Dimi bence bende sorun yok. Varlığını hissettirmediği için bu hale gelmiş oldumYok gibi davranıyormuş, bu yüzden olabilir mi?
Uzun süre birleylerde yardımı olmayınca bende kendi işimi görür oldum. Dışardaki işler değilde ev çocuk bakma gibiasla yardımı olmuyor ama en başından beri böyleydi bu yüzenBiraz da siz eşinizi o konuma getirmişsiniz.
Her işi yapmayıverin mesela, erkeklik vasfı kaybolmuş sizde, eşinize gerek kalmamış o yüzden.
Sağlıkla büyütünHanımlar iyi akşamlar. 2. Kızım da hamileyken çook zorlandım ameliyat olmak zorunda kaldım mide bulantılarından aylarca hastanede yattım derken allahım çok uslu bir kız nasip etti ikinciye. Kızlarım bana verilmiş en büyük nimet. 2. Kızım olduğundan sonra hayatım çok daha güzelleşti ama gelelim ki ben eşimden çok uzaklaştım. Onsuz da gayet mutluyum bana yardımı olmuyor bende herişi kendim yaptığımdan öyle alıştı oda hiç teklif sunmaz oldu zaten. Neyse ben neden böyle oldum onu seviyorum ama olmasada oluyor
3 yaş var aralarında. Eşim genelde zaten yardım etmezdi istediğimde yardım yapmasaydı daha iyi dediğim biriydi bende tek alıştım herişimi yapmaya zorda gelmiyor artıkSağlıkla büyütünYaşları kaç kızlarınızın? Benimkiler 4 ve 2 yaşında bazen eşimin desteği olmadan tuvalete bile gidemiyorum da o yüzden soğuyamıyorum da adamdan
1. Çocukta anlamışsınızdır o halde, neden 2. Çocuğu da yapıp sorumluluklarınızı fazlalaştırıyorsunuz ki ?Uzun süre birleylerde yardımı olmayınca bende kendi işimi görür oldum. Dışardaki işler değilde ev çocuk bakma gibiasla yardımı olmuyor ama en başından beri böyleydi bu yüzen
Çocuk bakmakta ve temizlik işlerinde yardımcı olmuyor evet ama ben alıştım birazda işten sonra tarla bahçede çalıştığı için yorgunluğu olduğu için görmezden geldim. İyi anlaşıyoruz evin alışverişi giderler ödenecekler hep o ilgilenir. Kızımın okulu sporu vs o konuda yardımcı olur da valla boşanmayı düşünmedim hiç1. Çocukta anlamışsınızdır o halde, neden 2. Çocuğu da yapıp sorumluluklarınızı fazlalaştırıyorsunuz ki ?
Tamam yetiyor olabilirsiniz, çocuk istiyor olabilirsiniz ama belli ki sorumsuz da bir eşiniz var anlattığınız gibiyse..
Mesela eşiniz olmadan da oluyorsa boşanma gibi bir seçenek var. Aynı evi paylaşmanın bi mantığı yok bana göre adam evini otel gibi kullanıyorsa…
Bende boşanın demedim, seçenek dedim. Çünkü olmasada olur demeniz eşinize ihtiyacınızın olmadığı düşüncesini getirdi aklıma. Kızlarınıza Allah sağlık ve uzun ömür versin, onlarla daha mutlu mesut bir gelecek hayal ediyor gibisiniz.Çocuk bakmakta ve temizlik işlerinde yardımcı olmuyor evet ama ben alıştım birazda işten sonra tarla bahçede çalıştığı için yorgunluğu olduğu için görmezden geldim. İyi anlaşıyoruz evin alışverişi giderler ödenecekler hep o ilgilenir. Kızımın okulu sporu vs o konuda yardımcı olur da valla boşanmayı düşünmedim hiç
Tarlayı bırakıp eve gelse iyiydi.Hanımlar iyi akşamlar. 2. Kızım da hamileyken çook zorlandım ameliyat olmak zorunda kaldım mide bulantılarından aylarca hastanede yattım derken allahım çok uslu bir kız nasip etti ikinciye. Kızlarım bana verilmiş en büyük nimet. 2. Kızım olduğundan sonra hayatım çok daha güzelleşti ama gelelim ki ben eşimden çok uzaklaştım. Onsuz da gayet mutluyum bana yardımı olmuyor bende herişi kendim yaptığımdan öyle alıştı oda hiç teklif sunmaz oldu zaten. Neyse ben neden böyle oldum onu seviyorum ama olmasada oluyor
Evet haklısınızBende boşanın demedim, seçenek dedim. Çünkü olmasada olur demeniz eşinize ihtiyacınızın olmadığı düşüncesini getirdi aklıma. Kızlarınıza Allah sağlık ve uzun ömür versin, onlarla daha mutlu mesut bir gelecek hayal ediyor gibisiniz.
Konu başlığı bile ‘ 2. Çocuk’ ama sorun eşiniz
Kızımı özel kreşe yazdırdı para lazımmışTarlayı bırakıp eve gelse iyiydi.
Adam çalışmaya bahane bulmak için kızı özel kreşe verdiKızımı özel kreşe yazdırdı para lazımmış
Bende mi sorun acaba adam evden kaçıyorAdam çalışmaya bahane bulmak için kızı özel kreşe verdiumarım hiç bir şey için geç kalmazsınız.
Lütfen seni böyle düşündürmesine müsade bile etme. Ne yaptın da suçun olsun? Ayrıca velev ki seninle alakalı sorunu var çözüm bu mu? Gelsin adam gibi derdini söylesin!Bende mi sorun acaba adam evden kaçıyor
Yok canım şakasına yazdım benim gibisını bulmuş bahane mı arayacak. Eşim kendi köyünde kurumsal biryerde çalışıyor. Bizde köye yarım saat uzakta oturuyoruz arada köyde kalıp ordan işe gidiyor ailesinin evine 2 dk uzaklıkta işi. Bazen de tarlaya gidiyor bu yüzden ayrı kalıyoruz bende köye gitmek istemediğim zamanlar kızlarımla kalıyorumLütfen seni böyle düşündürmesine müsade bile etme. Ne yaptın da suçun olsun? Ayrıca velev ki seninle alakalı sorunu var çözüm bu mu? Gelsin adam gibi derdini söylesin!
Yok mu bunun tayini mayini araya dayı sokup iki sahte belge de biz düzenleyelim şöyle köyünün 2000km uzağına atamasını verelim.Yok canım şakasına yazdım benim gibisını bulmuş bahane mı arayacak. Eşim kendi köyünde kurumsal biryerde çalışıyor. Bizde köye yarım saat uzakta oturuyoruz arada köyde kalıp ordan işe gidiyor ailesinin evine 2 dk uzaklıkta işi. Bazen de tarlaya gidiyor bu yüzden ayrı kalıyoruz bende köye gitmek istemediğim zamanlar kızlarımla kalıyorum
Millet iyi bir iş bulur saatlerce uzağa gider benim eşim iyi bir işi ailesinin evine 2 Dk uzaklıkta buldu benşm gibi şanssızlıkYok mu bunun tayini mayini araya dayı sokup iki sahte belge de biz düzenleyelim şöyle köyünün 2000km uzağına atamasını verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?