2 kişi arasında kalmak.birini seviyor olmak birine aşırı derecede tutku hissetmek

Türkçeye biraz daha özen gösterseniz.
Dikkatimi çektide. 15 yaşında 3 kişiyle çıkmak çocukluk değildir ayrıca.
çocukluk bunlar değildir yani.​
calısyorum ve ıs yerınden kacamak 2dkda cevap verblmek adına hızlı hzlı yazdıgm ıcın bole oldu merak etme ben senden ve turkce ogretmenınden daha fazla ıyı yazıyorumdur turkceyı ;) ayrıca konumuz bu degıl benım yazım hatalarım senı hıc ılgılendırmez turkce sınvnda degılız arkdasın derdıne cozum aramaya calısyoruz !!! ıkıncısı 15 yası cocukluk ve o yasta yaptıgın hersey cocukluk dıye adlandırılır ! bılmıyosun sadce heveslerınle yasıyosun kımse doğruyu gostermıyor hata yaparak buyuyosun ! cocukluk nedır herseyı bılıp hıc yanlıs yapmamak mıı bossss konusmaa kızmmm !

senin bu hissettiğin duygular nasıl bir duygu anlıyamadım.
biz bayanlar erkeklere kızardık sadakatsizliğinden artık bayanlar da böyle olmaya başladı.istisnalar tabi ki vardır.
gelelim senin soruna 1nci sevgilin.onu gerçekten sevseydin başkasını gözün görmezdi.
ki sevgilin ne kadar geniş bir insanmış başkasına aşık olduğunu söylüyorsun ve geçici bir süre diyor.
ki sen onu aldatmış oluyorsun.ama hala konuşabiliyorsun onunla yüzün var yani konuşmaya
2 sevgilin ise madem bu kadar tutkulusun 2siyler birlikte oldu.
zaten 1nci sevgiliden hayır gelmez sana.ki üzülen tarafta
1 sevgilin olur.biri üzülmeden bu iş çözülmez.

bence sevgilinden ayrıl zaten ona karşı hislerin tam olsaydı amerikada tanıştığın çocuğa karşı böyle şeyler hissetmezdin. gerçekten seven insanın GERÇEKTEN başkasını görmez gözü. yaşın da büyük değil, bence kiminle istiyorsan onunla ol yani bence bu amerikada tanıştığın çocukla ol onunla daha mutluysan.. en azından içinde kalmaz bazı şeyler.. kaybedecek neyin var ki sonuçta? yaşın 34-35 olsaydı düşün derdim. gençliğini yaşa işte

Acaba bende mi sorun var diye düşünmeden edemiyorum bazen, ben sevdiğimde inanılmaz sadık-açık sözlüyümdür. Sanki bu dünyadaki tek erkek odur bana göre. Canımdır,herşeyimdir.. He ama bi problem olur ayrılmak gerekir o ayrı..Mantığımı kullanmaya çalışırım tabiiki ama herşey iyi giderken,gözüm sırf onu görür, bir başkasına ise ancak ondan ayrıldıktan sonra yeniden kapılabilir.Ötsi yok.

calısyorum ve ıs yerınden kacamak 2dkda cevap verblmek adına hızlı hzlı yazdıgm ıcın bole oldu merak etme ben senden ve turkce ogretmenınden daha fazla ıyı yazıyorumdur turkceyı ;) ayrıca konumuz bu degıl benım yazım hatalarım senı hıc ılgılendırmez turkce sınvnda degılız arkdasın derdıne cozum aramaya calısyoruz !!! ıkıncısı 15 yası cocukluk ve o yasta yaptıgın hersey cocukluk dıye adlandırılır ! bılmıyosun sadce heveslerınle yasıyosun kımse doğruyu gostermıyor hata yaparak buyuyosun ! cocukluk nedır herseyı bılıp hıc yanlıs yapmamak mıı bossss konusmaa kızmmm !

Bu ne biçim seviye böyle?
Mahalle kavgalarınızda kullandığınız uslubu neden burda kullanıyosunuz ki?
Ayrıca hızlı yazarsın sesli harfleri unutmussundur tamam derim ama bizim Türkçemizde W ve Q harfleri V ve K harflerinin yerine konulamaz! bunu ne kadar hızlı yazsamda başaramam tebrik ederim.
Geri kalan tarafınızla ilgilenmiyorum ne yaşadıysanız yaşadınız banane.Çocuklukmuş peki.
Bir daha sizinle muhattap olmak istemiyorum!!​

Sevgili arkadaşım.. Pardon ama vicdanınız el verdi böyle bir şeye? Sizi yargılamak istemem yanlış anlamayın, ki bu kimsenin de haddine değil.. Erkek arkadaşınız sizi nasıl seviyormuş ki böyle bir şeyi kabullenebilmiş, sadece onun adına üzüldüğümden sordum böyle bir şeyi..
Sorunuza gelince; dediğim gibi sizi o koşulda bile kabullenmiş bi erkek arkadaşınız var ve kesinlikle onun değerini bilmelisiniz. Amerika'dakini unutun derim, zaten düzgün biri olsa erkek arkadaşınız olduğunu bildiği halde öyle bir şeye kalkışmazdı.. Siz iyisi mi elinizdekini kırmayın, incitmeyin, sevginizi ve değerinizi kaybetmeyin, kaldığınız yerden devam edin.. Ve böyle bi insana lütfen verdiğiniz değeri hissettirin.. O kişiden için nasıl bi mide var diyemicem, çünkü yaşamayan bilemiyo ahhh ah..
Geri döndüğünüzde her şey yoluna girer inşallah.. Her şey gönlünüzce olsun..

