2. kimyasal gebeligim

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
arkadaslar ben gecen sene temmuzda kimyasal nedeniyle kürtaj olmustum...hic korunmadan devam etdik tam 6ay sürdü tekrar hamile kalabilmem...ama neyazikki test yaptiktan bikac gün sonra kanamam basladi ve ben hemen anladim tekrar düsük yapdigimi bütün kurdugum hayaller yikilmisti( simdi tabiki arastirmak istiyorum neden bebegim devam gelismiyo diye..aranizda böyle olupda bi tedaviyle saglikli hamilelik geciren oldumu peki???tabiki yinede buna sükür hic degilse hamile kalabiliyorum diye kendimi avutmaya caisiyorum

2 kere kimyasal gebelik yaşamış olman illa altında bir sorun oldugu anlamına gelmiyor elbette ama istersen bu başlığı bi incele; http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html
Ben 3 kimyasal yaşadım ve sonrasında yapılan testlerde kan pıhtılaşması sorunu oldugu ortaya çıktı, tedavisi kan sulandırıcı hap ve/veya iğne kullanmak gebelik boyunca. Bu tedavi yöntemiyle çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğuran birçok kişi var. Umarım sende herhangi bir sorun yoktur ve herhangi bir tedaviye gerek kalmadan 3üncüyü sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…