- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Siyah saçı bile platin yapıyorlar ama kuaförler genelde koyu saçı açmaktan çeekiniyorlar, tekrar takrar açmak tuzluya geldiği için ona yakın bir renk yapıp yolluyorlar malesefTekrar acmicam galiba kuzum gecen sene kuaföre de gitmistim yine turuncu oldu anlasilan benim sacim sari olmuyor
Beyaz tenliyim neyseki koyu renk yakisiyor 2senedir sacimi acip acip begenmeyip koyuyla kapatiyorum yine iyi dayandi dahada sacimi acmicam her seferinde tekrar kapatiyorum cunkuSiyah saçı bile platin yapıyorlar ama kuaförler genelde koyu saçı açmaktan çeekiniyorlar, tekrar takrar açmak tuzluya geldiği için ona yakın bir renk yapıp yolluyorlar malesef
Suan benimde sacim bakir tarcin gibiBen karamelden platin olmuştum beğenmedim siyaha boyadım tekrar beğenmedim karamel yaptım sonra kahverengi tekrar sarı ve şu an bakırım, bugün kuaföre gidiyorum kahverengi yaptırcam uçlarına doğal geçişler. Çok fazla yıpranmadı ama saçlarım canım, sürekli bakım yapıyorum saçlarıma yıpranmasına izin vermedim.
Bide ben boyanın içerisine birazcık saç kremi döküyorum
Ben akşam boyatayım da sana fotoğraf atarım beğenirsen yaptır sende canımSuan benimde sacim bakir tarcin gibi
Ay ne yapsam karar veremedim heralde once bi cila yapicam sonra olmazsa koyuyla kapaticam canim benim sadece uclar yiprandi cok şükür kotu durumda degil ama yinede tekrar açmayi kaldiramayabilir
Tamam canim bekliyorum atmani ama benim sacimda kina oldugu icin boya zor tutuyor o yuzden ayni sonucu alamayiz maalesefBen akşam boyatayım da sana fotoğraf atarım beğenirsen yaptır sende canım
Ayyy kına olayı bozmuş. Bakır iyi hoş bi senedir kullanıyorum ama hep dip boyası istiyo 3 haftada bir dip yaptırmaktan gına geldiTamam canim bekliyorum atmani ama benim sacimda kina oldugu icin boya zor tutuyor o yuzden ayni sonucu alamayiz maalesef
Cok pisman oldum kinadan neyseki acici acti ama iste o da tarcin bakira acabildi
15 gun oldu benimde dipler geldiAyyy kına olayı bozmuş. Bakır iyi hoş bi senedir kullanıyorum ama hep dip boyası istiyo 3 haftada bir dip yaptırmaktan gına geldi
Bende palette 7.77 yapıyodum bi kaç yıkamadan sonra kırmızılığı gidiyordu15 gun oldu benimde dipler geldi
Ay simdi aklima geldi ben en iyisi diplerim platin olan yere tarcin bakir boyayayim
Hemen bakiyim da numarasina
Platinin ustune de cok acik tutar ama hic degilse cift renkli kalmam suan dipler platin gerisi tarcin bakir
Benim galiba paletteye alerjim var gozlerimi cok yakiyor kolestonda sıkıntım yok koleston alicam bu seferBende palette 7.77 yapıyodum bi kaç yıkamadan sonra kırmızılığı gidiyordu
Sonuçları fotoğraflaşırıkBenim galiba paletteye alerjim var gozlerimi cok yakiyor kolestonda sıkıntım yok koleston alicam bu sefer
Tamam sacimi kirletiyim boyucam bu hafta atarimSonuçları fotoğraflaşırık
Teşekkürler maalesef turuncuyu düzeltemeyince ışıltılı kahveyle kapattımsaçını açmak konusunda çok cesaretliyim galiba mavi toz açıcı ile aynı tutamı 15 gün içinde 3 kere üst üste açtım :)) merak ettiğiniz bişey varsa halaa koyu renge dönmediyseniz yardımcı olabilirim
saçını açmak konusunda çok cesaretliyim galiba mavi toz açıcı ile aynı tutamı 15 gün içinde 3 kere üst üste açtım :)) merak ettiğiniz bişey varsa halaa koyu renge dönmediyseniz yardımcı olabilirim
Ne yaptın da kapanmadı turunculuk ? Ben tekrar oriel aldım açmak.için bakalımTeşekkürler maalesef turuncuyu düzeltemeyince ışıltılı kahveyle kapattım
Palette platinle boyadim acma ozelligi var diye biraz rengi degisti ama turunculuk gitmediNe yaptın da kapanmadı turunculuk ? Ben tekrar oriel aldım açmak.için bakalım
Kına olayı zor evet.bir kere yapınca kurtulması zor diyor herkes.Palette platinle boyadim acma ozelligi var diye biraz rengi degisti ama turunculuk gitmedi
Aslinda ben 2. Kez acardim da sacimda kina vardi o yuzden cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?