2 kişi arasında kalmak.birini seviyor olmak birine aşırı derecede tutku hissetmek

ben arkadaşın sevgilisine yüklenen arkadaşları anlamadım şimdi.
aldatıldığı halde sevgilisini,eşini affeden;yine de seviyorum ben onsuz olamam diyen tonla bayan var.
adam seviyosa affediyosa karaktersiz mi oluyo.aynı şey...
şurda bi erkek gelse ben sevgilimi aldattım falan filan dese abooooo kıyamet kopar

konu sahibesi arkadaşım sen AŞIRI derecede tutkunun peşinden koş bence.ama aşırı koşma sonra biri çıkar yine aşırı derecede bişey hissedersin falan yorulursun

ben daha ağır konuşcam şimdi. konuyu açan arkadaşımız da karakterli birini hak etmiyor sanki. :)

bunu söyleyen arkadaşım bende sana şunu söyleyeyim kaç tane karakterli erkek tanıdın? yada cinsiyet ayrımı yapmayalım kaç tane karakterli insan tanıdın? oradan düzgün olsalar başka bi yerleri yamuk. yada sen ne kadar karakterlisin? ben size en saf duygumu paylaştım aşık oldum dedim ama değer yargılarıma ters düştüğü için beynim beni yiyor zaten.kalbim ise onu istiyor.bu kalbim ile beynim arasında ki savaş ben ise ortada kalmış bir kuklayım.hayatım boyunca aldatmanın yanlış birşey olduğunu, asla yapamayacağım birşey olduğunu düşünürdüm, zamanında hayatta en çok değer verdiğim insanın beni aldattığını öğrendikten sonra yaşadıklarımı ben bilirim. ama büyük konuşmamak lazımmış insan an geldi mi bi karaktersize dönüşebiliyormuş. ben zaten kendimi yargılıyorum sizin beni yargılamanıza ihtiyacım yok. bana sadece tavsiyede bulunun istedim sevgilimi nasıl daha fazla üzmeden daha fazla kırmadan onu bu konunun dışında bırakabilirim. emin olun o aciz biri değil sadece şuan yaşadığı şeyin şokunda.
bende biliyorum eğer bölye birşey yaşanmışsa gerçekten sevmemişim demektir bir şeyler ilişkimde eksikmiş.o diğer çocukla zaten birşeyin olmasını istemiyorum.çünkü olamayacağımızı biliyoruz aslında çok zıttız bence.

vayyy anasını be ne kızlar var bence sen aşmışsın kızım ister kız ister kızma yani doğrular bunlar bi insan gittiği yerde hemen birini bulup öpüşüyosa ben ne diyim o zaman beni sevgilim el üstünde tutmalı ya bu kadar da olmaz yani kaç km ler gözüm sağa sola bile bakmıyo nasıl şey bu :47::19::68:

bunu söyleyen arkadaşım bende sana şunu söyleyeyim kaç tane karakterli erkek tanıdın? yada cinsiyet ayrımı yapmayalım kaç tane karakterli insan tanıdın? oradan düzgün olsalar başka bi yerleri yamuk. yada sen ne kadar karakterlisin? ben size en saf duygumu paylaştım aşık oldum dedim ama değer yargılarıma ters düştüğü için beynim beni yiyor zaten.kalbim ise onu istiyor.bu kalbim ile beynim arasında ki savaş ben ise ortada kalmış bir kuklayım.hayatım boyunca aldatmanın yanlış birşey olduğunu, asla yapamayacağım birşey olduğunu düşünürdüm, zamanında hayatta en çok değer verdiğim insanın beni aldattığını öğrendikten sonra yaşadıklarımı ben bilirim. ama büyük konuşmamak lazımmış insan an geldi mi bi karaktersize dönüşebiliyormuş. ben zaten kendimi yargılıyorum sizin beni yargılamanıza ihtiyacım yok. bana sadece tavsiyede bulunun istedim sevgilimi nasıl daha fazla üzmeden daha fazla kırmadan onu bu konunun dışında bırakabilirim. emin olun o aciz biri değil sadece şuan yaşadığı şeyin şokunda.
bende biliyorum eğer bölye birşey yaşanmışsa gerçekten sevmemişim demektir bir şeyler ilişkimde eksikmiş.o diğer çocukla zaten birşeyin olmasını istemiyorum.çünkü olamayacağımızı biliyoruz aslında çok zıttız bence.

