2 kişi arasında kalmak.birini seviyor olmak birine aşırı derecede tutku hissetmek

eliftugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
benim bir derdim var,içinden çıkamadım ve size danışmak istedim. benim 9 aylık bi ilişkim var aynı bölümdeyiz aynı sınıftayız çocukla.hatta evliliği düşünüyoruz bu sene okul bitince nişanlarız diye de konuşmuştuk.ona aşırı derecede değer veriyorum ve saygı duyuyorum bunun yanında çok düzeyli bir ilişkimiz var. bana karşı çok ilgili, beni çok sevdiğini belli eden biri.ama ben yaz tatilini değerlendirmek için amerikaya gittim zaten amerikadan yazıyorum şu an ve geldiğim ilk gün tanıştığım, aynı yurtta kaldığım,aynı okula gittiğim arkadaşıma aşık oldum o da bana karşı birşeyler hissediyor. ben 6 haftadır burdayım 3 hafta önce dayanamadık ve öpüştük.bizi birbirimize çeken aşırı derecede bir tutku var onu sezebiliyorum.bu tutkuyu ben uzun zamandır hissetmemiştim şuanki sevgilim de dahil. yavaş yavaş ona bağlanmaya aşık olmaya başladım.o da bana bağlanmaya başladı. bi ilişki yaşayıp yaşamıyor gibiyiz.onu düşünmeden edemiyorum biliyorum böyle devam ederse canım çok acıyacak ki daha öncede böle olmuştu. ama kendimi geri çekemiyorum da ondan.
bir yandan sevgilime bunu yapmak istemiyorum o benim için çok değerli onla konuşmamaya çalışıyorum çünkü yüzüm yok.çocuk da ikide bir hala konuşuyor musun sevgilinle diyor bende evet diyorum yalan söylemek istemiyorum. bugün feysten arkadaşımla konuşuyordum ona ilişkisi hakkında tavsiye vermemi istemişti bende ona cevap olarak eğer tavsiye verebilecek olsam 2 tane sevgilim olmaz dedim. o sırada çıkmam gerekti ve benim erkek arkadaşım hayatında ilk defa belkide benim feysime girmiş onu görmüş. aradı beni konuştuk. ben ona aramızda birşey olmadığını sadece ona aşık olduğumu söyledim ama kendisi bunu kabul etmedi.ona ayrılmamız gerektiğini söyledim o da bunun geçici bir durum olabileceğini iyi düşünmem gerektiğini söyledi.ona diyemedim ki ben onla öpüştüm ilişkimizi kirlettim ve bundan sonrada kendime engel olup olamayacağımı bilemediğimi.deneyeceğim dedim ama zaten biz bunu konuşunca bence bir şeyleri bitirdik dedim kabul etmedi, ettiremedim bende.
şimdi gelelim buradaki çocuğa mantığımı kullanmam gerekirse onla olmamam gerekir. ama ona olan tutkumun da önüne geçemiyorum.mantıksız bir şekilde onu istiyorum.aslında onla olsam yada olmasam da sevgilimden ayrılmam gerektiğini düşünüyorum.dediğim gibi artık hiç bir şey eskisi gibi olamaz bence.
asıl soru şu kimse üzülmeden herkes mutlu olabilecek şekilde kimsenin üzülmemesini sağlayacak çözüm var mıdır? biri bana yardım etsin.aklım karışık darma duman oldum.

sen sevgiline ben başka birine AŞIK oldum diyorsun ve geçici bir durum iyi düşün diyor öyle mi?
e öpüştüm desen hiiç bişiy demez o zaman aşık olmaya bir şey demeyen insan..
geriside senin tercihine kalmış. aldatmışsın ve aldattığın çocuğu sevmiyorsun. belli.

Bence ikisini de unutun...

Çünkü ikiside karaktersizin teki bence...

Sen sevgiline başkasına aşığım diyorsun... O ise kalkmış geçici bi durum olabilir iyi düşün diyor...:27:

Ya bi erkek bunu nasıl kabul edebilir? Hiç mi gurur yok sende...

Diğer çocuğa gelince ise... Sevgilisi olan bir kızla bile bile görüşmeye devam ediyor..

Kusura bakma biraz ağır konuşmuş olabilirim ama ikisinde de bi cacık olmaz... İyi düşün..:19:

vallaaa ben o iki çocuktan herhangi biri olsam hayatta senleee evlenmem .....yarın öbür gün evlenildiğindeeee aaaa ben kendimee hakim olamadım tüpçüye aşık oldum dersinnnn.....bu saattten sonra ikisindende sana bişi olmaz artık senin nasıl biri oldunuuuu nefsine hakim olamadınıı öğrendiler amaçları sadece seni kullanmak olur.....biz kadınlar aldatma konusunda nasıl hasssassak erkekleriii bi düşünnn boynuzlanmaktan hiç hoşlanmazlar.......kendin ettin kendin buldun 2 sindende ayrılman senin için daha hayırlı bence.......ikisinden biriyle evlendiğini düşünseneee yaa bu kadınnn beni sevgilisiyle aldattıı yadaa bu kadın beniiimleyken başkasına aşık olduuu aynısı olursaa dierekten sana 2 sideee güvenemezzzzzzzzzzzzz

