2 li test için bakarmısnız ..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
merhaba arkadaslar, pernitolog muayenesi sonuzu 2 li test ENSE ÖLÇÜMÜ gayet iyi çıktı çok şükür Allaha'a. kan testide verdim yıl başı vs. uzaycak içim içimi kemiriyor bu testler ne kadar güvenilir ense kalınlığı mı önemli oluyor kan sonucu mu? ......... hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

en önemlisi ense kalınlığı ve burun kemiği bulunması diye biliyorum
ama kan sonucu da önemli olmasa yaptırmazlar ki

Hiçbiri önemli değil, kesin sonuç istiyorsanız amniyosentez yaptırın.

umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. benimde 2 li testim 9 ocakta olacak heyecanlıyım günler geçmiyor...

umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. benimde 2 li testim 9 ocakta olacak heyecanlıyım günler geçmiyor...

sağol canım kan testide normal çıktı çok şükür allaha. tabı bunlar istatistik amaçlı ama yınede mutlu oluyor insan

gözünüz aydın :) iyiki amnıyosenteze gerek kalmamış.. her 4 gebeliğin birinde düşüğe neden oluyormuş işlem..

Ben ikili test yaptırmiyorum en yüksek riskte bile sağlıklı olma ihtimali daha yüksek ve ben down sendromu olan bir çocuğun aldirilmasina kesin karşı olduğum ve aldirmayacagim için hiç bu endişeleri yaşamak istemedim ve doktorumlâ birlikte yaptirmama kararı aldik

Ben ikili test yaptırmiyorum en yüksek riskte bile sağlıklı olma ihtimali daha yüksek ve ben down sendromu olan bir çocuğun aldirilmasina kesin karşı olduğum ve aldirmayacagim için hiç bu endişeleri yaşamak istemedim ve doktorumlâ birlikte yaptirmama kararı aldik

tabiki çok güzel karar fakat 2 li testte bebeğin tüm organlarına bakılıyor. beyın kalp mide ciğerler gibi açıkçası böyle ımkanım varsa merak eder ve görmek isterim. Diğer önemli olan detaylı USG 20-22hf arası ulturosanda özelıkle bebeğin herseyı ıncelenıyor . Organlarında herhangi kist yada şüpheli durum var ise çıkıyor ve anne baba çocuğun bilinçli takibini yaptırırsa sorunu en aza indirilebiliyor. Tabiki bunlar alet ve bakanlar insanlar... Rabbim hayırlı güzel yazılılar yazsın evlatlarımızla sınanmayalım amin.

tabiki çok güzel karar fakat 2 li testte bebeğin tüm organlarına bakılıyor. beyın kalp mide ciğerler gibi açıkçası böyle ımkanım varsa merak eder ve görmek isterim. Diğer önemli olan detaylı USG 20-22hf arası ulturosanda özelıkle bebeğin herseyı ıncelenıyor . Organlarında herhangi kist yada şüpheli durum var ise çıkıyor ve anne baba çocuğun bilinçli takibini yaptırırsa sorunu en aza indirilebiliyor. Tabiki bunlar alet ve bakanlar insanlar... Rabbim hayırlı güzel yazılılar yazsın evlatlarımızla sınanmayalım amin.
İkinci düzey ultrason 20 li haftalarda bakılan o zaten kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir şey bebekte bir hastalık varsa daha doğmadan bilinip ona göre hazırlıklı olmalı doktorlar bulunmalı ve doğar dogmaz müdahale ettirilmeli ben ikinci düzey ultrason için şimdiden çok iyi bir doktor buldum ve bugünlerde randevu alacağım buldugum doktor çok pahalıymis ama değer

amniosentez oldum ve suyum geldi Rabbime şükür bebeğim doğdu zaten sıkıntısı olmadığı test sonucunda çıkmıştı eğer bebeği doğurcaksanız yaptırmak tercihinizdir... ama benim gibi doğurcam ama benim gibi doğurcam diosanız saçmalıktır...

Back
X