Kendime özen göstersem de o bunun karşılığını vermiyor. Ben çocukları 2 saatlıgıne bırakalım evimize gidelim diyorum onlar sensiz duramaz emziriyorsun vs diyor bu şekilde ben ne yapabilirim ki
Çocuk bakmakta ve temizlik işlerinde yardımcı olmuyor evet ama ben alıştım birazda işten sonra tarla bahçede çalıştığı için yorgunluğu olduğu için görmezden geldim. İyi anlaşıyoruz evin alışverişi giderler ödenecekler hep o ilgilenir. Kızımın okulu sporu vs o konuda yardımcı olur da valla boşanmayı düşünmedim hiç
Cinsellik de yok dedin soğuk dedin benden cinsellik istemiyor vs dedin. bu nasıl iyi anlaşmak? geçmiş konuları sen değil başkası mı açtı? madem sorun yok bu başlığı niye açtın? sadece biz bilelim diye mi?
Cinsellik de yok dedin soğuk dedin benden cinsellik istemiyor vs dedin. bu nasıl iyi anlaşmak? geçmiş konuları sen değil başkası mı açtı? madem sorun yok bu başlığı niye açtın? sadece biz bilelim diye mi?
Şaka bir yana bende çok üzülüyorum dalgasına veriyorum eşim iyidir ama babalık konsuunda eşlik konusunda olamadı oda beni suçlu Görüyor ondan fazla şey beklediğimi söylüyor halbuki eve geldiğinde benimle vakit geçirdin istiyorum ama o işlerini ön planda tuttugu içinbana vaktini ayırmadı.