Siz evlenme fikrini gözden geçirin bence. Birde ilişkilerinizdeki tutarsızlıklarınız normal değil, Başka bir okula başka bir bölüme giderseniz orada da başka birine mi aşık olacaksınız?

merhaBa canım.. hayatta herşey insanlar için.. asla yapmam dediğin Bişeyi yapar asla olmaz dediğiin şeyleri yaşarsın. öncelikle Bu durumu yaşamiş Biri olarak söylüyorum ki 9aylık sevgilinle ilişkinde Büyük Bi eksiklik olmasaydı şuan Bu durumda olmazdın.. sen ordakini Boşver..Bu ilişkini gözden geçir.. Başkasına Bişey hissedeBilmişsen Bişeyler Bitmiş demektir.. itiraf da etmişsin.. uzatmaya gerek yok.. kaBullenmesini sağla.. .

çok güzel giden bir ilişki olsaydı eğer sen o çocuğa birşeyler hissetmezdin ve onunla öpüşmezdin. bu sadece bir tutkuda olsa yapamazdın. hani arada bir kırgınlık bir ayrılık durumu olsaydı psikolojik durumundan dolayı yapmışsın derdim ama oda yok. sadece sen arzularına yenik düşmüşsün diyebileceğim. iyi düşün kararını ver

Amaaan ! Tehlike çanları çalıyor ben sana söyleyeyim . Bak okul da açılıyor 1 ay kaldı . şimdiden 2sinden de ayrıl . olay soğusun . Aynı sınıftaymşsn da . onunla okuyacağın seneler zehir zıkkım olur sana .
bir süre de kapat gözünü gönlünü bence

İkisinden de Bir Cacık Olmaz..:37:
Böyle Durumlarda İki Tarafıda Silmelisin..:51:
İkilemde Kalmamak, Kendini Üzmemek İçin..:27:

Hayatına Yeni Bir Sayfa Açarsın..
Aynısı Yine Senin Başına Gelirsee;:27:
Bu Sefer Kızarım..:52:

sevmedıgın bırıyle ewlnesen ne olur !! qun qelır kappıcaya komsuya doktra vb asık olabılrsın cunku mutlu deılsın sadce huzurlsn o senı sevıyo ya yeter hesabı kesınlıkle o cocuk ıcın ve kendn ıcın ayrıl bıtır o uzun suren ılıskını ewlılıklerde aldtmalar hep bu yuzden oluyo zaten kalbın nereye qoturyosa orya qıt belkı bu asık olduqun cocukla ewlnemcksn 2 ay sonra uyusmck kafanız ayrılcksnız ama karsna yenısı cıkck o yuzden sımdılık kalbın bunu ıstıyosa devam et derım ben hakkında hayırlısıı bende 15 yasndayken 3kısıyle bırden cıkıodum cocukluk ıste :) 1senelık cıktıım vardı onu bırktım daha yakısklıysa cıktım sonra o bana demıstı haytta yuzun hıc qulmesın dıye kı yemınedıorum ahı tuttu hıc mutlu olamıyorum kımle cıksm aldatılıyorum o yuzden ah alma quzel bı seklde konus

hep erkekler mi kızlara yamuk yapacak..senin de başına böyle bir şey gelmişse, ne yaşıcaksın yaşa, çünkü tr döndüğünde bir daha o çocukla hiç görüşemiceksin zaten..ama sonuç olarak ikisiyle de gelecek düşünme, bitir...ilerde içimden geldiği gibi yaşadım dersin..

Sen şimdi sanıyorsun ki
sevgilin seni çok seviyor :)
O sadece aciz biri...
Karakteri oturmuş biri sevgilisinin başkasına 'Aşık' oldum lafına öyle bir tepkii verir kii
Hele diğeri midesizin tekiymişş olan sana oluyor hala omu bumu diyorsun

Ha bu arada trdeki sevgilinin hain planları olabilir sana kabullenmiş gibi gözüküp
zarar verebilir çünkü hiç bir normal insan hele erkekler aldatılmayı kabullenmez.

Bence ikisini de unutun...

Çünkü ikiside karaktersizin teki bence...

Sen sevgiline başkasına aşığım diyorsun... O ise kalkmış geçici bi durum olabilir iyi düşün diyor...:27:

Ya bi erkek bunu nasıl kabul edebilir? Hiç mi gurur yok sende...

Diğer çocuğa gelince ise... Sevgilisi olan bir kızla bile bile görüşmeye devam ediyor..

Kusura bakma biraz ağır konuşmuş olabilirim ama ikisinde de bi cacık olmaz... İyi düşün..:19:

ben daha ağır konuşcam şimdi. konuyu açan arkadaşımız da karakterli birini hak etmiyor sanki. :)

bunlardan biriyle devam etmeye karar versen bile gönlünün tekrar başkasına kaçabilceğini düşünüyorum. insanlık halidir ama insan kendine hakim olmayı bilmelidir diye düşünüyorum. Tek tavsiyem bu.

Eğer nişanlanmayı düşündüğün kişiyle beraber olursan kışın filan öpüştüğüm çocuk bana şantaj yapıyor konusunu görmemiz kaçınılmaz olur mantıklı düşün biraz... :53:

Back
X