2. klomen sonucu: adetımın bugun 13. gunu ve yumurtam 17mm olmus! bır soru???????

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
yarın aksam doktor ovıtrelle ıgnemı gobekten vurulmamı soyledı. aslında pazartesı sabahı vurulmamı soyledı ama ben calıstıgım ıcın yarın aksam gıbı olsam da olur dedı. yarın buyuk ıhtımal bıraz daha buyur dımı??? 36 saat sonra ılıskıye gır dedı ben de gecen klomen tedavısınde de 36. saat ılıskıye gırdık ve sonrakı gun ama tutmadı dedım. bu sefer ıgne vuruldugumun aksamı dagırsem dedım olur oyle yap bu sefer dedı. kızlar ben yarın aksam ıgnemı vurulmayı dusunuyorum ama yarın sabah ıgneden once ılıskıye gırmeyı dusunuyorum. ondan sonra da 36 saat olmadan bırdaha gırsek acaba spermın kalıtesı bozulur mu kı??? sonra da her gun ılıskı dusunuyoruz yanlıs mı olur????bu ay umutlandım doktorun yumurtan cok guzel senın zaten catlama sorunu var yumurtan gecenkı gıbı baskın ve once cıkmıs harıka dedı ama esın bıran once sperm testını versın o onemlı dedı. bu ılıskıleerden sonra verecek dedım. olmadı tutmazsa asılama yaparız dedı.

deneyımlı olanlar tavsıyelrınızı alabılır mıyım?

merhabalar adetın 14. gunu vuruldum ıgnemı ınsallah bu ay tutar

İnşallah tutar Allah tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar versin klomenden sonra 16. gün çatlamış demişti benim doktor fakat pko var ya şuan bilemiyorum güzel müjdeli haberler paylaşırız inşallah

İnşallah tutar Allah tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar versin klomenden sonra 16. gün çatlamış demişti benim doktor fakat pko var ya şuan bilemiyorum güzel müjdeli haberler paylaşırız inşallah

ınsalah amın. nasıl yanı anlamadım ovıtrelleden sonra 16. gun mu adet oldun

ınsalah amın. nasıl yanı anlamadım ovıtrelleden sonra 16. gun mu adet oldun

ovıtrelle vermedi bana pko var sanırım ondan dolayı 3.günden itibaren günde 3 klomene rağmen yumurtam 16. büyümüş çatlamıştı. Şuan beklemedeyim benim içinde dua edin lütfenn

ovıtrelle vermedi bana pko var sanırım ondan dolayı 3.günden itibaren günde 3 klomene rağmen yumurtam 16. büyümüş çatlamıştı. Şuan beklemedeyim benim içinde dua edin lütfenn

hadı ınsallah amın hayırlısıyla olur ınsallah. ben de pcos var ama benım yumurtam olusuyor catlaması olmuyor dedı doktrum

hadı ınsallah amın hayırlısıyla olur ınsallah. ben de pcos var ama benım yumurtam olusuyor catlaması olmuyor dedı doktrum

ah bu pcos ınofolıc diye bir ilaç verdiler mi sizlere kullandıysanız faydasını ne kadar zamanda gördünüz

ben oyle bır ılac kullanmadım. evlenmeden once dıane 35 ve aldactone kullandım 6 yıl kadar. evlenınce bır yıl ıcıp bıraktım 1 bucuk yıldır kullanmıyorum. son 7 8 aydır bebek ıcın ılaclar kullanıyorum artık klomen ovıtrelle progestan gıbı...

bende bu ay ılk kez klomen kullandım bugun adetımın 12. gunu doktora gıttım bir tane yumurtam 20 mm olmuş ama doktor çatlatma iğnesi vermedi o kendı çatlar dedi kafam karıştı çatlarmı acaba ?

benım 14. gunde 17mm di. ve ertesı gunu ıcın ıgne vermıstı. gecen ay 20mm dı yıne o gun vermıstı ıgne. senın daha 12. gunde 20mm belkı ondan vermemıstır kendısı catlar dıye bır bıldıgı vardır herhalde.

ben oyle bır ılac kullanmadım. evlenmeden once dıane 35 ve aldactone kullandım 6 yıl kadar. evlenınce bır yıl ıcıp bıraktım 1 bucuk yıldır kullanmıyorum. son 7 8 aydır bebek ıcın ılaclar kullanıyorum artık klomen ovıtrelle progestan gıbı...

ınofolıcı klomenle beraber verdi klomen bitti ınofolıc devam ediyor bende ovıtrelle çatlatma iğnesi mi

bende bu ay ılk kez klomen kullandım bugun adetımın 12. gunu doktora gıttım bir tane yumurtam 20 mm olmuş ama doktor çatlatma iğnesi vermedi o kendı çatlar dedi kafam karıştı çatlarmı acaba ?

hadi inşallah Hayırlısı ile bebeğini alırsın kucağına

Back
X