burda mesele sensin. tüm insanlar da karaktersiz olsa fark etmez bence karakterli insan için. evet büyük konuşmamak lazım, zaten eleştirdiğim şeyler başıma geliyor hep. ama eğer ben de bir gün Allah korusun aldatırsam kendime de karaktersiz derim.

tavsiyeme gelince bence sevgiline öpüştüğünüzü söyleme, iyice gururu incinmesin. seni yeterince sevmiyormuşum deyip ayrıl. ama tekrar birleşme gibi bir şeyin asla olmayacağını da altını çize çize belirt ki umut etmesin. umut insanı unutmaktan alıkoyuyor çünkü. diğer çocuk da sevgilin olduğunu bile bile senle oluyor, onla da olma

yaptığınız kusura bakmayında çok terbitesizçe ve çok kötü bir şey merak ediyorum acaba çıktığınız çocuğa böyle mi değer veriyorsunuz aşk geçiçidir bunu unutmayın o tutkuda geçiçidr ilk başta insan acayip zevk verir ama zamanla oda biter çok doğru söylemişsiniz artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz yani bu saatten sonra kalkıpta halen çıktığınız çocukla birlikte olmayı düşünmeyin bence türkiyeye döndünüzde nasıl yüzüne bakacaksınız bu yaşadıklarınızı unutun kendinize yeni bi sayfa açın derim ben

Burası cok garip bir yer.İnsanlar burda dertlerini paylaşıyor ve yazan arkadaşlar resmen hakaret edip,konuyu açan kişiyi kırarak bişeyler yazıyor.
bakın kimsenin hayatı kimseyi irdelemez bir konuda yorum yapıcaksanız yapın öbür türlü yapmayın bence.
yok cocuk karaktersiz yok kız şöyle filan.sanane arkadasım ? eleştirmek sana mı kalmış.kız burda birşey danışıyor yardım edecekseniz edin.

canım benım görüsüm şu,sen tr'ye döndügünde sevgilinden sogumus olucaksın amerikadaki cocugu özleyeceksin zaten hep derler ya ''anı yaşa'' diye işte öyle.
yaşayamadıkların icin pişman olmaktansa kendi sınırlarının ölçüsünde bir şeyler yaşa.Hayatta hiçbir zaten yüreğinde ''ukde'' bırakma bişeyleri sonra hep keşke dersin.
bu sevgiline gelince soğumuş olucaksın dediğim gibi.sıkılmışsın birazda mesafe girince araya sanki o yüzden kendine yeni bir sayfa ac :)

Başka birine bu kadar güçlü hisler besliyorsan ilişkin bitmiştir. Bunu soran bir erkek de olsa aynı şeyi söylerdim. Alışkanlıklar ve verilen sözlerden dolayı kendini sevgiline bağlı hissedebilirsin ama aslında o ilişki sen başkasının akımına kapıldığında kendiliğinden geride kalmış zaten. Kendine de sevgiline de dürüst davranıp ilişkini bitirmeni tavsiye ederim.Sonra hayat senin. Ne istersen onu yaşarsın. İki arada bir derede kalmaya devam ettikçe çok bilinmeyenli bir denklemin ortasında fırtınaya yakalanırsın benden söylemesi. Bir de hayatta şunu destur edin sana yapılmasını istemediğini karşıdakine asla yapma.Çünkü gün olur devran döner sen de aynı şeyi yaşarsın. Hoş olmaz.hadi sağlıcakla kal.

