Saç Rengi ve Saç Boyama 2.kez sacini acanlar

Tekrar acmicam galiba kuzum gecen sene kuaföre de gitmistim yine turuncu oldu anlasilan benim sacim sari olmuyor
Siyah saçı bile platin yapıyorlar ama kuaförler genelde koyu saçı açmaktan çeekiniyorlar, tekrar takrar açmak tuzluya geldiği için ona yakın bir renk yapıp yolluyorlar malesef

Siyah saçı bile platin yapıyorlar ama kuaförler genelde koyu saçı açmaktan çeekiniyorlar, tekrar takrar açmak tuzluya geldiği için ona yakın bir renk yapıp yolluyorlar malesef
Beyaz tenliyim neyseki koyu renk yakisiyor 2senedir sacimi acip acip begenmeyip koyuyla kapatiyorum yine iyi dayandi dahada sacimi acmicam her seferinde tekrar kapatiyorum cunku

Ben karamelden platin olmuştum beğenmedim siyaha boyadım tekrar beğenmedim karamel yaptım sonra kahverengi tekrar sarı ve şu an bakırım, bugün kuaföre gidiyorum kahverengi yaptırcam uçlarına doğal geçişler. Çok fazla yıpranmadı ama saçlarım canım, sürekli bakım yapıyorum saçlarıma yıpranmasına izin vermedim.
Bide ben boyanın içerisine birazcık saç kremi döküyorum

Suan benimde sacim bakir tarcin gibi
Ay ne yapsam karar veremedim heralde once bi cila yapicam sonra olmazsa koyuyla kapaticam canim benim sadece uclar yiprandi cok şükür kotu durumda degil ama yinede tekrar açmayi kaldiramayabilir

Suan benimde sacim bakir tarcin gibi
Ay ne yapsam karar veremedim heralde once bi cila yapicam sonra olmazsa koyuyla kapaticam canim benim sadece uclar yiprandi cok şükür kotu durumda degil ama yinede tekrar açmayi kaldiramayabilir
Ben akşam boyatayım da sana fotoğraf atarım beğenirsen yaptır sende canım

Ben akşam boyatayım da sana fotoğraf atarım beğenirsen yaptır sende canım
Tamam canim bekliyorum atmani ama benim sacimda kina oldugu icin boya zor tutuyor o yuzden ayni sonucu alamayiz maalesef
Cok pisman oldum kinadan neyseki acici acti ama iste o da tarcin bakira acabildi

Tamam canim bekliyorum atmani ama benim sacimda kina oldugu icin boya zor tutuyor o yuzden ayni sonucu alamayiz maalesef
Cok pisman oldum kinadan neyseki acici acti ama iste o da tarcin bakira acabildi
Ayyy kına olayı bozmuş. Bakır iyi hoş bi senedir kullanıyorum ama hep dip boyası istiyo 3 haftada bir dip yaptırmaktan gına geldi

Ayyy kına olayı bozmuş. Bakır iyi hoş bi senedir kullanıyorum ama hep dip boyası istiyo 3 haftada bir dip yaptırmaktan gına geldi
15 gun oldu benimde dipler geldi
Ay simdi aklima geldi ben en iyisi diplerim platin olan yere tarcin bakir boyayayim
Hemen bakiyim da numarasina
Platinin ustune de cok acik tutar ama hic degilse cift renkli kalmam suan dipler platin gerisi tarcin bakir

Bende palette 7.77 yapıyodum bi kaç yıkamadan sonra kırmızılığı gidiyordu

Kızlar aranızda İgora 9.5-1 kullanan var mı ?

saçını açmak konusunda çok cesaretliyim galiba mavi toz açıcı ile aynı tutamı 15 gün içinde 3 kere üst üste açtım :)) merak ettiğiniz bişey varsa halaa koyu renge dönmediyseniz yardımcı olabilirim

Teşekkürler maalesef turuncuyu düzeltemeyince ışıltılı kahveyle kapattım

Teşekkürler maalesef turuncuyu düzeltemeyince ışıltılı kahveyle kapattım
Ne yaptın da kapanmadı turunculuk ? Ben tekrar oriel aldım açmak.için bakalım

Ne yaptın da kapanmadı turunculuk ? Ben tekrar oriel aldım açmak.için bakalım
Palette platinle boyadim acma ozelligi var diye biraz rengi degisti ama turunculuk gitmedi
Aslinda ben 2. Kez acardim da sacimda kina vardi o yuzden cesaret edemedim

Palette platinle boyadim acma ozelligi var diye biraz rengi degisti ama turunculuk gitmedi
Aslinda ben 2. Kez acardim da sacimda kina vardi o yuzden cesaret edemedim
Kına olayı zor evet.bir kere yapınca kurtulması zor diyor herkes.

Bu saci ne kadar actiginla ve sacin yapisiyla alakali. Kimi sariya kadar aciyo kimi koyu boya aksin yeter diyo orta aciyo. Her sac ve her acma islemi ayni degerlendirelemez ki

Saçım koyu kahve idi aralara koyu röfle artırdım beğenmedim sonra iki kere Garnier 11.1 ile boyadım bir iki kere de mor şampuan ile yıkadım bu renk de güzel ama istediğim sarı değil
Sizlere sorum bu açıcılı boya ile boyamaya devam edersem zamanla daha çok açılır mı yoksa bir kere açtırmak mı lazım

Bir fikrim daha var oda iki kutu no 3 omre alıp boydan uçlara doğru taramak
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Eklentiler

• IMG_20170115_104513.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…