• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kez tüp bebekle anne olan varmı aranizda arkadaşlar?

ilkgozagrim06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
251
260
73
36
3.tüp bebeği deneyeceğiz 2.tutmuştu ama kaybettik Rabbimden umut kesilmez ama merak ediyorum 2.3, tüp bebek denemeleri tutan arkadaşlar umut olun :-) bana tedavi öncesi.tutmamasından korkuyorum bi taraftan da bebeğimi 5 ay önce doğduktan sonra kaybettim anne olup teselli olmak istiyorum hayırlısıyla..

Ne sordugunu tam olarak anlamadim ama anladigim kadariyla cevaplayayim. 1 tuo bebek negatif. 2. Tup bebekle olan simdi 2 yasjnda bir kizim var. Suan 3. Denemedeyim 5 gun sonra kan testim var ama olumsuz gibi

Ne sordugunu tam olarak anlamadim ama anladigim kadariyla cevaplayayim. 1 tuo bebek negatif. 2. Tup bebekle olan simdi 2 yasjnda bir kizim var. Suan 3. Denemedeyim 5 gun sonra kan testim var ama olumsuz gibi
İnş pozitif sonuç alırsın Cnm rabbim umudunu boşa çıkarmasın.işte pozitif olursa duymak istediğim cvp olacak ben 3.yu deneyecegim ocakta o yüzden sordum teşekkür ederim iyi haberlerini okurum inş buradan :-)

Back
X