2 kişi arasında kaldım

Arkadaşını otele atmış adamın biri sana sıcak davranıyor diye nasıl hemen meylettin anlayamadım.
Bu adam bir otel faturasıda sana ödetmesin dikkat et bence.
Sevgilinle mutlu değilsen ayrıl bitsinn
Hemen hayatında biri olmak zorunda mı.
Ayrıca hayatına giren kişiden maddi beklentin olmamalı

Erkek arkadaşın ilgisiz, soğuk davranıyorsa, ilgili davranan birine aklının kayması normal. Benim de başıma geldi bu 4 yıllık ilişkimde. Ama bu durumda tabiki en dogrusu ilişkini bitirmen çünkü erkek arkadaşın emin ol bundan sonra birden bire sana süper iyi davranmayacak, böyle gider bu...
Sen uzun ilişkinde kötü muamele görmüş biri olarak, yeni bir ilişkide, iyi huy araman lazım maddiyattan önce. ilk başlarda herkes herkese sıcak samimi ilgili davranır zaten, ilerisi önemli.
Maddi durumunun iyi olması, senin için bir kazanç değilki, sen sevgilisisin çünkü, ondan para istemeyeceğine göre... Ancak evlenirseniz tabiki rahat edersin ama bu da çok ilerisi... İyi düşün

şöyle düşün..
sevgilinle ilk sevgiliyken oda sana sıcak davranıyordu...
bence ikinci çocukta iyi bir terch olmaz..

sevgilinden ayrıl. sana deger verecek biriyle ol.. ya öyle erkekler varki, eşlerine sevgilerine tapıyorlar resmen. aman kırılmasın üzülmesin die neler neler yapıyorlar. sende bunu düşün. sen bu kadınlardan ne eksiğin var. neden sana kötü davranan bir erkekle berabersin.. burda sevgilin sana deger vermiyor..ama unutma sende kendine deger vermediğin için onun yanındasın..

kimseyide düşünme.. kendine zaman ver.. kendini dinle.. kalbinin sesini duy.. rahat ve huzurlu ol.. sonra başkarlını düşünürsün

merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..

kendi sevgilinden ayrıl ama diğerine hemen karar verme. zaten seevgiline korkuyu verince düzelir belki

zor tercih gerçekten ama maddiyatıda düşünebilirsin aşkla olmuyor herşey

kendi sevgilimle çok zamandır birlikte olduğumuz için ayrılırsam büyük boşluğa düşerim onu çok özlerim gibi geliyo. bi de ayrılmak istiyorum demeye cesaretim yok ne sözler verdik birbirimize.. diğer çocuk sadece maddi yönüyle değil her bakımdan etkiledi beni bilmiyorum ona karşı çok tuhaf şeyler hissdiyorum çok cezbedici bi adam. hani sadece para için değil tabiki.. bilmiyorum ya fena bi ikileme düştüm nasıl ayrılcam denirki ya

bi de ayrılıp pişman olursam o zaman naparım nasıl geri dönerimki

adam benim sevgilim olduğunuda biliyo, aramızın kötü olduğunuda.. ve ben salak her şeyin farkında olmama rağmen nasıl oluyoda etkilenmeden edemiyorum

merabalar dertleri ve ben yine.. diğer konularımdan da biliyosunuz belki 2 yıldan fazladır bi sevgilim var ancak son zamanlarda bana resmen köpek muamelesi yapmaya başladı sebepsiz yere azarlamalar soğuk davranmalar üstüne gitmiyorum alttan alıyorum belki anlatmak istedmediği bişeyler vardır diye ama benim dışımda herkese gayet güler yüzlü. aramızda çoktandır bi soğukluk var sebebini anlamadım gitti. ayrılsam ayrılmak gelmiyo içimden ayrılmasam artık üzülmekten bıktım. gel gelelim son 3 gündür başka bi oğlan bana çok sıcak davranmaya başladı sanki bana aşık gibi ve bu oğlanın bana sunabileceği imkanlar mükemmel. en azından işi gücü var beni koruyup kollayabilcek kapasitede biri, zaten maddiyattan dolayı felaket sıkıntıda olduğum bi dönemdeyim kısacası benim sevgilim gibi değil hiç. ama bu oğlan da en yakın kız arkadaşımla bişeyler yaşamış bi oğlan, yani pek detaya girmek istemiyorum ama bu ikisi bi otelde kaldılar bi gece otel masrafını falan hepsini kız arkadaşım karşıladı sonra oğlan bunu postaladı resmen hiç tanımamış gibi yapıyo zaten sevgili de olmamışlardı artık ne geçti aralarında bilemem tabi.. bundan dolayı güvenemiyorum da , kafam allak bullak napsam bilmiyorum..

anlattıkların da sen de çok çelişiyorsun kendile ayrıca bir sürü hatalar var.
1.) sana köpek muamalesi yapıyor ve hala birliktesin. seviyor musun?evetse 2 numaraya geç
2.) madem seviyorsun neden başkasını düşünüyorsun? sevmiyorsan neden birliktesin özgürleş en azıdan kendini küçültme.
3.) yeni çocuğun imkanları çok iyi: sana banka mı lazım yoksa sevgili mi?
4.) en yakın arkadaşınla bir şeyler yaşamış.
5.) kızla otelde kalmışlar tüm masrafları kız ödemiş. nasıl bir erkek bu????????????????maddi durumu bu kadar iyiyse böyle bir olayda otel parasını kıza ödetiyorsa kusura bakma bu biraz jigolo kavramına kayar.

Back
X