2 kitap skandali daha

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar,şimdi tv de bir magazin programinda bahsedildi.2 kitap daha varmış pedofili konusu işleyen bunlardan biri elif şafak mahrem ,diğeri ayşe kulin gece sesleri ve ben bunları okudum.hic dikkat etmemisim o zamanlar okudugumda .Şimdi bahsedilen sayfalara baktım diğer kitabı aratmayacak nitelikte yani mide bulandırıcı .okuduğuma pişman oldum .ama bu kitaplar konu itibariyle bu duruma karşı çıkan nitelikte kitaplar...ama bu kadar ayrıntılı anlatılması açıkçası kotu ...üstelik bunlar ödül almış kitaplar...simdi diğer kitaba bu kadar tepki yağarken,bu kitaplara da yagmasi gerekmiyor mu ? Resmen sok oldum ya iki yazarida çok severdim,hemen hemen bütün kitaplarını okumustum.siz ne dusunuyorsunuz ?

diğer kitabı okumadım.
elif şafak bir dönem popüler olunca okumuşluğum var.
biraz sosyal medyada baktım,
mahrem de olay çocuk bakış açısından anlatıldığı için daha masum görmüşler.
ama ben o zaman okuduğumda da çok rahatsız olmuştum.
bu gibi şeylerin insanlarda merak uyandırmasından endişe ederim, bu kadar kolay ulaşılabilir olmamalı.
yani kitap kurgusu için o anı anlatmak olmazsa olmaz mı? belki de ben anlamıyorumdur.

Ben de bunu merak ediyordum, kitabı okuyanlar neden şimdiye kadar tepki vermedi diye. Ben üçünü de okumadım.
inan okurken bütüne odaklaniyirsunuz bu bahsettigim kitaplarda çok farklı bır konu işleniyor,ama oku rken midem bulanmadı değil ister istemez gözünüzun önüne geliyor

Evet onu okumuş ve rahatsız olmuştum
Filmlerde işlenen cinayetlerden de rahatsız olmuyo musunuz? Ahh ne güzel öldürdü adamın kafasını patlattı diye düşünmüyosunuzdur diye düşünüyorum. Sanat zaten böyle bişey yani. Etkileniyoruz evt ama bence sanatta sansür olmaz.

Bu hayatta var olan bir gerçeğin bir kitapta,bir filmde veya herhangi bir sanat eserinde betimlenmesinin normal bişey olduğunu düşünüyorum.
Okudunuz mu peki? Rahatsız olmadınız mı o satırları okurken? Ben ilkini okudum hala aklımda o bebek var içim acıyor. Keşke okumasaydım. Yani bu pisliklerin bu dünyada olduğunu biliyoruz ama detaylı şekilde okumak beni çok rahatsız etti.

evet ona bakarsak aşkı memnuda ahlaksızlığı anlatiyor.yani sorgulamaya kalkarsak neler neler çıkacak

Bu tarz konuların filmlerde dizilerde kitaplarda işlenerek "normalleştirilmesi" hiç normal değil.....
Normalleştirilmiyor hanımefendi. O zaman ne dizi ne film izlemeyelim aldatmaların, cinayetlerin, sapkın seks hikayelerinin, mafyaların, tecavüzlerin olduğu.. Bence bu konu biraz fazla abartılıyor.

Olmaz olsun böyle sanat ya cinayet de aynı şey evet ama bunları ne kadar çok göz önüne koyarsanız insanların gözüne o kadar normal gelmeye başlıyor bi şekilde alışıyorsunuz

detaylı okumak beni de rahatsiz etti.ben normal bi insan olduğum için midem bulandi.ama sapık ruhlu biri okursa haz alabilir.yada sapık olduğunun farkında değildir ,okurken ortaya cikabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…