2 kimyasal gebelik

Tartem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
23
4
1
33
Merhaba arkadaşlar
Polikistik owerim
2 kez kimyasal gebelik geçirdim.
Şuan tekrar düşünüyoruz
Mayıs ayı klomen günde 2 kez kullandim ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı.
Haziran ayı klomen günde 3 kez bugün kontrole gittim 15 mm daha tam buyumemis Çarşamba tekrar bakalım dedi doktor.
Kimyasal gebelik geçirenler hangi testleri yaptırdınız neler geçirdiniz?
Çatlatma iğnesi 2. Kez vurulup ilk kontrol ölçüleri tutmayan ve sonradan artan varmı ?

Merhaba ben de gecen ay kimyasal yasadım. Rahim filmi çekildim eşim sperm testi verdi pıhtılaşma baktırdık

Merhaba ben de gecen ay kimyasal yasadım. Rahim filmi çekildim eşim sperm testi verdi pıhtılaşma baktırdık
Çok geçmiş olsun
Bizde sperm testi amh yaptırdık değerler normal.kromazom testi sonucumuz henüz çıkmadı bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun
Bizde sperm testi amh yaptırdık değerler normal.kromazom testi sonucumuz henüz çıkmadı bekliyoruz.
Amh testi nasıl yapılıyor ne zaman bakılıyor acaba, benim de 1 dış 2 kimyasalım var, rahim filmim normal çıktı, eşimin değerleri de iyi, genetik test yaptırdık sonuçları bekliyoruz, daha önce bu testi hiç yapmadılar neden acaba

Merhaba amh testi adetliyken yapılıyor kan veriyorsunuz sadece 2 3 gün içinde falan çıkıyor sonucu yumurta rezervi yani yumurta kalitenizi gösteriyor

Merhaba amh testi adetliyken yapılıyor kan veriyorsunuz sadece 2 3 gün içinde falan çıkıyor sonucu yumurta rezervi yani yumurta kalitenizi gösteriyor
Çok teşekkür ederim, bir çok kez farklı doktorlara gittim hiçbiri bakmadı buna gerek var mı sizce istemeli miyim

Kızlar selam. Bi düşük/kürtaj yaşadım Kasımda. Martta da bi kimyasal gebelik. Şuanda beta 38den 32ye düştü. Sanırım bi kimyasal gebelik daha geçiriyorum. İstanbulda hangi doktor hangi hastane hangi bölüme gitmeliyim. Önerileriniz neler. Psikolojim alt üst oldu. Lütfen yaardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…