- Konu Sahibi Morsardunya
-
Bir de elif şafak'ın" baba ve piç kitabı" var ki ensesti de en acı şekilde işler.
onu da okudum ama hic o acıdan dusunmemistimBir de elif şafak'ın" baba ve piç kitabı" var ki ensesti de en acı şekilde işler.
off iyice kafamız allak bullak oldu ,okuduğumuz kitaplara kadar kendimizi sorgular oldukTövbe tövbee ülke sapık kaynıyomuş meğer haberimiz yok iki gündür bir tuhaf oldum
Bu tarz konuların filmlerde dizilerde kitaplarda işlenerek "normalleştirilmesi" hiç normal değil.....Bu hayatta var olan bir gerçeğin bir kitapta,bir filmde veya herhangi bir sanat eserinde betimlenmesinin normal bişey olduğunu düşünüyorum.
inan okurken bütüne odaklaniyirsunuz bu bahsettigim kitaplarda çok farklı bır konu işleniyor,ama oku rken midem bulanmadı değil ister istemez gözünüzun önüne geliyorBen de bunu merak ediyordum, kitabı okuyanlar neden şimdiye kadar tepki vermedi diye. Ben üçünü de okumadım.
Filmlerde işlenen cinayetlerden de rahatsız olmuyo musunuz? Ahh ne güzel öldürdü adamın kafasını patlattı diye düşünmüyosunuzdur diye düşünüyorum. Sanat zaten böyle bişey yani. Etkileniyoruz evt ama bence sanatta sansür olmaz.Evet onu okumuş ve rahatsız olmuştum
Okudunuz mu peki? Rahatsız olmadınız mı o satırları okurken? Ben ilkini okudum hala aklımda o bebek var içim acıyor. Keşke okumasaydım. Yani bu pisliklerin bu dünyada olduğunu biliyoruz ama detaylı şekilde okumak beni çok rahatsız etti.Bu hayatta var olan bir gerçeğin bir kitapta,bir filmde veya herhangi bir sanat eserinde betimlenmesinin normal bişey olduğunu düşünüyorum.
evet ona bakarsak aşkı memnuda ahlaksızlığı anlatiyor.yani sorgulamaya kalkarsak neler neler çıkacakFilmlerde işlenen cinayetlerden de rahatsız olmuyo musunuz? Ahh ne güzel öldürdü adamın kafasını patlattı diye düşünmüyosunuzdur diye düşünüyorum. Sanat zaten böyle bişey yani. Etkileniyoruz evt ama bence sanatta sansür olmaz.
Normalleştirilmiyor hanımefendi. O zaman ne dizi ne film izlemeyelim aldatmaların, cinayetlerin, sapkın seks hikayelerinin, mafyaların, tecavüzlerin olduğu.. Bence bu konu biraz fazla abartılıyor.Bu tarz konuların filmlerde dizilerde kitaplarda işlenerek "normalleştirilmesi" hiç normal değil.....
Olmaz olsun böyle sanat ya cinayet de aynı şey evet ama bunları ne kadar çok göz önüne koyarsanız insanların gözüne o kadar normal gelmeye başlıyor bi şekilde alışıyorsunuzFilmlerde işlenen cinayetlerden de rahatsız olmuyo musunuz? Ahh ne güzel öldürdü adamın kafasını patlattı diye düşünmüyosunuzdur diye düşünüyorum. Sanat zaten böyle bişey yani. Etkileniyoruz evt ama bence sanatta sansür olmaz.
detaylı okumak beni de rahatsiz etti.ben normal bi insan olduğum için midem bulandi.ama sapık ruhlu biri okursa haz alabilir.yada sapık olduğunun farkında değildir ,okurken ortaya cikabilirOkudunuz mu peki? Rahatsız olmadınız mı o satırları okurken? Ben ilkini okudum hala aklımda o bebek var içim acıyor. Keşke okumasaydım. Yani bu pisliklerin bu dünyada olduğunu biliyoruz ama detaylı şekilde okumak beni çok rahatsız etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?