2 kitap skandali daha

işte bu sapkın kitaplar , mafyatik diziler insanlar in bilinçaltını etkiliyor. Mesela, bir film vardı arabanın camına sevgilisini sıkıştırıp tecavüz etmişti. O film yeniden çekilip yayımlandı. Ardından haberlere çıktı aynı şekilde sevgilisini araba camına sıkıştırıp tecavüz etti diye. Örnek aldı, ders almadı demekki

2 yazardan da nefret ederim. siyah sutle elif safaki veda ile ayse kulini bitirdim. soz konusu kitaplari okuyammadim bile. ikisi de cok satanlarda ismi reklama ihtiyac duymayan hangi yayinevi vazgecer ki?

Iffet

Kuzum yanlış anladın herhalde kimseye dar görüşlü vs demiyorum, De Sade'yi de bileni bilir, herkes bilmez. Filmini yaptılar yasaklandı ki iyi ki yasaklandı şu İnternet çağında mantıklı bir hareket olmazdı aksi. Farkındaysan dikkatli okursan eğer ben de zaten illa böyle bir konu işlenecekse zevkli bir şey gibi değil kötü birşey gibi işlenmesi gerektiğini savunuyorum. Hatta illa işlenecekse değil işlenmeli, yanlış bir şey olduğu empoze edilmeli.
Ama sen de haklısın, kitap okumayanlar ülkesinde forumlara yazmakta saçmalık. Okuduğunu anlamadığı için kimse

Kuzum ben klişe paradoksuna girilince bırakıyorum fikir tartışmasını 'Kitap okumayanlar ülkesi' deyişi; kitap okumayıp okuyor görünenlerin ardına saklandığı şeffaf örtüdür. Ben ve çevremdeki herkes değerli kitaplar okur Tavsiye isteyen olursa memnuniyetle iştirak ederim Tavsiye veren olursa da can kulağıyla dinlerim. Ben yakınmam; hemen olaya müdahil olur, çözüm üretirim. Sayısal özel ders veriyorum, kitap okuma saati ayarlıyorum. Evdeki anne, kardeş,... kim varsa okuyor. Karanlıksa mum yak, mumun yoksa kibrit çak İçi boş başaklarin başı dik olur, olgunlaştıkça, bilgiyi erdeme dönüştürdükçe başları eğilir. Zaman kaybetmek için değil kendinize bir şeyler katmak için okuyun, derim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…