Benimde 2 sezeryan.iki dogum arasında 24 ay var.ikinci daha kolay oluyo, tecrübeli oluyosun.bende canı çooook tatlı olanlardanım.ben yaptıysam herkes yapar:))) hiç korkma.ilk dogumda çok zorluk çektim ama ikinci daha kolaydı.
genel anestezi mi spinal mi oldun bide. ben ilkini normal olacak sandığımdan hurma vs çok yemiştim genel anestezi yapamadılar. mecburen spinal oldum. biraz panik oldum tabi, bebeği de çok göstermediler 1 sn ya gördüm ya görmedim.Benimde 2 sezeryan.iki dogum arasında 24 ay var.ikinci daha kolay oluyo, tecrübeli oluyosun.bende canı çooook tatlı olanlardanım.ben yaptıysam herkes yapar:))) hiç korkma.ilk dogumda çok zorluk çektim ama ikinci daha kolaydı.
hangi dogumda panik atak tuttu. 2. sinde mi.Spinal oldu ikiside.ben 38. Haftada dogum yaptım isteyerek,sancı çekmemek için.genel olmasını çok istedim dr. yapmadı.panik atak tuttu dogumda ve baya kötü oldum.kolumu bagladıkları şeyler falan yerinden çıktı ölüyoruuuum diye çırpınmaktan,bebegimi görmek bile istemedim sonra uyutmuşlar zaten.ikincide daha kolay toparlandım.
Bu bahsettigim ilk dogum.ikincide de tuttu atak ama daha erken uyuttu dr.aynı dr oldugu için önceki dogumdan tecrübeliydihangi dogumda panik atak tuttu. 2. sinde mi.
2. sinin kolay geçmesine sevindim. Allah saglik versin evlatlariniza
alında bende 2. yi normal istiyorum ama yaptıran doktor bulmak zor ve çok masraflı. bakalım o zamana bir 4-5 bi biriktirirsem olabilir belki. bi doğuma da 5 bin vermek tuhaf ama hayırlısı artık.Turkiye de doktorlarin avrupadan daha iyi dusunuyorum, okadar cok kisi geliyorki.. Keske kadın dogumda da cesaret olup veya kontrol altinda olup normal ikinci dogumda şanş verseler.. Butun tıp bölumlerde araştıyorlar deniyorlar ve uygulaniyor sade kadın dogumda neden yok. Yurt disinda dogum yaptim ,birinci cocugumda sezeryanliydi acilma 3 santimden sonra hic olmadi suni sanci yedim halde.. Ikinci cocugum normal dogum yaptim..
Hayir agrimadi.. Aralarinda tam 3 sene var. Ilk sezeryandan sonra okadar şişmiştim ki,hamileyken şiş degildim. Normal dogumda oyle olmadim. Dogum esnasinda sezeryana girer gibi hazirladilar beni,gine sırtan gine anestezi yolu vardi.. Acilik bisi olsa hemen hazirdim uyusturulmaya yani..alında bende 2. yi normal istiyorum ama yaptıran doktor bulmak zor ve çok masraflı. bakalım o zamana bir 4-5 bi biriktirirsem olabilir belki. bi doğuma da 5 bin vermek tuhaf ama hayırlısı artık.
2. yi normal yaptıktan sonra sezeryan dikişleriniz ağrıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?