2 li test sonuçları kötü çıkanlar

Merhaba, iki hafta önce benimde yaptırdığım ikili test sonucu yüksek risk olarak çıktı birkaç tane doktora gösterdim fetal dna veya amniyosentez önerdi. Bahsettiğiniz bu testi hangi hastanede yaptırdınız sonucunuz kaç günde çıktı bilgi alabilir miyim.

Ben de gittim bugun kan verdim panaroma test mis 1600 tl verdik. Helqli hos olsun yeterki saglik olsun
Merhaba, iki hafta önce benimde yaptırdığım ikili test sonucu yüksek risk olarak çıktı birkaç tane doktora gösterdim fetal dna veya amniyosentez önerdi. Bahsettiğiniz bu testi hangi hastanede yaptırdınız sonucunuz kaç günde çıktı umarım temiz çıkmıştır bilgi alabilir miyim.

Merhaba, benim de 1.250 çıktı herhangi bir test yaptıracak mısınız.
Perinatolojiden randevu aldim gottim bebegi detayli ultrasonla inceledi bir sorun gormedi downa yonelik sadece beyninde kistler var ufak onlar 28. Haftada kayboluyor genelde dedi. Bilmiyorum bende cok kararsizim ne yaptirsam bilmiyorum

İkili vs testler kötü sonuç çıkartabiliyor banada önerdi amniyosentez ben imza vererek yaptırmadım şöyle bakıyorum ben detaylı usg mutlaka yaptırın orada bütün herşeyi görebilir duyabilirsiniz perinatolojiden yaptırdım ben herhangi bir sorun olsaydı doğum esnasında müdahale vs olurdu korkmayın üzülmeyin ben yoluma bebeğimi her ne olursa olsun aldırmak istemem bir sorun çıksa da Allah’tan gelen kabulüm dedim o yüzden herşeyi ittim çok şükür Rabbime daha kötü durumda olanlar var Allah yardımcıları olsun kendinizi üzmeyin sıkmayın bir çok kadın var bebeğine neler söylenir ama sağlıklı dünyaya gelir hiç üzülmeyin Rabbim vaktinde dünyaya gelmeyi nasip etsin

Perinatolojiden randevu aldim gottim bebegi detayli ultrasonla inceledi bir sorun gormedi downa yonelik sadece beyninde kistler var ufak onlar 28. Haftada kayboluyor genelde dedi. Bilmiyorum bende cok kararsizim ne yaptirsam bilmiyorum
Siz kaçıncı haftanızdasınız umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ben henüz 16+3'teyim.

Nasıl yani? Amniyosentez tanı testi değil mi? Herkes kesim sonuc diyor o teste.

2li 3lu test tarama .amniyosentez ise tanı testi ve basit bir şey. Ben hem fetal dna hem de amniyosentez yaptırdım. Orada bir şey cikmadi
Ben de öyle biliyorum ama yorum yapan kişi ablasının bebeğinin amniyosentez testinde de sağlıksız çıktığını ama başka bir testte sağlıklı çıktığından bahsetmiş. Bu test tarama değil tanı testi, nasıl yanlış bir sonuç verir anlamadım. Ben de önümüzdeki haftalarda fetal dna testi yaptıracağım. İnşallah kötü bir sonuç gelmez

Evet okudum şaşırdım. 2 sene önce ben çok araştırdım. Ama kordon sentez diye bir şey hatırlamıyorum. Ve amniyosenteze göre kurul toplanır karar verir diye biliyorudm

Umarım sağlıklı ve güzel bir doğum gerceklestirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…