Şöyle bi söz var : Eğer ki aynı anda iki kişiye aşıksan ikinciyi seç çünkü birinciyi gerçekten sevseydin ikinciye aşık olamazdın.
Bi düşün istersen?

Bu ne biçim seviye böyle?
Mahalle kavgalarınızda kullandığınız uslubu neden burda kullanıyosunuz ki?
Ayrıca hızlı yazarsın sesli harfleri unutmussundur tamam derim ama bizim Türkçemizde W ve Q harfleri V ve K harflerinin yerine konulamaz! bunu ne kadar hızlı yazsamda başaramam tebrik ederim.
Geri kalan tarafınızla ilgilenmiyorum ne yaşadıysanız yaşadınız banane.Çocuklukmuş peki.
Bir daha sizinle muhattap olmak istemiyorum!!​

ya sız kafayı mı yedınız nıye benımle boyle konusuyorsunuz ? benı tanıyomusnuz ? on yargıyla nasıl hareket edebılıyosunuz ? bakın sakın olmak ısıtyorum ama cıleden cıkartıyosunuz ! yeterrrrr sanane benım neyı nasıl yazdıgımdan sananeee anlam veremıyorumm nıye her yere bunu yazıyosunuz derdınız nedır yaa turkce ogretmenımısnız ? konumuz turkcemı bıdaha hıc bı sekılde benım konularıma veya baska bı yere yorum yaptıqımda ccevp vermeyın yeter yaaa

'Aşk Tesadüfleri Sever' filmine benzemiş senin durumun bi başkasına aşık oluyosun sonra sevgiline başaksına aşık oldum diyosun ve o da aynı tepki yani 'geçici bi durum olabilir' diyo.. :44:
Çoğu kişi aynı şeyi söylemiş,'ikisini de bırak' en doğrusu bu olur senin için..

bı kalpte ıkı kısının bulunması ya sızın üç kuruşluk ruhunuz olduguna delildir
asık oldum dedgnızde bıle sıze bunu dıyorsa sızı gercekten sevmıs ve aptalmış.
aldatılmayı kımse hak etmez ben sımdı bır konu açtım çocugun bana yakınlaşmasını bıle kabul edemez aglarken sızın bu vıcdanınız gercekkten utanılası bırsey!

birincisi bence sorununu böyle açıklıkla anlatan biri bu kadar ağır eleştirilmeyi haketmiyor daha doğrusu ağır eleştirilme demeyelimde zamanında ilişkisinden dolayı kuyruk acısı çekenlerin yorumları diyelim çnkü hayat bu herşey her an insanların başına gelebilir insanlar ayıpladıklarını yaşamadan ölmez o yüzden kimsenin oturupta ahlak bekçliligi yapmasına hiiçç gerek yok.Bu üstünde aaa çok kötü aa çok ayıp birşey denilecek veya abartılacak bi konu deil gündelik hayatın içinden insanların bi anlık zaafları tutkuları istekleriyle olan birşey. Öyle olmasaydı zaten filmlere şarkılara dizilere vs bu kadar çok konu olmazdı iki kişi arasında kalmak.Tabi ki ilk duyduğunda hiç kimseye doğru gelen birşey değil sonuçta belli toplumsal normlar içerinde yaşamaktayız ama kimsenin kimsenin haketmemesi söz konusu dahi olamaz elbet herkes doğru olan kişiyi bulur ama öyle ama böyle o zmana kadar da birçok şey yaşayabilir bunlardan ders alabilir hayattaki seçimlerini daha doğru yapmasına olanak sağlayabilir ama insanı zamanla olgunlaştıracak şeyler kimseye karaktersizlik vs katmaz.Ben eminimki arkadaşımız da doğru zamanda doğru yerde doğru insanla olacak bu sadece geçici bir bilinç kaybı diyelim.

Bir insan birini gercekten sevdimi yillar gecsede araya mesafeler baska insanlar girsede sevdigi insandan ihanet görsede aslaaa ikinci bir insana asik olmaz... Baska biri ile birseyler yasar evlenir saygi duyar hayat devam ediyo cünki,, ama asla ilk sevdigi asik oldugu insana hissettigi duygulari ikinci birine hissetmez BENCE ... üzgünüm ama bence sen ikisinede asik degilsin

senin psikolojini hiçbirimiz bilemeyizki belki uzakta bambaşka bi hayata atılınca 2. çocukta yanında olunca kaptırdın gittin kendini bu maceraya,herkes hayatını dilediği gibi yaşar, sevgilerde zamanla bitebilir sadece 9 ay geçirdiğin birine telefonda ben başkasına aşık oldum demek ayıp olmuş,bence bu olayın konusunu kapa bunlar telde internette konuşulucak şeyler değil,bu şekilde dersin onada, türkiyeye dönünce yüz yüze konuşuruz bu konular açılmasın dersin, işin çok zor çook umarım dilediğin mutluluğu bulursun ama kimseyi kırmamaya bak

Back
X