2 kez transfer hüsranı

Hepsi normal demek istedim anlıyorum sizi.
Sizi hatırlıyor gibiyim aynı topikte mi denk geldik bilmiyorum ama cokk tanıdık geliyor nickinjz çocuklarinizla musmutlu hayatınız olsun inşallah

Sizi hatırlıyor gibiyim aynı topikte mi denk geldik bilmiyorum ama cokk tanıdık geliyor nickinjz çocuklarinizla musmutlu hayatınız olsun inşallah
Eski ismin neydi olabilir valla çok yazdık ettik çocuklardan çok giremiyorum artık :) amin hepimizin olsun inşallah

Eski ismin neydi olabilir valla çok yazdık ettik çocuklardan çok giremiyorum artık :) amin hepimizin olsun inşallah
İlaymilya idi 2021 Aralıkta tedavi olmuş muydun muhtemelen bir topikte denk geldik bende 7 kere denedim biribde denk geldik galiba bende uzun zamandır giremiyorum girsemde ayda bir bildirimlere bakıp çıkıyorum benimde ikizlerim 3 buçuk yaşında hiç fırsat olmuyor girmeye

Evet evet tanıdım canim aynen seninde ikizlerin vardı isminden bildim evet 2021 de de tedaviye başlamıştım 2nci.opuya.

Evet evet tanıdım canim aynen seninde ikizlerin vardı isminden bildim evet 2021 de de tedaviye başlamıştım 2nci.opuya.
Biliyor musun aşırı derecede mutlu oluyorum geçmişte denk geldiğimiz negatif alan kişilerin çocuğu olmuş yada pozitif olmuş haberine seninkiler 2 buçuk yaşında ise o tedavin ne olmuştu negatif miydi Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepsine darısı bu yolda mücadele eden herkesin başına inşallah

Düşük yaptım canim 6 haftalık 2021 de. 2022 yılında da 2 kimyasalim oldu sene sonundaki Aralık tedavim dede ikizlerim tuttu Ocak ayında öğrendim. Evet canim bende çok mutlu oluyorum böyle çok şükür çoğunun oldu düşük yaptım bende birçok kez ama Rabbim saati gelmiş nasip etti.

Son düzenleme:
Anladım canım zor zamanlar zor süreçler ama sonu çiçek bahçesi şükürler olsun onları verene rabbim sağ salim hayırlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah hepsi

Sonuç ne oldu

Sizin doktorunuz kimdi acaba

`