cnm ben zorunlu diye biliyorum cünkü saglık ocaklarında testin sonucu isteniyor bende gecen ay 3lü testi yaptırdım dr 2liye gerek duymadı en saglıklı sonuc veren 3lü test dedi cok şükür birsey cıkmadı yaptır sende icin rahat olsun birsey cıkmaz ins.. cıksa bile ne yapabilirsin taktir rabbimn iki adım attıktan sonra basımıza birsey gelmicegi ne malum? cok gec kalmadan yaptır derım ben.. bide bnm ilk gebeligimde 12 haftada cinsiyeti gosterdı ama suankı gebeligimde 16da gosterdi belli olmuyor cocugun durusuna baglımerhaba arkadaşlar yarın doktora gideceğim kontrol için 12+5 haftalık bebeğim. Muhtemelen 2li yada 3lü test isteyebilirler yaptırmak zorunlumudur? Bir tanıdığım yaptırmış bebeği özürlü çıkmış ve aldırmışlar bu test etkliyormuş doğrumudur?... Birde 12 haftalıkken cinsiyet belli olur diyorlar 12. haftada öğrenen varmı... merak içerisindeyim..bana biraz bilgi verin kızlarrrr..:26:
merhaba arkadaşlar yarın doktora gideceğim kontrol için 12+5 haftalık bebeğim. Muhtemelen 2li yada 3lü test isteyebilirler yaptırmak zorunlumudur? Bir tanıdığım yaptırmış bebeği özürlü çıkmış ve aldırmışlar bu test etkliyormuş doğrumudur?... Birde 12 haftalıkken cinsiyet belli olur diyorlar 12. haftada öğrenen varmı... merak içerisindeyim..bana biraz bilgi verin kızlarrrr..:26:
kızlar ben 2 sinide yaptırmadım dr la konuştum herşeyini konuştum
dedi ki bu testlerin sonucu %100 doğruluk vermiyor eğer böyle bir ihtimal çıkarsa amniyo sentez yapılıyor o kesin sonucu veriyor dedi
hem eltim hem de halam çocuklarına bu testi yaptırdı eltimde %30 halamda %70 ihtimal dawn sendromu çıktı üstelik amniosentezde aldırmayı düşünmediler ve o stresle yaşadılar doğuma kadar bu strestende halamın çocuğu 2,6 kg doğdu stresten çocuk gelişmedi eltim desen öyle stresli geçirmiş ama çocuklar sapasağlam
bende şöyle bir düşündüm strese girmeye gerek yok dedim bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama yaptırmadım bebişimde bende Allaha a emanetiz
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için bugün gittim herşey yolunda dedi 2 li testi anlattı önerdi fakat sizlerinde dediği gibi % 100 sonuçlar değil bunlar dedi anlatıp önerdiğine dair imzada aldı yaptırmak istersen gelirsin dedi karar veremedim bende.
cinsiyetinede baktı ama göremedim dedi önümüzdeki aya inşAllah test konusunda kararsız kaldım 2 li testi yaptırıp onun sonucuna göremi karar versem bilemedim öncelikle hayırlısı olur inşAllah..
bende yaptırmak istemiyorum . zaten allah korusun kötü çıksa bile razı olcaksın o yüzden hamileliğimi stresle geçirmek istemiyorum bide çok dogruda değilmiş hatalı olan çok oluyomuşbilmiyorum
cnm ben zorunlu diye biliyorum cünkü saglık ocaklarında testin sonucu isteniyor bende gecen ay 3lü testi yaptırdım dr 2liye gerek duymadı en saglıklı sonuc veren 3lü test dedi cok şükür birsey cıkmadı yaptır sende icin rahat olsun birsey cıkmaz ins.. cıksa bile ne yapabilirsin taktir rabbimn iki adım attıktan sonra basımıza birsey gelmicegi ne malum? cok gec kalmadan yaptır derım ben.. bide bnm ilk gebeligimde 12 haftada cinsiyeti gosterdı ama suankı gebeligimde 16da gosterdi belli olmuyor cocugun durusuna baglı
Bu testler 11.14. Haftalarda yapiliyor cinsiyet bazilarinda 12.haftada belli oluyprmus benim doktor 15te netlesir dedi arkadaslar lutfen benim sorumada cevap verinMerhabalar 10.haftalık gebelikte bu testler yapılabiliyomu acaba ..??? Bide renkli ultrasonla bu haftada cinsiyetini öğrenmemin hiç bi yolu yokmu lütfen önemli..?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?