Son düzenleme:
bana tuhaf gelen bir cümlen oldu."aramizda hicbir sey gecmedi ben ona asigim"duruyor,duruyor bu cümleye takiliyorum.Eger sende üzerinde düsünürsen gercekten cok sacma.
Bu durumda birini kirmama diye bir durum olamaz.O kadar cok düsünüyorsan kirilmasinlar diye ikisnden de ayril sen kiril.Bu daha iyi bir cözüm.Yok vazgectim diyorsan birisini tercih edeceksin.eee hangisini tercih edeceginide biz söyleyemeyiz yaa.

Burası cok garip bir yer.İnsanlar burda dertlerini paylaşıyor ve yazan arkadaşlar resmen hakaret edip,konuyu açan kişiyi kırarak bişeyler yazıyor.
bakın kimsenin hayatı kimseyi irdelemez bir konuda yorum yapıcaksanız yapın öbür türlü yapmayın bence.
yok cocuk karaktersiz yok kız şöyle filan.sanane arkadasım ? eleştirmek sana mı kalmış.kız burda birşey danışıyor yardım edecekseniz edin.

canım benım görüsüm şu,sen tr'ye döndügünde sevgilinden sogumus olucaksın amerikadaki cocugu özleyeceksin zaten hep derler ya ''anı yaşa'' diye işte öyle.
yaşayamadıkların icin pişman olmaktansa kendi sınırlarının ölçüsünde bir şeyler yaşa.Hayatta hiçbir zaten yüreğinde ''ukde'' bırakma bişeyleri sonra hep keşke dersin.
bu sevgiline gelince soğumuş olucaksın dediğim gibi.sıkılmışsın birazda mesafe girince araya sanki o yüzden kendine yeni bir sayfa ac :)

Hata yapan insana hatasını söyleyeceksin ki millet iyice abuk sabuklaşmasın. Ben de hiç eleştirmeden geçenlere kızıyorum mesela :D Forumda yasak olabilir, ama ceza almayı göze alarak yazıyorum eleştirilerimi zaten.

Kız kendisindeki hatayı söyledikten sonra tavrım yumuşadı zaten farkındaysan.

Ha belki diyeceksin ki sana mı düşmüş insanları düzeltmek. Evet, bundan sorumlu tutuyorum kendimi.

Bunları tartışmak için yazmadım, sadece bu olumsuz eleştiri olayının gerekli olduğunu belirtmek istedim. Ha bazen dozu kaçırıyoruz o ayrı(karaktersiz lafı öyleydi belki). Ama her olumsuz eleştirinin ardından "yargılamayın" lafını görüyorum ve her defasında daha da sinir olmaya başladım. Yargılamayalım da herkes kafasına estiği gibi davranmayı doğru bir şey mi sansın?

Senin vesilenle bunları herkese yazmış oldum, rahatladım :D

Hata yapan insana hatasını söyleyeceksin ki millet iyice abuk sabuklaşmasın. Ben de hiç eleştirmeden geçenlere kızıyorum mesela :D Forumda yasak olabilir, ama ceza almayı göze alarak yazıyorum eleştirilerimi zaten.

Kız kendisindeki hatayı söyledikten sonra tavrım yumuşadı zaten farkındaysan.

Ha belki diyeceksin ki sana mı düşmüş insanları düzeltmek. Evet, bundan sorumlu tutuyorum kendimi.

Bunları tartışmak için yazmadım, sadece bu olumsuz eleştiri olayının gerekli olduğunu belirtmek istedim. Ha bazen dozu kaçırıyoruz o ayrı(karaktersiz lafı öyleydi belki). Ama her olumsuz eleştirinin ardından "yargılamayın" lafını görüyorum ve her defasında daha da sinir olmaya başladım. Yargılamayalım da herkes kafasına estiği gibi davranmayı doğru bir şey mi sansın?

