı mi oldu
bendede kalıcı oldu. benim cildim bukadar kuru değildi. ve şimdi kremsiz duramıyorum. ama ben şikayetçi değilim yani epeyce memnun kaldım ben. hala 4-5 yıldır tek sivilce çıkmadı.Cildin incelmesi hassaslasmasi falan sonradan düzeliyor. Sizde kalıcı mi oldu
bu illet çok garip bişi. malesef bazen ne kullanırsan kullan kar etmiyor çeken bilir. ben öğrenciyken oldu ergen değildim yani ergenliği geçmiştim. öyle yediğinle falan alakalı bişi değil. alnımda benim çıkardı bir tek ama nasıl kocaman artık canım yanıyordu onların ağrısına. delik deşik olmuştu alnım. ne kremler, ne jeller, ne sabunlar hiç biri fayda etmedi. son çareyi bunda buldum bende çok yan etki yapmadı kolesterolüm yükseldi onun içinde diyet yaptırdı dr.Belli bir süre etkili sonra geri çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?