merhabalar. ilk gebeligimde 40 haftayi doldurmustum. suyum azalmisti..doktorum da sanirim cok normal yanlisi degildi suni deneyelim diye ben dedim. son muayeneyi ebe yapti. tamamen kapali hic yumusama bile yok bunun sonu sezeryan olur dedi. hem suni sanci hem sezeryan olmaktansa suniyi denemedim. sezeryan oldum.
2 ay agri çektiğimi soyleyince abarttigimi dusunuyorlar ama cektim her bunye ayni degil. sezeryandan cok korkuyorum o yuzden.
2. sezeryan daha mi agrili nasil?
henuz hamile degilim..geçen ay hamile kaldim ama dusukle sonuclandi.
2. cocuk konusunda kararsizim. etraftan bir destegim yok. annem yapma borcun var diyo. esim tek cocukla kalalim diyo. calisiyorum zaten ama hem bir kızım olsun hemde oglumun kardesi olsun isterim.
ssvd arastiriyorum ama onun da riskleri ve masrafi korkutuyor beni.
oglum su an 3 yasinda. zaman gectikce geriye donmek basa sarmaya cesaret etmek zorlasiyor. birde sezeryani dusununce.
hayat ortam vs hersey cok zor zaten. hic tek cocuk dusunmezdim aslinda ama egrisini dogrusunu iyice dusunup karar vermek istiyorum.
2. kez sezeryan olanlarin deneyimlerine cok ihtiyacim var su an.
2 ay agri çektiğimi soyleyince abarttigimi dusunuyorlar ama cektim her bunye ayni degil. sezeryandan cok korkuyorum o yuzden.
2. sezeryan daha mi agrili nasil?
henuz hamile degilim..geçen ay hamile kaldim ama dusukle sonuclandi.
2. cocuk konusunda kararsizim. etraftan bir destegim yok. annem yapma borcun var diyo. esim tek cocukla kalalim diyo. calisiyorum zaten ama hem bir kızım olsun hemde oglumun kardesi olsun isterim.
ssvd arastiriyorum ama onun da riskleri ve masrafi korkutuyor beni.
oglum su an 3 yasinda. zaman gectikce geriye donmek basa sarmaya cesaret etmek zorlasiyor. birde sezeryani dusununce.
hayat ortam vs hersey cok zor zaten. hic tek cocuk dusunmezdim aslinda ama egrisini dogrusunu iyice dusunup karar vermek istiyorum.
2. kez sezeryan olanlarin deneyimlerine cok ihtiyacim var su an.