Senin vesilenle bunları herkese yazmış oldum, rahatladım :D

zaten insanlar başkalarını yargılayıp kendilerini es geçtikleri için benim durumuma düşüyorlar. bi sürü hatalar yapıyorlar. sağolun beni uyardığınız için ama zaten olmuş birşeyin arkasından tavsiyelerde bulunmanın hiç bir anlamı yoktur bende burada pişman olmayıp ne yapacağımı bilen bir tavır sergilemedim en baştan beri sadece pişman olup ne yapacağımı bilemediğim için size danışım istedim zaten bende kararımı verdim.
sevgilimden burda iken ayrılamam skype den fln ayrılmak olmaz.yüz yüze konuşmam lazım. madem bi bok yedim onun üstesinden de gelmem gerek. diğer çocuklada birşey olmasını elimden geldiğince engelleyeceğim. her türk kadının yaptığı gibi duyguların üzerine örtü çekicem.
ilginiz için teşekkürler......

aynı şeyi sevgilin yapsaydı ne hissederdin acaba merak etmekteyimm...Ama kötü bi durum canım malesef,Allah yardımcın olsun ne diyim..kafanı karıştıran düşüncelrden bir an önce kurtulursun inşallah..

ben ona bunu söylerken o da bana elif bak bende memlekete gittiğimde bi kızdan hoşlanmıştım bende kendimi kötü hissettim ve senin yanına geldğimde onun geçici birşey olduğunu anladım dedi.bu yüzden çocuk geçici küçük bi hoşlanma olduğunu düşünüyor. ama ben öpüştüm artık onun yüzüne bakamam bunu anlamıyor. bende diyemiyorum.

aşırı derecede tutku hissetmek derken.
sen hislerine güvenme bence.
erkek arkadaşınıza gelince de sizi sevse başkasıyla paylaşıyormuş gibi iyi düşün demezdi.
sizde kurtulun bu duygu karmaşasından.
hayat aşkı memnudaki gibi değil.

sevmedıgın bırıyle ewlnesen ne olur !! qun qelır kappıcaya komsuya doktra vb asık olabılrsın cunku mutlu deılsın sadce huzurlsn o senı sevıyo ya yeter hesabı kesınlıkle o cocuk ıcın ve kendn ıcın ayrıl bıtır o uzun suren ılıskını ewlılıklerde aldtmalar hep bu yuzden oluyo zaten kalbın nereye qoturyosa orya qıt belkı bu asık olduqun cocukla ewlnemcksn 2 ay sonra uyusmck kafanız ayrılcksnız ama karsna yenısı cıkck o yuzden sımdılık kalbın bunu ıstıyosa devam et derım ben hakkında hayırlısıı bende 15 yasndayken 3kısıyle bırden cıkıodum cocukluk ıste :) 1senelık cıktıım vardı onu bırktım daha yakısklıysa cıktım sonra o bana demıstı haytta yuzun hıc qulmesın dıye kı yemınedıorum ahı tuttu hıc mutlu olamıyorum kımle cıksm aldatılıyorum o yuzden ah alma quzel bı seklde konus

Türkçeye biraz daha özen gösterseniz.
Dikkatimi çektide. 15 yaşında 3 kişiyle çıkmak çocukluk değildir ayrıca.
çocukluk bunlar değildir yani.​

Türkçeye biraz daha özen gösterseniz.
Dikkatimi çektide. 15 yaşında 3 kişiyle çıkmak çocukluk değildir ayrıca.
çocukluk bunlar değildir yani.​

Birde ben q ve w leri g ve v gibi değilde tam okunuşuyla okuyorum tam komedi:66:

ben de yurtdışına gittim ve sevgilim o zaman bana sen birileriyle takılsan öpüşsen bile ben seni affederim seni o kadar çok seviyorum demişti.
bana da çok garip gelmişti, kesinlikle dalga geçmiyordu çok ciddiydi ya vicdan azabı çektirmek için yapıyordu
ya da gerçekten ciddiydi bilmiyorum artık
ama ben izin vermedm böyle bir şeye

sana gelince sevgilinden ayrılmışsın,
şimdi o aşık oldum dediğin çocukla takıl bi süre sonra hevesin geçicek zaten
o zaman daha akıllıca bakabilirsin,
tr ye geri döndüğünde de kalbinde hangisi ağır basarsa ve eski sevgilin de seni hala istiyorsa tabi ona göre seçim yaparsın
ki bence seni beklicek gibi duruyor.

Back
X